اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تابلو روان

راستش نمیدونستم این موضوع رو کجا مطرح کنم اگه جاش مناسب نیست منتقلش کنید
    چند سوال در مورد سخت افزار تابلو روان داشتم
    1-در تابلو وقتی تعداد led ها بالا میره و جریان به حدود 5-6 آمپر میرسه تغذیه رو چه طوری فراهم میکنن منظورم منبعش نیست چون خودم میدونم که بهتره از منبع سویچینگ استفاده کنم منظورم فراهم کردن 5 ولت برای led هاست آیا مثلا باید برای هر بلوک led جداگانه یه 7805 تخصیص بدیم ؟
    2-این برد های مشکی رنگ مخصوص تابلو روان اسمش چیه؟
    3-چه طوری پشت این برد ها رو سیم کشی کنیم (وصل کردن سطرها و ستون ها) تا راحت و تمیز در بیاد آخه توی یه کتاب دیدم که سطر ها و ستون ها رو خیلی مرتب (به نظر میامد با نوع خاصی از سیم شاید مناسب این کار ) به هم وصل کرده بود ؟؟

پاسخ : تابلو روان

سلام

1.چاره ای نیست...جریان به هر صورت بالا میره...به جز اینکه ولتاژ LED ها رو ببرید بالا و جریان رو ببرید پائین. درضمن لزومی برای استفاده از 7805 نیست...

2.همین بردها معمولیه و اسم خاصی نداره...PCBش رو میکشید و میدید بزنن ، فقط یه رنگ مشکلی هم روش براتون میزنن

3.بهترین راه اینه که یک پایه ی ال ای دی ها رو از طریق لایه ی مسی خود برد لحیم کنید و پایه ها یگه رو هم پشت سر هم به ال ای دی بعدی لحیم کنید

موفق باشید :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
      راستش نمیدونستم این موضوع رو کجا مطرح کنم اگه جاش مناسب نیست منتقلش کنید
      چند سوال در مورد سخت افزار تابلو روان داشتم
      1-در تابلو وقتی تعداد led ها بالا میره و جریان به حدود 5-6 آمپر میرسه تغذیه رو چه طوری فراهم میکنن منظورم منبعش نیست چون خودم میدونم که بهتره از منبع سویچینگ استفاده کنم منظورم فراهم کردن 5 ولت برای led هاست آیا مثلا باید برای هر بلوک led جداگانه یه 7805 تخصیص بدیم ؟
      سلام
      دوست عزیز خوب پاورهای سویچینگ در بازار موجود است که ولتاژ 5 ولت 20 آمپر می دهند. انواع مختلفی هم دارند می تونی تهیه کنید.
      فکر میکنم اینطوری مشکلتون حل بشه.تازه هم 12 و هم 5 ولتش هم موجود است که شما می توانید از هر خروجی که می خواهید استفاده کنید.
      موفق باشید

دیدگاه

فک میکنم برای برد تابلو بشه از فیبرای دوطرفه استفاده کرد.
        نمیدونم از لحاظ قیمت به صرفه هست یا نه چون قیمتشونو نمیدونم ولی کارو خیلی راحت تر میکنن.
        خیلی هم تمیز میشه.
        طراحی pcb ش هم کاری نداره.
        (البته من اطلاعاتم خیلی کمه و اینارو در حد دونسته هام گفتم)
        کار بسیار ظریفی است که انسانی را ببخشیم، بی آنکه ارزشش را در نظر خود او و خودمان پایین بیاوریم

دیدگاه

فیبر دو رو به درد این کار نمیخوره! چون هم قیمتش میره بالا ، هم چون باید از رو هم LED ها رو لحیم کنید جالب از کار در نمیاد!

به جز اینکه بردها رو متالیزه بزنید که دیگه خیلی....

بهترین کار همون لحیک کردن زنجیره ای وار پایه ها ی LED هست...تقریبا تمام شرکت ها این کار رو انجام میدند

دیدگاه

سلام
            دوست عزیز خوب پاورهای سویچینگ در بازار موجود است که ولتاژ 5 ولت 20 آمپر می دهند. انواع مختلفی هم دارند می تونی تهیه کنید.
            فکر میکنم اینطوری مشکلتون حل بشه.تازه هم 12 و هم 5 ولتش هم موجود است که شما می توانید از هر خروجی که می خواهید استفاده کنید.
            موفق باشید
            فرض کنیم که یه منبع سویچینگ 12 ولتی داریم خوب تغذیه ال ای دی ها 5 ولت هست بنابراین باید از 7805 استفاده بشه اما این آی سی فکر نکنم تا بیشتر از 1 آمپر تحمل کنه؟ حالا با این شرایط باید ال ای دی ها رو بلوک بندی کنیم و جداگانه یه 7805 اختصاص بدیم ؟
            چون من در شهرمون فقط 12 ولت 6 آمپر پیدا کردم 13000 تومان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
              فیبر دو رو به درد این کار نمیخوره! چون هم قیمتش میره بالا ، هم چون باید از رو هم LED ها رو لحیم کنید جالب از کار در نمیاد!

به جز اینکه بردها رو متالیزه بزنید که دیگه خیلی....

بهترین کار همون لحیک کردن زنجیره ای وار پایه ها ی LED هست...تقریبا تمام شرکت ها این کار رو انجام میدند
              من در یه تاپیک دیدم که گفته بود به برد های تابلو روان گلاستر مگن؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
                من در یه تاپیک دیدم که گفته بود به برد های تابلو روان گلاستر مگن؟؟؟
                منظورشون اون پنجره هایی هست که به صورت سوراخ سوراخ هست ... مثل یک سایه بان برای LED ها عمل میکنه ...

متاسفانه نتونستم عکسش رو بیارم!

http://www.google.com/images?hl=en&q=%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA% D8%B1&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&a mp;bih=605

دهمین عکس یک کلاستر هست :nerd:

دیدگاه

منظورت اینه :icon_razz:

دیدگاه

بله همینه!(برای من عکس ها رو باز نمیکرد :mrgreen

دیدگاه

سلام
                      برای منبع تغذیه یه پاور دست دوم رایانه بگیر، خیلی پات ارزون در می آد، مثلاً پنج ولت 20 آمپر تو شهر ما می شه شش هزار تومان :nerd: تازه کلی آمپر سر 12 ولت می ده، 3.3 ولت هم داره :nerd:
                      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MortezaMir
                        سلام
                        برای منبع تغذیه یه پاور دست دوم رایانه بگیر، خیلی پات ارزون در می آد، مثلاً پنج ولت 20 آمپر تو شهر ما می شه شش هزار تومان :nerd: تازه کلی آمپر سر 12 ولت می ده، 3.3 ولت هم داره :nerd:
                        آخه حجم پاور حدودا سه برابر این منبعیه که من دیدم
                        ولی از لحاظ قیمت و کارایی خیلی خوبه فن هم داره باید همه شرایط با هم در نظر گرفته بشه
                        شرکت هایی که کارشون بستن تابلوه از چی استفاده میکنن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
                          آخه حجم پاور حدودا سه برابر این منبعیه که من دیدم
                          ولی از لحاظ قیمت و کارایی خیلی خوبه فن هم داره باید همه شرایط با هم در نظر گرفته بشه
                          شرکت هایی که کارشون بستن تابلوه از چی استفاده میکنن؟
                          حجم پاور رو می تونی خودت کم کنی، جعبه اش رو باز کن، فنش رو باز کن و ...

بعضی شرکت ها از پاور رایانه استفاده می کنند، از نظر قیمت خیلی به صرفه هست
                          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

این جور که من تو یه کتاب خوندم باید بلوک بندی کرد اونجا نوشته بود هر 40 تا 50ستون رو باید جداکرد
                            کتاب 10پروژه با AVRاتشارات آفرنگ مجموعه کتاب های موج آبی
                            برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
                            یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dani 5106
                              این جور که من تو یه کتاب خوندم باید بلوک بندی کرد اونجا نوشته بود هر 40 تا 50ستون رو باید جداکرد
                              کتاب 10پروژه با AVRاتشارات آفرنگ مجموعه کتاب های موج آبی
                              40 تا 50 تا ال ای دی یا ستون ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X