اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه فعال سازی uart

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه فعال سازی uart

سلام
    من میخوام از پورت ار ایکس و تی ایکس استفاده کنم البته با استفاده از دستور printf در زبان سی.تمامی تنظیمات تو کد ویزارد کدویژن رو انجام دادم روی پروتیوس که میبینم از تی ایکس خروجی دارم ولی در عمل خبری نی حتی خروجی رو با اسکوپ هم نگاه کردم باز هم سیگنالی در خروجی ندارم؟
    ایا باید تنظیم خاصی انجام بدم؟اگه کسی نمونه برنامه داره یه یا نحوه فعال سازی تو کدویژن رو میدونه یه راهنمایی بکنه.دیگه قاطی کردم
    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

پاسخ : نحوه فعال سازی uart

نه دوست عزیز. تهها نکته ای که داره تنظیم باندریت هر دوطرف هست، که باید مثل هم باشه.
    کریستال رو هم چک کن. (اون کریستالی رو بذار که توی چیپ میکرو در کدویزارد فعال کردی)
    نمونه برنامه هم که زیاده اینجا
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

من دارم با ماژول gsm کار میکنم باند ریت اون در حالت اولیه 115200 ولی باسه من 9600 باید اول مدارم وصل بشه تا من باند ریت هردو رو باهم ست کنم حال چه کنم؟
      تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

راستی یادم رفت بگم من مدارو بدون ماژول هم تست کردم یعنی خروجی تب ایکس رو به اسکوپ زدم ولی چیزی نشون نداد؟ ~x(
        کی بگه چه کنم؟ :-((

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X