من می خواستم با استفاده از خط تلفن دوتا میکرو رو به هم وصل کنم بگونه ای که بتوانند با RS232 با هم ارتباط داشته باشند کسی راه حل یا نقطه شروعی برای این کار سراغ داره.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ارتباط دو میکرو با خط تلفن
Collapse
X
-
پاسخ : ارتباط دو میکرو با خط تلفن
نوشته اصلی توسط arnazaryمن می خواستم با استفاده از خط تلفن دوتا میکرو رو به هم وصل کنم بگونه ای که بتوانند با RS232 با هم ارتباط داشته باشند کسی راه حل یا نقطه شروعی برای این کار سراغ داره.
شما نمی تونید با پورت سریال با خط تلفن ارتباط برقرار کنید. چون پروتکل خط تلفن به صورت سریال نیست .
-
نوشته اصلی توسط arnazaryبا تشکر
ممنون از جوابتون.
من میدونم که این کار عملی نیست و باید از مدولاسیون استفاده کرد ولی چجوری باید شماره گرفت چه ای سی برامون مدولاسیون انجام میده و...
اونطرف چجوری باید دمدوله کرد
اصلا از چه نوع مدولاسیونی باید استفاده کرد.
یا هم از خود میکرو فرکانس 1200 رو به عنوان صفر منطقی و 2200 رو به عنوان یک منطقی و با باود ریت 1200 تولید کنی ارسال کنی بعد با sm8223a یا mt8843 یا xr2211 یا ht9032 برای دیکد کردن استفاده کنی که من با mt88e43 و sm8223a کار کردم و sm8223a خیلی بهتره
انشالله موفق باشی و نتیجه کارت رو برای دیگر بچها بزاری
انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
[glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arnazaryبا تشکر
ممنون از جوابتون.
من میدونم که این کار عملی نیست و باید از مدولاسیون استفاده کرد ولی چجوری باید شماره گرفت چه ای سی برامون مدولاسیون انجام میده و...
اونطرف چجوری باید دمدوله کرد
اصلا از چه نوع مدولاسیونی باید استفاده کرد.
دوست عزیز اگر با AVR و با زبان بیسیک کار می کنید می توانید از دستور DTMFOUT استفاده کنید.یک سرچی تو انجمن بزنید راجب این مطلب اطلاعات خوبی پیدا می کنید.
اگر می خواهید از آی سی خاصی استفاده کنید من پیشنهاد می کنم از آی سی HM9102 استفاده کنید.نقشه مدار در دیتا شیت موجود است.
موفق باشید
دیدگاه
دیدگاه