اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

STK200+300

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

STK200+300

سلام
    1--من با STK200+300 یدونه ATMEGA8L پروگرم کردم کدشم برای روشن کردن ال ای دی روی پین صفره پورت سی هستش(برنامه ساده ریختم توش که شک به برنامه نکنم)
    الان تغذیه مدار رو که وصل می کنم بعضی وقتا ال ای دی روشن و خاموش نمی شه باید ده بیست بار تغذیه رو قطع و وصل کنم یا بزارم بمونه شانسی بعده یه مدت کار کنه.
    بعضی وقتا هم مشگلی نیست از همون اول کا ر می کنه مشگل از کجاست.
    رگولاتور دارم کریستال 4 مگا دو تا خازن 33 پیکو هم داره.
    کمک کنید.
    2--مشگل دوم اینه که STK200+300وقتی رو مدار هستش و پورت ال پی تی روی سیستم و حتی زمانی که پورت ال پی تی از روی سیستم در آورده شده ولی سوکت پروگرم روی مدار هستش مدار کار نمی کنه آیا حتما باید از روی سیستم در آورد تا کارکنه؟
    3--آخه من یه جایی می بینم که روی سیستم و برد وصله و بردشم کار می کنه؟JTAG هم نیست ماله طرف همینه.
    قضیه چیه؟
    لطفا جواب 3 تا سوال هم بدین .ممنون.

پاسخ : STK200+300

سوال 4 رو یادم رفت بپرسم اینم 4:من یه میکروی مگا 8 ال رو با STK200+300 و برنامه کد ویژن پروگرم کردم ولی الان دیگه پروگرم نمیشه می گه آیاAVRسوخته یا پروگرمر تو برق نیست و اینا....
    من دست به فیوز بیت هاش تو کد ویژن نزدم یعنی هیچ فیوز بیتی رو فعال و پروگرم نکردم پس چرا اینجوری شده؟
    راه حلش چیه؟
    فکر می کنم چنرال پروگرمر باشه ولی آخه وقتی من دست به فیوز بیتاش نزدم چرا باید اینجوری بشه AVR هم قاطی دار ها مثله این که کفره آدم رو در میاره.
    لطفا کمک کنید.
    ممنون.

دیدگاه

1-با اسیلاتور داخلی چطور عمل میکنه ؟

2و3 - برای من هم گاهی این اتفاق می افته ولی معمولا بعد از اولین پروگرام ( یعنی run کردن برنامه پروگرامر ) این مشکل حل میشه

4- تا وقتی که از یک پروگرامر پارالل استفاده نکردید نمیشه نظر داد که میکروتون سوخته یا نه

موفق باشید

دیدگاه

من با اسیلاتور داخلی تست نکردم اسیلاتور داخلی هم نمی خوام.مگه با کریستال نباید درست کار کنه مگه؟
        خوب پروگرمر STK200+300پارالل هستش دیگه منظور شما پروگرمر ولتاز بالاست؟
        منظورتون رو در مورد ران کردنه اولین برنامه پروگرمر متوجه نشدم.

دیدگاه

پروگرمر های ، های ولتاژ به جای اینکه از 4 تا پایه برای پروگرم استفاده کنن از 8 یا 10 تا پایه استفاده میکنن.
          یعنی با آدرس دهی مد پروگرمینگ بعدش پروگرم کردن فلش و فیوز بیت ها و ...
          بخاطر همین بهشون میگن پروگرمر پارالل. ربطی به پورتی که برای اتصال به PC استفاده میکنن نداره.
          آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farid-a
            پروگرمر های ، های ولتاژ به جای اینکه از 4 تا پایه برای پروگرم استفاده کنن از 8 یا 10 تا پایه استفاده میکنن.
            یعنی با آدرس دهی مد پروگرمینگ بعدش پروگرم کردن فلش و فیوز بیت ها و ...
            بخاطر همین بهشون میگن پروگرمر پارالل. ربطی به پورتی که برای اتصال به PC استفاده میکنن نداره.
            کاملا درسته

نوشته اصلی توسط ELECH_TECH
            من با اسیلاتور داخلی تست نکردم اسیلاتور داخلی هم نمی خوام.مگه با کریستال نباید درست کار کنه مگه؟
            خوب پروگرمر STK200+300پارالل هستش دیگه منظور شما پروگرمر ولتاز بالاست؟
            منظورتون رو در مورد ران کردنه اولین برنامه پروگرمر متوجه نشدم.
            1-بله باید درست کار کنه ولی شما نمیخواهید مشکلتون پیدا بشه ؟؟؟؟؟؟
            2- آقای farid پاسخ دادند
            3-یعنی بعد از اولین بار که کامپیوتر را روشن میکنید و میکرو را پروگرام میکنید .

موفق باشید

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان.
              من هم چند وقت پیش با همین مشکل مواجه شدم.یعنی با STK200/300 پروگرام می کردم و بعد دیگه میکرو نه پروگرام می شد و نه کار می کرد.علت بروز این مشکل اینه که تنظیمات پیش فرض Codevision برای کریستال خارجی با فرکانس 3 تا 8 مگا هرتز می باشه ولی تنظیمات اولیه میکرو بر روی کریستال داخلی با فرکانس 4MHZ بنابراین اولین بار پروگرام می شه و بعد که بر روی کریستال خارجی قرار گرفت دیگه پروگرام نمی شه.
              برای رفع این مشکل کافیه از یک کریستال خارجی با رنج گفته شده(3 تا 8 مگاهرتز) استفاده کنید.و بعد در برنامه codevision در منوی TOOLS گزینه chip programmer را انتخاب کنید.(Shift +F4).حالا تنظیمات قسمت program fuse را به صورت شکل زیر تغییر بدید.حالا اول پروگرامر رو به میکرو وصل کنید و بعد از منوی program همین قسمت گزینه fuse bit رو انتخاب کنید.پس از انجام این مراحل دیگه میکرو روی کریستال داخلی تنظیم میشه و دیگه نیاز به کریستال ندارید.
              برای اینکه دیگه با این مشکل برخورد نکنید حتما به لینک زیر مراجعه کنید توضیحات کامل رو اونجا گفتم.
              http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,6988.0.html

دیدگاه

واقعا ممنون از راهنماییتون(یک امتیاز مثبت برای شما) .
                یعنی هیچ کسی اینجا اینو نمی دونست به ما جواب بده؟

دیدگاه

خوب اگر اینکارو ما کردیم و میکرو دیگه امکان پروگرم شدنش رو از دست داد چه باید کرد؟

دیدگاه

دوست عزیز نگران نباشید.سعی کن تا نیازت نیست فیوز بیت ها رو پروگرام نکن .برای پروگرام میکرو فقط کافیه flash اون رو پروگرام کنی.بهتون توصیه می کنم لینک زیر رو حتما نگاه یندازید.
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,6988.0.html

در مورد فیوز بیت ها هم بعدا تو همون لینک یه توضیحات مختصری خواهم داد.(امشب بیکار نیستم.)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ELECH_TECH
                      واقعا ممنون از راهنماییتون(یک امتیاز مثبت برای شما) .
                      یعنی هیچ کسی اینجا اینو نمی دونست به ما جواب بده؟
                      دوست عزیز

2 حالت داره

یا تنظیم اشتباه فیوز بیت و یا سوختن میکرو

شما باید از یک پروگرامر پارالل برای اطمینان استفاده کنید

http://elm-chan.org/works/avrx/report_e.html

موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان من امروز متوجه یک مسئله شدم و اون هم اینه که وقتی من با STK200/300 میکروی مگا هشت رو روی کریستال خارجی ست می کنم دیگه بعدن نه می شه با همین پروگرمر خوند و نه پروگرم کرد ولی اگه میکرو رو با یه پروگرمر دیگه به تنظیمات کریستال داخلی تنظیم می کنیم این پروگرمر STK200/300می تونه باز رید و رایت کنه در شمن من در هنگام رید بعد از تنظیمات میکرو برای کریستال خارجی هم استفاده می کنم و پایه های اون رو هم با دوتاخازن زمین میکنم.
                        اگه در این مورد به من کمک کنید یه جایزه به درد بخور پیشه من دارین.

دیدگاه

وقتی رو کریستال خارجی وصل میکنید آیا کریستال رو هم متصل می کنید ؟؟

دیدگاه

یعنی چی وقتی رو کریستال خارجی وصل می کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_teh2005
                              وقتی رو کریستال خارجی وصل میکنید آیا کریستال رو هم متصل می کنید ؟؟
                              :eek: :eek:

چی نوشتم !!!

وقتی رو کریستال خارجی تنظیم میکنید آیا کریستال خارجی رو هم متصل می کنید ؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X