اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

7segment

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

7segment

من 3 تا 7segment رو با 10 تا پین mega32 دارم کنترول می کنم حالا مشکل من اینجاست که بقیه برنامه اجرا نمیشه چون تمام زمان برای رفرش کردن 7seg ها گرفته میشه
    لطفا راهنمایی کنید که چطور به طور همرمان هم 7segment ها رو کنترل کنم وهم برنامه اجرا بشه
    مثلا تو برنامه من keypad هم هست منظور من این هست که چطور همه این ها رو با هم راه بندازم
    ومن با codevisione کار میکنم

پاسخ : 7segment

هم میتونی از اینتراپت استفاده کنی و هم از آی سی لچ که دیگه احتیاجی به رفرش نداشته باشی .
    من برای 3 تا سگمنت اینتراپت رو پیشنهاد میکنم
    A-Hosseini

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lpln852
      من 3 تا 7segment رو با 10 تا پین mega32 دارم کنترول می کنم حالا مشکل من اینجاست که بقیه برنامه اجرا نمیشه چون تمام زمان برای رفرش کردن 7seg ها گرفته میشه
      لطفا راهنمایی کنید که چطور به طور همرمان هم 7segment ها رو کنترل کنم وهم برنامه اجرا بشه
      مثلا تو برنامه من keypad هم هست منظور من این هست که چطور همه این ها رو با هم راه بندازم
      خوب بله شما وقتی بخواید با خود میکرو به صورت مستقیم ۷ سگمنت رو راه اندازی کنید، خیلی وقت میبره.
      برای این کار از آی سی های BCD-7Seg استفاده کنید (پارت نامبر الان فراموش کردم) و عدد رو به طور ۴ بیتی بدید به ورودی آی سی، اون ور هم با سه تا ترانزیستور تعیین کنید که کدوم ۷ سگمنت باید کار کنه.
      زمان خیلی کمتری میبره و البته با ۷ تا پین قابل پیاده سازیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lpln852
        سلام
        به نظر من از 7447 یا 7448 که مبدل BCD است استفاده کنید. مشکلتون حل میشه البته اینطوری فقط تو یک بیت با هم فرق می کنند که فکر نمی کنم برای شما مشکل ساز بشه.
        موفق باشید

دیدگاه

من اینکارو بدون درایور با تایمر برای 8 عدد سون سگمنت انجام دادم که سرعت رفرشش 125 هرتز میشد.
          نورش هم خوب بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha
            من اینکارو بدون درایور با تایمر برای 8 عدد سون سگمنت انجام دادم که سرعت رفرشش 125 هرتز میشد.
            نورش هم خوب بود.
            والا کسی روی شدنش مشکلی نداره، این بنده خدا میگه میخوام زمان پردازش برای رفرش کردن سون سگمنت هدر نره.

دیدگاه

ممنون از همه دوستان برای راهنمایی
              اما میشه یکم بیشتر راجب به اینتراپت توضیح بدین چون من از وقفه سریز تایمر استفاده کردم ولی باز هم خوب جواب نمیده

کسی اگه یه برنامه داشته باشه که عدد که با keypad زده میشه رو روی 7segment نشون بده یزاره خیلی خیلی کمک بزرگی به من کرده
              راستی اعداد تا سه رقم هستند

دیدگاه

من با استفاده از یک تایمر یک میلی ثانیه که برای زمانبندی پایه سیستم استفاده میکردم ترتیبی دادم که در هر سیکل تایمر یکی از سون سگمنت ها به مدت 1 میلی ثانیه روشن بمونه. فقط برای داشتن نور بیشتر میشه از یک ترانزیستور یا مشابه اون یک آی سی داریور مثل 2803 هم استفاده کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X