اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی GT-720F

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی GT-720F

ببین یه کار کن خودت یه برنامه با vb6 بنویس و به چی پی اس وصل شو ببین میتونی اعداد را درست دریافت کنی یا نه شاید مشکل از هایپرترمینال باشه

دیدگاه

امتحان کردم نشد.
      آخه این ماژول مام حالی به حالیه بعضی وقتا چیزی میفرسته (چرت و پرت) بعضی وقتام هیچی دریافت نمیشه دیگه خسته شدم اصلانم حسش نیست پاشم برم تا تهران تو این ماهرمضونی بدم برام امتحانش کنه دارم تمومه زورمو میزنم. برای شما همیشه چیزی میفرستاد؟
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

برای من همیشه چیزی میفرستاد ولی همون چرت و پرت بود اون کاری که گفتم کردی سیم سوکت را از وسط قطع کن مستقیم بزن به پورت سریال لحیم کن قشنگ
        فکر کنم درسته بشه اخه میدونی اینا خیلی خیلی حساس هستند اگه یه زره سیمت قطع و وصل بشه کلی اطلاعات هم میریزه
        با یه سیستم دیگه هم تست کن شاید ایراد از سیستمت باشه
        ولی بازم میگم من نتونستم راهش بندازم و به خاطر این که میخواستم با کامپیوتر ارتباط داشته باشه رفتم همون usb را گرفتم که خیلی بهتر و قوی تره

یه راه مشکل هم هست ببین اون gps usb درایو نداره یعنی تا به کامپیوتر وصل میشه یه پورت سریال درست میکنه و اطلاعات را میفرسته نمیدونم میشه یا نه ولی شاید بتونی همون usb را درایو کنی و به میکرو وصل کنی

دیدگاه

FAM جان

مدار کاملت رو با عکس بزار ببینم چه کردی

دیدگاه

الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

بیشتر مشکل من سر اینه که بعضی مواقع میفرسته ولی بعضی مواقع :cry2: آخرش یه جوری میشه مشکل چرت و پرتش رو حل کرد ولی :angry:
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام.
                من تابحال این ماژولهارو ندیدم.
                اما اینو میدونم که پورت سربال کامپیوتر خیلی نویز داره.
                پیشنهادم اینه که یکبار هم همین پایه هارو بجای کامپ با یه rs 232 به یه میکرو وصل کن و اونجوری تست کن.
                ممکنه اون کابلی هم که دوستمون میگه هم داخلش یه فیلتری چیزی داشته که این نویز رو حذف میکنه.
                به هر حال تستش ضرری نداره.
                الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

سلام بر همه آقا من امروز کوبیدم رفتم تهران برای این که این ماژولو بدم آر اف فون تست کنه رفتم ادعا ی خودشم خوابید و مثله اینکه ماژول خراب شده با یه ماژول دیگه تست کرد خیلی خوب جواب میداد ولی ماژول من :cry2: احتمالا سوخته و باید 40 تومن دیگه پیاده شم :cry:
                  فعلا سرم خیلی شلوغه و تا 10 روزه دیگه بهتون سر نمیزنم.
                  الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

آر اف فون پدر یا پسر
                    من که با هیچ کدومشون نتونستم کنار بیام

دیدگاه

تو پاساژ فرشته یه فروشگاه هست که کار سنسور میکنه , ماژولهای GPS هم داره و قیمت مثلا LEA5 اون هفت هزارتومن ارزونتر از RF هست(برای اینکه مسئولای سایت نگن کار تبلیغی میکنه اسم فروشگاه رو نیاوردم. اون آخر پاساژ سمت راست)
                      آخرین کاری که RF رو سایتش زده بنظرم میاد که عکسش فتوشاپ باشه چون عکس خود ماژول با اونی که تو کیت آماده TTL ش زده فرق میکنه و کمپانی Canmore هم ماژولی با این اسم نداره(من کل سایتش رو زیرورو کردم)

دیدگاه

من هم همین مشکل را دارم 1ماه منو سر کار گذاشته هیچ کس باهاش کار نکرده هم با 9600 و هم با 4800 چرت پرت مینویسه . چراغش هم اصلا خاموش روشن نمی شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        دیوانه شدم

دیدگاه

این ماژول جزو راحتترین ماژولهای GPS برای کارکردنه . کافیه تغذیه کنی (فکر میکنم با +3 تا +6 اگه اشتباه نگفته باشم) . ال ای دیش هم موقعی چشمک میزنه که کانکت شده باشه و از اونجاییکه آنتنش روی خودشه حتما باید در فضای باز تست بشه(زیر سقف جواب نمیده)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
                            این ماژول جزو راحتترین ماژولهای GPS برای کارکردنه . کافیه تغذیه کنی (فکر میکنم با +3 تا +6 اگه اشتباه نگفته باشم) . ال ای دیش هم موقعی چشمک میزنه که کانکت شده باشه و از اونجاییکه آنتنش روی خودشه حتما باید در فضای باز تست بشه(زیر سقف جواب نمیده)
                            سلام:
                            من با این ماژول کار کردم و الانم دوباره تست کردم.با 9600 هر یک ثانیه جواب میده.بدون واسطه مستقیم زدم به پورت com . مشکلی هم نداره.هر کسی هر مشکلی با این ماژول داشت باید مدارش یا خود ماژول یا pc رو چک کنه.
                            منم برای اولین با تست گرفتمش. ولی هر بار که تست زدم درست بوده.فقط یک نکته :
                            تو قسمت هایپرترمینال flow control رو باید روی None بگذارید و bit per second رو هم 9600 .
                            من با این تنظیمات جواب گرفتم و هر یک ثانیه برام اطلاعات میفرسته.ساعتشم اگر اشتباه نکنم بر اساس گرینویچ هست.زیر سقف بهتون اطلاعات درستی نمیده.حتما ببرید تو فضای باز تست بگیرید.زیر سقف ممکنه جواب بده ولی بعده ممکنه تو محاسباتتون اشتباهی رخ بده.

دیدگاه

یادم رفت اینو بگم.برای تست.فقط پایه 4 ماژول GT-720F رو به پایه 2 پورت com و 5 com رو هم زمین کنید.بقیه پایه ها رو هم چیزی وصل نکنید. تغذیه 5 ولت هم بدید کار میکنه.حتما اون رابطی که بهتون میدند رو از وسط بریده و سیمها رو لحیم کنید...سوکتی کار نکنید. تا مطمئن شوید.من هر بار که تست کردم مشکلی نداشته.اگر بهتون اطلاعات غلط میده با این روشی که گفتم..به احتمال زیاد ماژول مرخص شده.(در صورتی که از pc اطمینان حاصل شده که درست کار میکنه).من ماژول رو از جهان کیت خریدم 35000 تومان.rf همین رو 40000 تومان میده.
                              من فرقی بینشون ندیدم.
                              امیدوارم که از این روشی که گفتم تست بگیرید و جواب بگیرید.من برای اینکه مطمئن باشم از مدارم یک رگولاتور با خازن و مخلفاتش روی یک برد لحیم کردم و از یک idc برای اتصال ماژول به pc استفاده کردم.

دیدگاه

کار با این ماژول خیلی راحت تر از این حرف هاست.با یه تغذیه 5 ولتی و یک کابل ساده DB9 بدون نیاز به max232 به کامپیوتر وصل می شه.باود رو روی 9600 بگذارید وتوی هایپر ترمینال گزینه hardware رو به none تغییر بدید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X