اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در استفاده از دیجیتال به آنالوگ DAC0800 , DAC0808

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی DAC0800

سلام
    برا یه پروژه احتیاج داریم که حدود 50 عدد خروجی آنالوگ داشته با شیم به نظر شما استفاده از این ای سی انتخاب درستی است؟
    تو تست اولیه که با این ای سی داشتیم ام به یه مشکل برخورد کردیم اونم اینه که خروجی ها اصلا تغییر نمیکنه یعنی اصلا به ورودی هرچی میدی خروجی ثابته ولتاژ منفی ام درست به مدار داده شده آیا کار با این ای سی نکته خاصی داره؟

دیدگاه

پاسخ : مشکل در استفاده از دیجیتال به آنالوگ DAC0800 , DAC0808

سلام
      می خواهم با dac0800بتوانم 8 پله ولتاژبین 0تا10ولت بسازم آیا می شود من بسیار مبتدی هستم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل در استفاده از دیجیتال به آنالوگ DAC0800

نوشته اصلی توسط masoodhashemy
        من این مدار رو 20 بار توی آزمایشگاه بستم و کار میکنه
        بهتره ولتاژ VEE رو منفی 12 بزاری
        و مقاومتها هم 2.2 کیلواهم
        پ امپ هم lm318
        دیگه آخ هم نمیگه!
        توی پروتئوس هم کار میکنه توپ!

این آیسی جز دسته آیسی های هست که مرتب باید بخری! چون مرتبا میسوزه!!!
        من یه مدار بستم با همین شرایطی که گفته شده، VEE منفی 12 ولت، مقاومتها 2.2 و با LM318 جواب نمیده، کسی نمیدونه چرا؟
        خروجی پایهIOUT وقتی تغذیه اش وصل میشه -10 ولت رو با اسکوپ نشون میده، کسی نمیدونه علتش چیه؟
        میشه از اون مقدار خازن متصل شده به پایه 16 یعنی compen باشه؟ من اول 100 نانو گذاشتم الان دارم به 10 نانو تغییرش میدمم...
        لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه

دیدگاه

من توی مدار به جای lm312 از lf351 استفاده کردم و پایه 6 اون خروجی دارم و مدار جواب داد...البته یه مقداری نویز داره...

دیدگاه

من با DAC0800 و میکرو موج سینوسی رو تولید کردم اولا تغذیه DAC0800 به صورت +12 و -12 بود ولتاژ رفرنس +5 بود و باید توجه داشت که پایه ی B1 ای سی DAC باید به پایه اخری پورت میکرو متصل بشه مثلا PORTB.7 بعد دوپایه 4 و 2 رو باید به اپ امپ متصل کنیم ولی موج سینوسی تولید شده شکل موج مناسبی نداره و اپ امپ به شدت داغ می کنه به نظر شما مشکل کار اپ امپ چیه؟ اپ امپ lm324 با مقاومت بین ورودی خروجی 4.7K شکل موج خروجی در زیر نشان داده شده است
            گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
            همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

من توی شبیه سازی به نتیحه رسیدم ولی توی عمل کار نمی کنه ولتاژ منفی هم رعایت شد. موج سینوسی که میسازه به صورت توپر روی اسکپ نمایش داده میشه در حالی که توی پروتوس یک موج سینوسی خالص تولید میشه
              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام علیکم
                عید غدیر مبارک.
                می خواستم با میکر یک ولتاژ آنالوگ بین 0 و 5 ولت تولید کنم. من بین آی سی ها ی دیجیتال به آنالوگ مناسب که جستجو می کردم، به نظرم DAC0800 از هر نظر مناسب این کار بود. چون اولا می تواند بدون تغذیه با ولتاژ منفی هم کار کند و هم این که تو دیتاشیت نوشته بود صنعتی هست و هم این که قیمتش هم مناسب است. یک مدار در دیتاشیت برای این کاربرد معرفی کرده است. مدار را طبق دیتاشیت در پروتیوس بستم. ولی کار نکرد. نوشته بود که ولتاژ ورودی به پایه های دیجیتال در حالتی که ولتاژ منفی به آن ندادیم باید بالای 5 ولت باشد و با مقاومت آن را بالا آورده بود. مقاومت ها را که حذف کردم خیلی خوب کار کرد در پروتئوس. حالا سفارش دادم بخرم تا در عمل هم آزمایشش کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X