اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه تستر قطعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دستگاه تستر قطعات

سلام
    دوستان می خواستم نظر شما را در رابطه با این دستگاه بدونم البته می دونم تا وقتی که کسی با این دستگاه کار نکنه نمی تونه نظر بده ولی بالاخره کلیات قضیه و اینکه چه قطعاتی را میشه باهاش تست کرد در فروشگاه آمده است.
    برای توضیحات بیشتر می توانید در همینجا پست بدید .
    چون این دستگاه با AVR ساخته شده بهمین دلیل بحث را اینجا مطرح کردم راستش جای دیگه ای به ذهنم نرسید که اینو مطرح کنم و....
    ممنون
    949
    مورد نياز همه ي افراد رشته الكترونيك (مثل مولتي متر)
    0%
    357
    فقط براي دانشگاه ها
    0%
    301
    آي سي هاي TTL بيشتري تست كند.
    0%
    141
    آي سي هاي Cmos بيشتري تست كند.
    0%
    150

پاسخ : دستگاه تستر قطعات

با درود و سپاس
    به نظر من که مدار جالبی میاد.
    اگه پولدار شدم حتما یکی ازش میخرم.

دیدگاه

ولله من یدونه ALL-11 بطور امانی از یک سال پیش دستمه. هر چی فکر میکنم یکی از این وسیله هاتون رو بخرم میبینم نسبت به این HILO ها خیلی امکاناتش کمتره اما خوب البته این دستگاهتون قیمتش بمراتب کمتر از یک HILO هست. ولی ایراد عمده ای که وارده اینه که یک تستر به نظر خیلی جذاب میاد اما چه میزان کار از کارهای روزمره رو حل میکنه؟ شاید کمتر از 1 درصد. درصورتیکه میشد با یک کمی کار اضافه چیزی درست کرد که عمده کارها رو مثل یک HILO انجام بده.
      مثل پروگرام کردن میکروها. تست حافظه. پروگرام کردن EEPROM و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha
        ولله من یدونه ALL-11 بطور امانی از یک سال پیش دستمه. هر چی فکر میکنم یکی از این وسیله هاتون رو بخرم میبینم نسبت به این HILO ها خیلی امکاناتش کمتره اما خوب البته این دستگاهتون قیمتش بمراتب کمتر از یک HILO هست. ولی ایراد عمده ای که وارده اینه که یک تستر به نظر خیلی جذاب میاد اما چه میزان کار از کارهای روزمره رو حل میکنه؟ شاید کمتر از 1 درصد. درصورتیکه میشد با یک کمی کار اضافه چیزی درست کرد که عمده کارها رو مثل یک HILO انجام بده.
        مثل پروگرام کردن میکروها. تست حافظه. پروگرام کردن EEPROM و ...
        سلام
        دوست عزیز اینو در نظر داشته باشید که این دستگاه یک تستر است و وظیفه اش تست قطعات الکترونیکی است و...
        ما برای پروگرام کردن میکروها پروگرامر داریم و ....
        البته از نظر خوبتون ممنون ولی از نظر قیمت با اون دستگاهی که شما میگید قبل مقایسه نیست ما سعی کردیم دستگاهی عرضه کنیم که علاوه بر مفید بودن همه بتونند استفاده کنند و...

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X