اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مگا 64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مگا 64

با سلام من یه برنامه برای lcd گرافیکی نوشتم با مگا 32 تو پروتئوس کار میکرد همون برنا مه را میکروشا مگا 64 کردم دیگه جواب نمیده :eek: وlcd چرت و پرت نشون میده :sad: لطفا کمک کنید در ضمن برنامم با بیسکامه

پاسخ : مگا 64

نوشته اصلی توسط زوار
    با سلام من یه برنامه برای lcd گرافیکی نوشتم با مگا 32 تو پروتئوس کار میکرد همون برنا مه را میکروشا مگا 64 کردم دیگه جواب نمیده :eek: وlcd چرت و پرت نشون میده :sad: لطفا کمک کنید در ضمن برنامم با بیسکامه
    خوب اگه با مگا 32 کار میکند پس چرا از همین آیسی استفاده نمیکنید oo:
    تازه اگر بخوای مونتاژش کنی که قیمت بیشتری باید برای مگا64 بپردازی
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

یعنی توی برنامه میکرو رو Mega64 معرفی کردی؟

دیدگاه

با سلام چون باید این پروژه را با مگا 64 انجام بدم بله تو برنامم به جای مگا 32 مگا 64 گذاشتم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم :sad:

دیدگاه

تو پروتئوس هم جواب نمیده؟
          برنامه رو بزار تا تست کنم

دیدگاه

اینم برنامه ومدار فقط اگه میشه زود تست کنید من به این احتیاج دارم ممنون از لطفتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
              اینم برنامه ومدار فقط اگه میشه زود تست کنید من به این احتیاج دارم ممنون از لطفتون
              چیزی رویت نشد

دیدگاه

سلام
                احتمالا شما از پورت G یا پورت F واسه اتصال به GLCD استفاده کردی
                دقیقا نمیدونم پورت F و G چه فرقی با بقیه پورتها داره ولی میدونم عملکرد اون با بقیه پورتها متفاوته
                منم قبلا همین مشکل رو با Mega64 و Mega128 داشتم.
                که با عوض کردن پورتها مشکل GLCD حل شد
                جالبه با اینکه از این پورتها نباید برای GLCD استفاده بشه ولی بسکام گوسفند! برنامه رو بدون پیغام خطا
                کامپایل میکنه :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid sh
                  سلام
                  احتمالا شما از پورت G یا پورت F واسه اتصال به GLCD استفاده کردی
                  دقیقا نمیدونم پورت F و G چه فرقی با بقیه پورتها داره ولی میدونم عملکرد اون با بقیه پورتها متفاوته
                  منم قبلا همین مشکل رو با Mega64 و Mega128 داشتم.
                  که با عوض کردن پورتها مشکل GLCD حل شد
                  جالبه با اینکه از این پورتها نباید برای GLCD استفاده بشه ولی بسکام گوسفند! برنامه رو بدون پیغام خطا
                  کامپایل میکنه :smile:
                  پورت هایی که گفتید عضو ریجستر های توسعه یافته هستند و فرقشون اینه که یه سری از دستو رات اسمبلی روی اونا کار نمیکنه.واسه همین با اینا مشکل داره
                  [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

ببین دوست عزیز منم همین مشکل رو اولش داشتم به ولتاژ و جریانی که به میکرو میدی دقت کن که مناسب باشه
                    و تو برنامه اگه از سری sed استفاده میکنی برای کانفیگ ال سی دی جلوش حتما بنویس sed
                    به تنظیمات کریستال هم توجه کن

دیدگاه

بله برای کنترل از پورت f استفاده میکنم هیچ راهی نیست که روی همین پورت کار کنه ؟

دیدگاه

آقا پورت f را عوض کردم درست شد اما من میخوام از همین پورت استفاده کنم باید چی کار کنم درست بشه؟ لطفا کمک کنید

دیدگاه

اگه راهی هم داشته باشه قطعا با توابع GLCD موجود تو کامپایلرت نمیتونی این کار رو بکنی
                          و باید خودت تابعش رو بنویسی ( اگه از لحاظ سخت افزاری امکانش باشه)

دیدگاه

یعنی هیچ راهی نداره من خیلی به این موضوع احتیاج دارم

دیدگاه

ببخشید آقای رضایی اینم مدارو برنامه http://www.4shared.com/file/96VD2Dyy/projects.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X