اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل کریستال خارجی در mega32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل کریستال خارجی در mega32

[move]سلام تورو خدا کمک[/move]
    تو این بی ای وی اری به زور و دوبله سوبله چندتا avr گیر آوردم 2 تا معمولیmega32 و 1 دونه 32L اومدم فرکانس خارجی رو روی 8MHZ تنظیم کنم که رفتند توی کما :angry:نوع پروگرمر stk200-300 و توی محیط بیسکام این اتفاق افتاد جالب اینه که صد بار این کار رو با mega8 انجام می دم ولی مشکلی نداره و عالی جواب می ده ولی این mega32 ها هر سه تاش دیگه جواب نمی ده کریستال فرکانس پایین بالا 4یا 8 یا 12 هیچ اثری روش نداره یه جا خوندم که می گفت stk200 واسه کریستال خارجی خوب جواب نمی ده و یه جای دیگه گفته بود یه فرکانس 1MHZ به پایه osc1 بدین درست می شه ولی من این پایه رو تو mega32 پیدا نکردم منظور همون TOSC1 هست یا OC1A و چطوری فرکانس 1MHZ تولید کنم.
    توروخدا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ :cry2: تمامی تاپیک های این بحث رو خوندم :read:ولی همه اش ماله یکی دوسال پیشه

پاسخ : مشکل کریستال خارجی در mega32

نوشته اصلی توسط av_saber
    تمامی تاپیک های این بحث رو خوندم :read:ولی همه اش ماله یکی دوسال پیشه
    خوب دوست عزیز avr که عوض نشده.

نوشته اصلی توسط av_saber
    یه جای دیگه گفته بود یه فرکانس 1MHZ به پایه osc1 بدین درست می شه ولی من این پایه رو تو mega32 پیدا نکردم منظور همون TOSC1 هست یا OC1A
    خیر منظور پایه xtal1 هست.

نوشته اصلی توسط av_saber
    توروخدا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
    یه کریستال 12 مگا رو هنگام پروگرم وصل کنین به xtal 1,2 که اگه درست یادم مونده باشه پایه های 12 و 13 هستن.
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

فیوزبیت اینه:

:EXT.RC OSC 8.0MHz-12MHz startup time =18ck+0ms

دیدگاه

001000:EXT.RC OSC 8.0MHz-12MHz startup time =18ck+0ms;[c..

خوب شما فیوزبیت کلاک مگا32 رو کردین rc اسیلاتور خارجی پس باید یه اسیلاتور rc درست کنین و وصل کنین به پایه xtal1 تا پروگرمر میکرو رو بشناسه.
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

به جای این کارها از پروگرامر avreal استفاده کنین و پایه led رو به XTAL1 وصل کنین و فرکانس کارش رو هم صفر بدین. با همون برد stk200 کار میکنه.

دیدگاه

با تشکر از راهنمایی هاتون :redface:
            بله توی کتاب مهندس کاهه صفحه 36 یه نقشه واسه این اسیلاتور ها کشیده(یه مقاومت به مثبت وصله سر دیگه اش به یه خازن و پایه XTAL1 و پایه دیگه خازن به منفی ) و گفته با فرمول 1/3RC=f فرکانسش رو میشه بدست آورد وگفته خازن کمتر از 22pf نذارید :surprised: ولی فرکانس با مقاومتی حدود 22اهم و یه خازن 10pf فرکانس تازه می رسه حدود 1.5MHz الان بستم روش جواب نداد حالا کوووووو تا 12MHz راه دیگه ای هم داره ؟؟؟؟؟

دیدگاه

راستش اصلا حواسم به rcو کریستال نبود و به اشتباه مد RC رو انتخاب کرده بودم شما تا گفتین یه دفه کلی مطلب از کتاب مهندس کاهه یادم اومد که 1 سال پیش خونده بودمش.
              دیشب دیر وقت بود و مغزم درست کار نمی کرد ولی امروز اومدم دیدمش دوباره و تازه فهمیدم چقدر اشتباه کردم توی یه 2×2=4
              با یه مقاومت 1.2 کیلو اهمی و یه خازن 33PF فرکانس حدود 8MHzتولید می کنه که به راحتی میکرو راه افتاد فقط یه چیزه دیگه اینکه پایه مشترک خازن و مقاومت باید حتما به XTAL1 وصل بشه وXTAL2 هم نباید به جایی وصل شه
              باز هم ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X