اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل جهت گردش موتور اسباب بازی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل جهت گردش موتور اسباب بازی

باسلام . میخواستم ببینم آیامیشه با 2 تا رله و یک mega8 جهت گردش یک موتور اسباب بازی رو کنترل کرد .لطفا"نگید از ic استفاده کنم. باتشکر از همه. :surprised:اقایون دقت کنند که من میخوام یک حالت توقف هم داشته باشه. :agree:
    من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

پاسخ : کنترل جهت گردش موتور اسباب بازی

سلام دوست عزیز.
    بله میشه. شما اگه جهت مثبت و منفی رو در دو سر موتور DC عوض کنین موتور برعکس میچرخه.
    حالا شما به قول خودتون با رله که اون رو توسط AVR کنترل میکنین میتونین این جهت رو برعکس کنین.

مثل شکل زیر:

با این روش وقتی که دو ورودی رله 0 هست در یه جهت و وقتی دو ورودی یک شد در یه جهت دیگه میچرخه.
    اگر روزی هیچ مشکلی سر راهم نبود ؛ میفهمم که راه را اشتباه رفته ام!

دیدگاه

مداری که دوستمون طرح کردن ممکنه تو عمل جواب نده بخاطر جریان کشی زیاد بوبین های رله که در صورت وصل بودن یکسره از پورتهای میکرو جریان میکشه. بهتره که با ترانزیستور پایه ها رو بافر کنین
      و یه پیشنهاد دیگه هم استفاده از رله های ست/ ریست هست که با یه فرمان وصل و قفل میشن. و با یه فرمان دیگه در حالت معکوس قفل میشن

دیدگاه

چرا از ال 298 استفاده نمی کنید خیلی راحت تره.یک زمانی منم دلم میخواست بدون ای سی باشه ولی دیدم راحت تره.از ترانزیستور بی سی 237 استفاده کن.
        همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
          مداری که دوستمون طرح کردن ممکنه تو عمل جواب نده بخاطر جریان کشی زیاد بوبین های رله که در صورت وصل بودن یکسره از پورتهای میکرو جریان میکشه. بهتره که با ترانزیستور پایه ها رو بافر کنین
          و یه پیشنهاد دیگه هم استفاده از رله های ست/ ریست هست که با یه فرمان وصل و قفل میشن. و با یه فرمان دیگه در حالت معکوس قفل میشن
          سلام
          همانطور که دستمون گفت حتما ترانزیستور ها رو بزارید چون حداکثر میکرو می تونه 20 میلی آمپر را تامین کند.
          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
            من که یه رله رو امتحان کردم شد. حالا شما به قول دوستان مثل عکس زیر با یه ترانزیستور این کار رو بکنین که میکرو خدای نکرده به فنا نره با این گرونی میکرو!!!!

اگر روزی هیچ مشکلی سر راهم نبود ؛ میفهمم که راه را اشتباه رفته ام!

دیدگاه

جسارتا دیود هرزگرد رو هم سر پایه های بوبین رله فراموش نکنید. اینطور حداقل مدارتون عمر بیشتری میکنه و حرفه ای تر هم بنظر میاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X