اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ال سی دی روی 2 پورت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ال سی دی روی 2 پورت

سلام
    من db0 تا db 3 و پایه انیبل رو به پورت b وصل کردم و پایه های RS,R/w,BL رو به پورت دی با زبان سی چه طوری میتونم به میکرو معرفیش کنم
    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

پاسخ : ال سی دی روی 2 پورت

اگه از هدرفایل کدویژن استفاده میکنی که نمیشه ولی اگر هدر فایلی هست که کسی دیگه نوشته و این قابلیت رو داره با دستور define معادل سازی میکنی.

[img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

یه چیزایی میدونم مکه باید با اسمبل ینویسم بعد بیارم تو کدویژن البته چه طوری؟ :read: باید جست
      تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
        یه چیزایی میدونم مکه باید با اسمبل ینویسم بعد بیارم تو کدویژن البته چه طوری؟ :read: باید جست
        میشه دوباره سوالتون رو بگید؟؟؟
        من متوجه نشدم مشکل شما چی هست!!!

دیدگاه

میخوام برنامه ای باشه که 5 تا پایه از یه پورت 3 تا از یه پورت دیگه رو با ال سی معرفی کنم با کد ویژن

دیدگاه

شما میخوای خودت انتخاب کنی که هر پایه از LCD به کدو م پایه از میکرو وصل بشه .درسته؟
            نوشته اصلی توسط sey22
            میخوام برنامه ای باشه که 5 تا پایه از یه پورت 3 تا از یه پورت دیگه رو با ال سی معرفی کنم با کد ویژن
            منظورتون اینه که پورت ها رو به کتابخونه معرفی کنید؟چون معرفی به LCD معنی نمیده.!!!
            به هر حال این فایلی که گزاشتم رو ببین. تو این کتابخونه من LCD رو با چهارتا پایه راه انداختم.اگه یه ذره کتابخونشو دستکاری کنی میشه به صورت موازی هم باهاش کار کرد.اگر نتونستی بگو تا خودم برات تغییرش بدم.البته یه چند روزی باید صبر کنی چون من چند روزی نیستم.
            http://www.4shared.com/file/tJzh0nmy/serial_lcd.html

دیدگاه

از فایلی که گذاشتید ممنون ولی من بدون مدار واسط می خوام این کارو بکنم جون پی سی بی کشیدم 8 تا پایه میکرو مستقیم به ال سی وصل بشه با این نکته که 8 تا پایه میکروم از رو پورت هست.(همیشه از یه پورت میگیریم :angry

دیدگاه

اگه کارت واجب نیست صبر کن من برگردم و کتابخونه رو تغییر بدم.اگرم واجبه که دوستان دیگه هستند که کمکت کنند.

دیدگاه

مرسی
                  اگه تا شما برگردین به جایی رسیدم میزارم تو سایت :applause: :wow:

دیدگاه

اگه از کد ویژن استفاده میکنی روالهای کار با lcd در دایرکتوری lib موجوده. اونجا میتونی بنا بر نیاز خودت روتین های مربوطه رو دستکاری کنی.

دیدگاه

سلام
                      ببین توی فایل lib.* یه عباراتی مثل زیر هست که پورت های مورد استفاده برای lcd معرفی شده که خودت می تونی بسته به خواستت تغییرشون بدی.که یه پورت کامل مربوط به دیتاست به نام data port و....:(قبلش باید یکی از کتابخونه هایی که تو سایت هم زیاد هست رو پیدا کنی و تو پوشه codevision کپی کنی مثلا" اونی که آقای یارمحمدی نوشتن به نام glcd)

#define GLCD_CTRL_PORT PORTB // PORT for LCD control signals
                      #define GLCD_CTRL_DDR DDRB // DDR register of LCD_CTRL_PORT
                      #define GLCD_CTRL_RS PB0 // pin for LCD Register Select
                      #define GLCD_CTRL_RW PB1 // pin for LCD Read/Write
                      #define GLCD_CTRL_E PB2 // pin for LCD Enable
                      #define GLCD_CTRL_CS0 PB3 // pin for LCD Controller 0 Chip Select
                      #define GLCD_CTRL_CS1 PB4 // pin for LCD Controller 1 Chip Select(*)
                      #define GLCD_CTRL_CS2 PB6 // pin for LCD Controller 2 Chip Select(*)
                      #define GLCD_CTRL_CS3 PB7 // pin for LCD Controller 3 Chip Select(*)
                      #define GLCD_CTRL_RESET PB5 // pin for LCD Reset

#define GLCD_DATA_PORT PORTA // PORT for LCD data signals
                      #define GLCD_DATA_DDR DDRA // DDR register of LCD_DATA_PORT
                      #define GLCD_DATA_PIN PINA // PIN register of LCD_DATA_PORT
                      مولای من
                      نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X