اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیکدر ریموت های رادیویی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دیکدر ریموت های رادیویی

آقا من ی مقاله پیدا کردم که کامل اساس کار pt2272 ,[t2262 را کامل توضیح داده و من هم متوجه شدم حالا نکته اینجاست که مداری طراحی کرده و بوسیله این آی سی ها ی ریموت فرستنده گیرنده ساخته که میگه بردشم حدود 300 متره اما نکته جالب اینه که برای فرستنده از ماژولtlp434a , برای گیرنده از RLP434A استفاده کرده،حالا من میخوام بدون استفاده ازب آیسی های PT از ماژول گیرنده استفاده کنم و اونو به میکرو متصل کنم تا ریموت های لرنینگ یا همون 4 کلیده دیکد بشه یعنی با این ماژول اطلاعات گرفته بشه و با میکرو دیکد بشه حالا کسی هست که تو برنامه نویس برای دیکد کردن این ریموت ها منو راهنمایی کنه
    لازم بدونید من 70%راهو رف6تم امیدوارم بچه های ایکا تو این 30%راهی که مونده منو کمک کنه :mrgreen:
    نخستین گام در شناخت، این است که بدانیم نادانیم

دیدگاه

این IC رو به هر مدار RF میشه وصل کرد فقط نمیدونم خروجی این IC آنالوگه یا دیجیتال؟
      چه کاریه وقتی این IC رو میشه 400 تومان داد خرید دیگه چرا با میکرو؟تازه برنامه نویسیش خیلی دردسر داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
        این IC رو به هر مدار RF میشه وصل کرد فقط نمیدونم خروجی این IC آنالوگه یا دیجیتال؟
        چه کاریه وقتی این IC رو میشه 400 تومان داد خرید دیگه چرا با میکرو؟تازه برنامه نویسیش خیلی دردسر داره
        آخه شهریار جان این آی سی که نمیتونه هر ریموتیو دیکد کنه میتونه،ریموتهای لرن به این سادگیا دیکد نمیشن الان مشکل فقط برنامه نویسی برای دیکد کردن مدارش حل شد

دیدگاه

میتونم بپرسم توی این ریموت ها از چی استفاده میشه؟
          نوشته اصلی توسط MORTEZA90
          آخه شهریار جان این آی سی که نمیتونه هر ریموتیو دیکد کنه میتونه،ریموتهای لرن به این سادگیا دیکد نمیشن الان مشکل فقط برنامه نویسی برای دیکد کردن مدارش حل شد
          دقیقا شما چی کار کردید؟

دیدگاه

میتونم بپرسم توی این ریموت ها از چی استفاده میشه؟دقیقا شما چی کار کردید؟
            تازه میپرسی لیلی زن بود یا مرد :mrgreen:
            این عکسو ببین دوست من

اینو ی بنده خدایی درست کرده و میفروشه
            جالب اینه که ماژول گیرنده ای که تو پستهای قبلی معرفی کردم مستقیم به میکرو وصل شده و دیکد کردن ریموتها به عهده میکرو هستش که با برنامه نویسی این کار انجام میشه
            منم میخوام ی همچین چیزی بسازیم
            گرفتی آقا شهریار

دیدگاه

راستی یادم رفت بگم ،اگه ی کوچولو دقت کنی میبینی که از ی آیسی جانبی به عنوان EPROM خارجی استفاده کرده اون آیسی 8 پایرو میگم

دیدگاه

چه جالب من با اون ماژول RF توی عکس هم PT2262/72 رو راه انداختم هم مستقیم وصلش کردم به پایه Rx میکرو باهاش دیتا هم فرستادم ولی مشکل اینجا بود که باید پشت سر هم دیتا میفرستادم که اونم یه جوری درست کردم ولی نمیدونم چرا فقط گاهی وقت ها جواب میداد

دیدگاه

چه جالب من با اون ماژول RF توی عکس هم PT2262/72 رو راه انداختم هم مستقیم وصلش کردم به پایه Rx میکرو باهاش دیتا هم فرستادم ولی مشکل اینجا بود که باید پشت سر هم دیتا میفرستادم که اونم یه جوری درست کردم ولی نمیدونم چرا فقط گاهی وقت ها جواب میداد
                  شهریار جان اگه امکان داره شماتیک مدارتو بزار تا ما هم استفاده کنیم ی توضیحم راجب برنامه نویسیش بده مرسی

دیدگاه

باشه میزارم ولی باید دنبالش بگردم شما خودتون از این مدار ها دارید؟به فیبرش نگاه کنید ببینید به کدوم پایه میکرو رفته

دیدگاه

باشه میزارم ولی باید دنبالش بگردم شما خودتون از این مدار ها دارید؟به فیبرش نگاه کنید ببینید به کدوم پایه میکرو رفته
                      من نقشه دارم اما مستقیم به میکرو وصل نشده اگه امکان داره و نقشتو پیدا کردی واسم بزار مرسی

دیدگاه

اساتید محترم این تاپیک هنوز به نتیجه نرسیده اگه کسی چیزی میدونه راهنماییمون کنه بعضی از آقایون میترسن اطلاعات بزارن فکر میکنن ما میریم ثبت اختراع میکنیم اونا جا میمونن من این کارو واسه ی پروژه ای قرار انجام بدم که گیر کردم لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

آقا شما هم که همش دنبال شماتیک هستید :rolleyes:
                          راستش اگه من میدونستم چجوری باید این ریموت هارو ساخت خودم به اسم خودم ثبتش می کردم تا ازش پول در بیارم تا بتونم کارهای دیگه ای بکنم در حال حاضر منبع در آمد ندارم :cry2:
                          برنامه رو هم پیدا نکردم ولی کارش خیلی ساده است اینه که شما باید پشت سر هم دیتا بفرستید فقط مساله سر اینه که نباید پشت سر هم صفر یا یک بفرستیم که اون ور به مشکل بر میخوریم برای این کار من پشت سر هم یه دیتا رو میفرستادم که توی گیرنده تشخیص داده میشد و نمایش داده نمیشد هر وقت هم که میخواستم دیتای خودم رو میفرستادم و اون ور روی LCD نمایش داده میشد حالا اگر هم به پورت سریال وصل نشده به نظرم عملکردی شبیه پورت سریال داره

دیدگاه

سلام
                            گیرنده یه گیرنده معمولی fsk است اون eeprom هم برای اینه که کدهای ریموتها توش ذخیره بشه برای همین بهش میگن لرنینگ چون گیرنده کد فرستنده رو یاد میگیره (به اصطلاح) میکرو هم وظیفه
                            1.دیکد کردن کد منچستر
                            2. جستجو در eeprom
                            3.ذخیره در eeprom
                            4.دادن خروجی
                            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                              سلام
                              گیرنده یه گیرنده معمولی fsk است اون eeprom هم برای اینه که کدهای ریموتها توش ذخیره بشه برای همین بهش میگن لرنینگ چون گیرنده کد فرستنده رو یاد میگیره (به اصطلاح) میکرو هم وظیفه
                              1.دیکد کردن کد منچستر
                              2. جستجو در eeprom
                              3.ذخیره در eeprom
                              4.دادن خروجی
                              خیلی ممنون دوست عزیز،شما میتونی ی برنامه برای مثال بنویسی تا من بفهمم چجوری باید باهاش ارتباط برقرار کنم با ماژول و EEPROM خارجی
                              مرسی

دیدگاه

می دونم خیلی وقته از این پست گذشته اما برای دوستانی که تازه می خونن عرض کنم؛
                                گیرنده RF میتونه هرماژولی مثل ماژول RXB22 باشه که خروجی این ماژول دموله شده از روی سیگنال حامل است که یا باید بدی به یک آی سی دیگر یا بدی به ورودی تایمر میکرو در مد کپچر و طبق زمانبندی گفته شده در دیتاشیت ماژول گیرنده باید پالس ها رو خورده و دیکدشون کنید.بهتره یه بار اعداد خوانده شده توسط تایمر را که مثلا در لبه بالا رونده تنظیم شده از طریق سریال به ترمینال ارسال بشه تا اعداد در آنجا دیده شود.
                                جدیدترین ویرایش توسط s.g.c; ۲۰:۲۵ ۱۳۹۹/۱۰/۱۲. دلیل: کلمات اشتباه تایپ شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X