اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص ورود و خروج با سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشخیص ورود و خروج با سنسور

ببین اگه خواسته باشی بغل هم باشن که کاری نداره فرستنده مادون قرمز و گیرنده هم چشمی پارس میزاری بغل هم و یه اوپمپ هم میزاری برای تقویت این جوری فکر کنم تا 2 3 متری خوب کار کنه
    لیز هم یه لیز معمولی که توی اسباب بازی ها هست عین همونه قیمتش هم 2 میلی واتش 2500 تومان و 5 میلی واتش 4000 هزار تومان هست گیرنده هم 2500 تومان خوبیش هم اینه که طرف فرستنده نباید هیچ مداری بزاری فقط یه باطری که بتونه لیزر هارو روشن کنه ولی اگه خواسته باشی دیتا ارسال کنی باید طرف فرستنده هم مدار بزاری ولی برای کار تو همون باطری کفایت میکنه این جا هم میتونی مدلاشو ببینی
    http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=44

دیدگاه

[quote author=vahid_d_0101 link=topic=42142.msg212990#msg212990 date=1282055354]
      ببین میتونی با دوتا لیزر و دوتا گیرنده لیزر این کار را خیلی خوب با کیفیت و ارزان راه بندازی
      این عکس را با برنامه قدرتمند paint کشیدم :nice: :nice:

ببین وقتی یه جسم بخواهد از بین این دو عبور کنه اول سنسور لیز 1 قطع میشه بعد سنسور لیزر 2 و میفهمی که یکی وارد شده و وقتی اول سنسور لیز 2 خاموش بشه بعد سنسور لیزر 1 میفهمی یکی خارج شده به همین راحتی و فاصله بین این دوتا گیرنده و فرستنده هرچی باشه مشکلی براش پیش نمیاد :nice: :nice: :wow:
      [/quote

من هم همین جوری سنسور هارو گذاشتم

دیدگاه

من هم همین جوری سنسور هارو گذاشتم
        اقا پیمان الان دقیقا مشکل شما چیه؟ :-?
        کار بسیار ظریفی است که انسانی را ببخشیم، بی آنکه ارزشش را در نظر خود او و خودمان پایین بیاوریم

دیدگاه

سلام
          خسته نباشید
          من برنامه کامل شده این تایپیک رو میخوام
          اگه میشه برام بزارید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X