اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توضیح رفع مشکل یکبار پروگرام کردن با STK200/300 و دیگه پروگرام نشدن میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

توضیح رفع مشکل یکبار پروگرام کردن با STK200/300 و دیگه پروگرام نشدن میکرو

اگر از پروگرامر STK200/300 استفاده می کنید حتما به نکات زیر توجه کنید تا دچار مشکل نشوید:

1-حتما از پروگرامر STK200/300 که بافر(آی سی 74244) داره استفاده کنید چون با نبودن این آی سی احتمال سوختن پورت پرینتر خیلی زیاده.(دو تا از دوستان استفاده نکردن پورتشون سوخت )
    2-اگر از کرسیتال خارجی 4MHZ استفاده کنید که چه بهتر وگرنه برای جلوگیری از بروز مشکل( یکبار پروگرام شدن میکرو و دیگه پروگرام نشدن) مراحل زیر رو دنبال کنید.
    الف:حتما برای پروگرام کردن با Codevision از منوی ،TOOLS گزینه /Chip Programmerرا انتخاب کنید.(Shift+F4)
    ب:حالا تنظیمات قسمت program fuse رو به صورت شکل زیر تنظیم کنید.
    ج:تو همین قسمت برای پاک کردن میکرو تو منوی program گزینه erase chip و برای پروگرام کردن تو منوی program گزینه Flash رو انتخاب کنید.
    3-اگر میکرو رو کریستال خارجی قرار گرفته و می خواهید رو کریستال داخلی باشه پس از اینکه قسمت "ب" رو انجام دادید از منوی program گزینه fuse bit را انتخاب کنید ولی در حالت عادی توصیه می شه از این گزینه استفاده نکنید.
    در موضوع بعد تنظیمات کریستال ها رو توضیح می دم

پاسخ : توضیح رفع مشکل یکبار پروگرام کردن با STK200/300 و دیگه پروگرام نشدن میکرو

من با کریستاله خارجی پروگرم کردم هیچ فیوز بیتی رو هم دست نزدم کریتال هم روی برد بود تو کد ویژن هم گزاشته بودم روی 4مگا روی برد هم یه 4 مگا با دوتا 33پیکو گزاشته بودم زمین هم کرده بودم ولی یه بار پروگ شده دیگه نمی شه علت چیه؟
    راه حلش چیه؟

دیدگاه

پاسخ : توضیح رفع مشکل یکبار پروگرام کردن با STK200/300 و دیگه پروگرام نشدن میکرو

این نرم افزار پروگرامر رو امتحان کنید:

لینک 1: http://www.4shared.com/file/nP7-wK15/ispprog_setup_12055.html

لینک2: http://20uploads.com/do.php?id=78128

حجم: 545کیلوبایت

آن چه یافت می نشود، آنم آرزوست.

دیدگاه

سلام
        من موقع پروگرم کردن میکرو با پروگرمر stk 200\300 میکرو به شدت داغ شد و میکرو پروگرم نشد .یعنی میکرو سوخته .مشکل از کجاست؟

دیدگاه

پاسخ : توضیح رفع مشکل یکبار پروگرام کردن با STK20

اینکه داغ شده یعنی تغذیه میکرو رو اشتباه وصل کردی 100% :mrgreen:
          اتصال پایه هارو چک کن.
          احتمال داره نسوخته باشه.
          البته اگه مدت زمان داغ شدن زیاد نباشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirf
            سلام
            من موقع پروگرم کردن میکرو با پروگرمر stk 200\300 میکرو به شدت داغ شد و میکرو پروگرم نشد .یعنی میکرو سوخته .مشکل از کجاست؟
            میکروتون نسوخته. علت داغ شدن میکرو هم به احتمال زیاد این بوده که شما پایه های مثبت و منفی میکرو رو
            اشتباهی به پروگرامر متصل کردین.
            به عبارت بهتر پایه مثبت میکرو رو به GND و پایه منفی میکرو رو به VCC وصل کردین

دیدگاه

سلام
              ممنون از همراهی

من پایه ها رو درست وصل کردم ولی زمانی که هنوز پورت پرینتر را نزدم به برد پایه های مثبت و منفی را که بازر می زنم بوقی نمی دهد اما زمانی که پورت پرینتر را به برد می زنم بین پایه های مثبت و منفی اتصالی برقرار می شود
              من با این برد چندین بار میکرو را پروگ کردم ولی الان به این مشکل برخوردم
              یعنی پورت پرینتر سوخته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirf
                سلام
                ممنون از همراهی

من پایه ها رو درست وصل کردم ولی زمانی که هنوز پورت پرینتر را نزدم به برد پایه های مثبت و منفی را که بازر می زنم بوقی نمی دهد اما زمانی که پورت پرینتر را به برد می زنم بین پایه های مثبت و منفی اتصالی برقرار می شود
                من با این برد چندین بار میکرو را پروگ کردم ولی الان به این مشکل برخوردم
                یعنی پورت پرینتر سوخته؟
                سلام کابلتون رو چک کنید و همینطور اتصال پایه هه داخل سوکت که به کابل وصل شده اگه مشکلی نبود احتمالا پورت پرینتر مشکل پیدا کرده برای اطمینان روی یه سیستم دیگه نصب کن ببین چی میشه :-?
                AV Maziton 100
                Render By Artlantis Studio
                [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام دوستان عزیز من پروگرامر زیر رو ساختم مسخواستم بدونم میشه با بسکام هم با این پروگرامر کار کرد و همچنین برای تغذیه این پروگرامر شارژر موبایل مناسبه یا روش دیگه ایی هست؟
                  لطفا راهنماییم کنید

خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
                  "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

بسکام و C نداره.
                    برای هر دو کامپایلر میشه استفاده کرد.این پروگرامری که شکلشو گذاشتی درسته.
                    واسه تغذیش از ولتاژ USB استفاده کن.اخه به شارژر موبایل نمیشه اطمینان کرد.ولی میتونی از شارژر استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedgreat
                      سلام دوستان عزیز من پروگرامر زیر رو ساختم مسخواستم بدونم میشه با بسکام هم با این پروگرامر کار کرد و همچنین برای تغذیه این پروگرامر شارژر موبایل مناسبه یا روش دیگه ایی هست؟
                      لطفا راهنماییم کنید
                      خوب بستگی به میزان جریانی که می کشی داره اگر که زیاد جریان نمی کشی می تونی از پورت usb به عنوان تغذیه استفاده کنی و یا از شارژر ولی هر کاری می کنی حتما در نقطه ورود تغذیه به مدارت از یک فیوز استفاده کن تا تغذیه و مدار در اثر اتصال و یا دلایل دیگر نره رو هوا .

دیدگاه

با سلام
                        من از شارژر موبایل استفاده کردم ولی اصلا کامپیوتر دستگاه جدیدی رو نشناخت
                        چطری باید از usb تغذیه بگیرم؟
                        راستی باید برای پروگرام کردن از برنامه ی خاصی استفاده کنم یا درایور خاصی رو نصب کنم آخه با بسکام که میخوام پروگرام کنم چیپ رو نمیشناسه!
                        خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
                        "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad87
                          اگر از پروگرامر STK200/300 استفاده می کنید حتما به نکات زیر توجه کنید تا دچار مشکل نشوید:

1-حتما از پروگرامر STK200/300 که بافر(آی سی 74244) داره استفاده کنید چون با نبودن این آی سی احتمال سوختن پورت پرینتر خیلی زیاده.(دو تا از دوستان استفاده نکردن پورتشون سوخت )
                          2-اگر از کرسیتال خارجی 4MHZ استفاده کنید که چه بهتر وگرنه برای جلوگیری از بروز مشکل( یکبار پروگرام شدن میکرو و دیگه پروگرام نشدن) مراحل زیر رو دنبال کنید.
                          الف:حتما برای پروگرام کردن با Codevision از منوی ،TOOLS گزینه /Chip Programmerرا انتخاب کنید.(Shift+F4)
                          ب:حالا تنظیمات قسمت program fuse رو به صورت شکل زیر تنظیم کنید.
                          ج:تو همین قسمت برای پاک کردن میکرو تو منوی program گزینه erase chip و برای پروگرام کردن تو منوی program گزینه Flash رو انتخاب کنید.
                          3-اگر میکرو رو کریستال خارجی قرار گرفته و می خواهید رو کریستال داخلی باشه پس از اینکه قسمت "ب" رو انجام دادید از منوی program گزینه fuse bit را انتخاب کنید ولی در حالت عادی توصیه می شه از این گزینه استفاده نکنید.
                          در موضوع بعد تنظیمات کریستال ها رو توضیح می دم
                          میشه قسمت فیوز بیت ها رو توضیح بدی چه شکلی باشه و استفاده از کریستال ها رو؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FARSHID_63
                            این نرم افزار پروگرامر رو امتحان کنید:

لینک 1: http://www.4shared.com/file/nP7-wK15/ispprog_setup_12055.html

لینک2: http://20uploads.com/do.php?id=78128

حجم: 545کیلوبایت

سلام دوستان
                            لینک های بالا کار نمی کنه از این لینک برای دانلود استفاده کنید استفاده کنید:
                            http://s5.picofile.com/file/8109891234/ispprog_setup_1_2_0_56.exe.html

دیدگاه

با سلام
                              من یه میکرو مگا 16 دارم که با پروگرمر stk 200/300 برنامه ریزیش کردم
                              اماااااا گویا اشتباهی دست به لوک بیت هاش زدم و رو غیر قابل نوشتن و خواندن تنظیم شده
                              و خوندم که فیوز بیت ها با اریز کردن پاک نمیشن اما لوک بیت ها پاک میشن
                              حالا مشکل اینجاست که اریز نمیشه و هیچ واکنشی نشون نمیده یا بعضی مواقع پیغام میده که نمیشه خواند و نوشت
                              اما بعضی مواقع اریز میکنه اما باز لوک بیت ها رو میخونم میبینم تغییری نکردن
                              اما جالبا میشه برنامه روش نوشت البته بعضی مواقع !!!!!!!!!! دیگه نمیدونم الکی مینویسه یا واقعا برنامه روش میریزه
                              در کل چیکار کنم این لوک بیت ها رو رو حالت معمولی خواندن نوشتن تنظیم کنم یا برنامه اریز بشه و از این حالت خارج بشه
                              ایا راهی هست ؟
                              یا دیگه قیدشو بزنم ؟

فقط هم به همین پروگرمر دسترسی دارم

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X