با سلام من یه برنامه برای lcd گرافیکی نوشتم با مگا 32 تو پروتئوس کار میکرد همون برنا مه را میکروشا مگا 64 کردم دیگه جواب نمیده :eek: وlcd چرت و پرت نشون میده :sad: لطفا کمک کنید در ضمن برنامم با بیسکامه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مگا 64
Collapse
X
-
پاسخ : مگا 64
نوشته اصلی توسط زواربا سلام من یه برنامه برای lcd گرافیکی نوشتم با مگا 32 تو پروتئوس کار میکرد همون برنا مه را میکروشا مگا 64 کردم دیگه جواب نمیده :eek: وlcd چرت و پرت نشون میده :sad: لطفا کمک کنید در ضمن برنامم با بیسکامهoo:
تازه اگر بخوای مونتاژش کنی که قیمت بیشتری باید برای مگا64 بپردازیهنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
-
سلام
احتمالا شما از پورت G یا پورت F واسه اتصال به GLCD استفاده کردی
دقیقا نمیدونم پورت F و G چه فرقی با بقیه پورتها داره ولی میدونم عملکرد اون با بقیه پورتها متفاوته
منم قبلا همین مشکل رو با Mega64 و Mega128 داشتم.
که با عوض کردن پورتها مشکل GLCD حل شد
جالبه با اینکه از این پورتها نباید برای GLCD استفاده بشه ولی بسکام گوسفند! برنامه رو بدون پیغام خطا
کامپایل میکنه :smile:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط majid shسلام
احتمالا شما از پورت G یا پورت F واسه اتصال به GLCD استفاده کردی
دقیقا نمیدونم پورت F و G چه فرقی با بقیه پورتها داره ولی میدونم عملکرد اون با بقیه پورتها متفاوته
منم قبلا همین مشکل رو با Mega64 و Mega128 داشتم.
که با عوض کردن پورتها مشکل GLCD حل شد
جالبه با اینکه از این پورتها نباید برای GLCD استفاده بشه ولی بسکام گوسفند! برنامه رو بدون پیغام خطا
کامپایل میکنه :smile:[img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
دیدگاه
دیدگاه