اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی GLCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در راه اندازی GLCD

با سلام خدمت همه دوستان

من LCD گرافیکی 64*128 تهیه کردم ولی برای راه اندازی آن دچار مشکل شدم و مشکل این است که LCD ، هیچ چیزی را نمایش نمی دهد نه متن و نه عکس ، فقط بک لایت LCD روشن می شود ، من با BASCOM-AVR و زبان بیسیک کار می کنم و LCD رو طبق شماتیک زیر به میکرو متصل کردم و برنامه زیر رو نیز رو میکرو پرگرم کردم ، اگر در کانفیگ کردن LCD یا جا های دیگر مشکلی هست لطفا من رو راهنمایی کنید (فایل عکس و فونت رو نیز در پوشه برنامه کپی کرده ام)

برنامه :
    $lib "glcdKS108.lib"
    $include "font8x8.font"
    Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portd , Controlport = Portc , Ce = 0 , Ce2 = 1 , Cd = 2 , Rd = 3 , Reset = 5 , Enable = 4
    Setfont Font8x8
    Cls
    Showpic 0 , 0 , 222
    End
    222:
    $bgf "222.bgf"

شماتیک :
    http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

پاسخ : مشکل در راه اندازی GLCD

نوشته اصلی توسط soodi
    با سلام خدمت همه دوستان

من LCD گرافیکی 64*128 تهیه کردم ولی برای راه اندازی آن دچار مشکل شدم و مشکل این است که LCD ، هیچ چیزی را نمایش نمی دهد نه متن و نه عکس ، فقط بک لایت LCD روشن می شود ، من با BASCOM-AVR و زبان بیسیک کار می کنم و LCD رو طبق شماتیک زیر به میکرو متصل کردم و برنامه زیر رو نیز رو میکرو پرگرم کردم ، اگر در کانفیگ کردن LCD یا جا های دیگر مشکلی هست لطفا من رو راهنمایی کنید (فایل عکس و فونت رو نیز در پوشه برنامه کپی کرده ام)

برنامه :
    $lib "glcdKS108.lib"
    $include "font8x8.font"
    Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portd , Controlport = Portc , Ce = 0 , Ce2 = 1 , Cd = 2 , Rd = 3 , Reset = 5 , Enable = 4
    Setfont Font8x8
    Cls
    Showpic 0 , 0 , 222
    End
    222:
    $bgf "222.bgf"

شماتیک :
    دوست عزیز فکر نمی کنی پورت ها رو اشتباه تعریف کردی و...
    در ضمن دوست عزیز در مورد ال سی دی گرافیکی زیاد بحث شد لطفا لینک زیر را بررسی کنید:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18025.0
    موفق باشید

دیدگاه

آقا مشگل از کامپایلره منم همین مشکل را دارم اگه کسی جواب گرفته کمک کنه

دیدگاه

راستش من تا حالا با بیسیک برنامه ننوشتم و زیاد در موردش نمیدونم .اتفاقی برنامه و شماتیک رو دیدم.فکر کنم مشکل شما فهمیدم. توی این خط
        تعریف شما اصلا با شماتیکی که گزاشتید مطابقت نداره.توی عکسی که گزاشتید دیتا پورت رو پورت C تعریف کردید ولی تو برنامه پورت D نوشتید. برای کنترل پورت هم این مشکل رو دارید.درستش اینطوری میشه(البته براساس شماتیک شما):
        dataport=PORTC
        control port=PORTD
        ce0=0
        ce1=1
        cd=2
        rd=3
        reset =5
        enable =4
        شما کدتون رو براین اساس تغییر بدید شاید درست شد.دیگه راستش بیشتر نمیدونم .اگه با سی بود میتونستم کامل بگم ولی بیسیک......... :sad:
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

من همه اینا را درست وصل کردم بازم کار نمیکنه اگه کسی میتونه کمک کنه ممنونم

دیدگاه

من حدس میزنم که:
            شما باید -vout رو به سر وسط پتانسومتر وصل کنین.یه سر دیگش به VCC و دیگری به VO .مال من اینطوری جواب میده.
            توی دیتا شیتی که من دانلود کردم گفته اگه اینطوری نباشه هیچی نشون نمیده.

دیدگاه

سلام

با اجازه من یک اسپم بدم! :redface:

اگر سوالتون رو در بخش مربوطه میپرسیدید خیلی بهتر بود...(http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18025.540)

موفق باشید :nerd:

دیدگاه

من اونجا پرسیدم کسی جواب نداد در ضمن من همه راهها را تو پروتئوس امتحان کردم جواب نداد :angry:

دیدگاه

با سلام مشگل حل شد این کتابخونه را به جای کتابخونه بیسکام کپی کنید درست میشه
                  lib.rar

دیدگاه

باسلام خدمت همه

من با کتابخانه ای که معرفی کردید هم LCD ام رو تست کردم ولی بازم جواب نگرفتم LCD کار نمی کند
                    آقای Dr.Xylitol اگه لطف کنید مقاله رو پ کنید یا که بیشتر توضیح بدین
                    بقیه دوستان هم کمک کنن

با تشکر
                    http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

منظورتون از مقاله دیتا شیته؟
                      اینی که من دارم مال ال سی دی های مدل Ts12864 هستش.
                      راستی من یاد ندارم فایل پلود کنم.در ضمن این اسم رو توی گوگل بزنی و آخرش یه .PDF اضافه کنی راحت میتونی دانلودش کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
                        من حدس میزنم که:
                        شما باید -vout رو به سر وسط پتانسومتر وصل کنین.یه سر دیگش به VCC و دیگری به VO .مال من اینطوری جواب میده.
                        توی دیتا شیتی که من دانلود کردم گفته اگه اینطوری نباشه هیچی نشون نمیده.
                        منظورم اینه:

البته همونطور که میبینید عکس به صورت نصفه و معکوس هست ولی در عمل درست کار میکنه و جواب میده.
                        و اون پتانسیومتر تنظیم کنتراست رو به عهده داره.اگه کاملا بسته باشه یا سیاهه سیاه نشون میده یا هیچی نشون نمیده.

دیدگاه

من وقتی با کامپایلر خودم کامپایل میکردم lcd سیاه بودو جواب نمیداد اما این کتابخونه ها را که تو پوشه lib بیسکام کپی کردم درست شد این مداری که میذارم تو پروتئوس هم جواب میده کتابخونه هم از همین فایله اینا تست کن ببین چی میشه
                          graf lcd(www.bargh20.com).rar پسوردشم www.bargh20.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
                            منظورم اینه:
                            البته همونطور که میبینید عکس به صورت نصفه و معکوس هست ولی در عمل درست کار میکنه و جواب میده.
                            و اون پتانسیومتر تنظیم کنتراست رو به عهده داره.اگه کاملا بسته باشه یا سیاهه سیاه نشون میده یا هیچی نشون نمیده.
                            پایه های CS2,CS1 رو جاهاش رو عوض کنید درست میشه :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
                              پایه های CS2,CS1 رو جاهاش رو عوض کنید درست میشه :nerd:
                              این دو پایه که به میکرو وصله.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X