اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرق تابلو روان های روز دید و سالنی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرق تابلو روان های روز دید و سالنی

سلام دوستان
    من یه سوال در مورده تابلو روان های روز دید و سالنی داشتم . :question:
    میخواستم بدونم فرق تابلو روانهای روز دید با تابلوهای سالنی فقط در جنس led هست یا اینکه در برنامه نوسی و سخت افزار هم فرق میکنه ؟
    و کلا فرقشون تویه چیه ؟
    مرسی

پاسخ : فرق تابلو روان های روز دید و سالنی

توی شدت نور متفاوتند. که برای این کار هم میشه سخت افزار رو تقویت کرد، هم نرم افزار رو حرفه ای تر کرد و هم از led های مرغوب تر استفاده کرد.
    اما در کل معمولاً عملکرد متشابهی دارند
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

تابلو های سایه دید از رفرش کلی استفاده می کنند یعنی بسته به نوع رفرش همه سطر ها یا ستون ها را همزمان رفرش می کنند

تابلو های آفتاب دید یا از روش رفرش جزئی استفاده می کنند یا استاتیک
      در روش رفرش جزئی تابلو را به بلوک های کوچک تقسیم می کنند در هر بلوک یک میکرو کنترولر هست و تمام بلوک ها از طریق پروتکل spi به یک میکرو کنترولر مرکزی متصل می شن و به وسیله ترانزیستور حدود 60 میلی آمپر روی هر led قرار میگیره و به این صورت نور افزایش پیدا میکنه که البته این روش هم منسوخ شده و روش استاتیک بهتره ولی من راجع به این روش اطلاعی ندارم و باید اساتید در این مورد توضیح بدن

دیدگاه

دوست من، من سازنده ی انبوه تابلو روان روز دید و سالنی هستم، تابلو های سالنی از ال ای دی های مات استفاده میشود و به هیچ وجه محدودیت فرکانسی یا سخت افزاری نداره، اما تابلو های روز دید از ال ای دی های سوپر هایبرایت و ال ای دی های مشهور به بیضی(تو جمهوری فراوونه) استفاده میشه، مزیت این ای ای دی ها اینه که رو مدار فرمان همه تابلو روان ها جواب میده. اما اگه بخوای از ال ای دی های پر قدرت یا power LED استفاده کنی باید هم برنامه عوض بشه هم مدار رابط قدرت. اما بهترین ال ای دی روز دید که تقریبا همه استفاده میکنن همون ال ای دی بیضی هستش. من که خیلی ازش راضیم آخه از هر زاویه ای نورش دیده میشه :biggrin:

دیدگاه

ممنونم دوستان.
          میخوام بدونم اگه من روی تابلویی که برایه داخل سالن طراحی شده از همین LED های هایبرایت یا oval استفاده کنم جواب تابلویه روز دید رو میده یا نه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEI3AM
            ممنونم دوستان.
            میخوام بدونم اگه من روی تابلویی که برایه داخل سالن طراحی شده از همین LED های هایبرایت یا oval استفاده کنم جواب تابلویه روز دید رو میده یا نه ؟
            اگر led oval استفاده کنید زاویه دید بهتر میشه ولی اگه در مدار تغییر ایجاد نکنید نتیجه خوبی حاصل نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BAMDAD 86
              اگر led oval استفاده کنید زاویه دید بهتر میشه ولی اگه در مدار تغییر ایجاد نکنید نتیجه خوبی حاصل نمیشه
              نتیجه رضایت بخشه من امتحان کردم :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa921
                دوست من، من سازنده ی انبوه تابلو روان روز دید و سالنی هستم، تابلو های سالنی از ال ای دی های مات استفاده میشود و به هیچ وجه محدودیت فرکانسی یا سخت افزاری نداره، اما تابلو های روز دید از ال ای دی های سوپر :biggrin:
                سلام دوست عزیز
                من یه برد ساختم با 8 سطر و 72 ستون که همه ستونی اسکن میشه اما شدت نورش خیلی پائینه
                12 ولت و 6 آمپر هم جریان دادم ولی کارگر نبود ستونها با uln و سطرها با هم با ترانزیستور bd139 درایو کردم
                و یه مقاومت 27 اهم سری با سطرها .
                سرعت رفرش را هم هر چی زیاد می کنم نمایش ثابت تر میشه ولی نور کمتر و بالعکس

میفرمائید چکارش کنم؟
                با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidmicro
                  سلام دوست عزیز
                  من یه برد ساختم با 8 سطر و 72 ستون که همه ستونی اسکن میشه اما شدت نورش خیلی پائینه
                  12 ولت و 6 آمپر هم جریان دادم ولی کارگر نبود ستونها با uln و سطرها با هم با ترانزیستور bd139 درایو کردم

میفرمائید چکارش کنم؟
                  با تشکر
                  با مقاو مت شدت نور را پایین میاد ترانزیستور tip127 هم امتجان کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidmicro
                    سلام دوست عزیز

میفرمائید چکارش کنم؟
                    با تشکر
                    میشه نوع ال ای دی که استفاده میکنی رو بگی؟ من واسه فواصل نزدیک از ال ای دی بیضی استفاده میکنم و واسه فواصل دور از ال ای دی سوپر هایبرایت مارک bright view استفاده میکنم، این بهترین نتیجه ای هست که من تا حالا از یه ال ای دی گرفتم، شاید چند ده مدل ال ای دی رو تست کردم!!! اما باید بدونی با یه مدار فرمان که واسه یه تابلوی سالونی ساخته شده هرگز نمیتونی حد اکثر توانایی یه ال ای دی رو استفاده کنی، تازه اگه از یه مدار فرمان سفارشی که سرعت رفرش و میزان جریان ال ای دی ها به دقت در نظر گرفته شده استفاده کنی باز هم اون جوابی رو که میخوای نمیگیری چون توان ال ای دی هر چی بالا میره سرعت سوویچینگش پایین میاد! امیدوارم جوابتو گرفته باشی. بازم سوالی هست من در خدمتم :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa921
                      میشه نوع ال ای دی که استفاده میکنی رو بگی؟
                      :nerd:
                      ممنون
                      ال ای دی از نوع مات هست ولی در حد ماکزیمم خودش روشن نمیشه من نور خیلی زیادی نمیخوام .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X