تمامی دوستان عزیز میتوانند پروژه های رقص نور خود را ( هرچند ساده یا پیشرفته ) در این تایپیست قرار دهند 
من تا آخر ماه هر چند روز یک بار یک پروژه متفاوت قرار میدهم.برای شروع از این رقص نور ساده شروع میکنیم.
این اولین پروژه ای بود که خودم برنامه آن را نوشتم :nerd:
3روز طول کشید! 1870خط برنامه!! 99% حافظه MEGA8 پر شد!!!
خوب تازه کار بودم دیگه برای همین از دستورات بسیار ساده برای نوشتن برنامه رقص نور استفاده کردم اینقدر ساده که حتی خجالت میکشم که کسی اون برنامه رو ببینه :redface:
ولی چیز قشنگی از آب در اومد و با اینکه 22LED*2 مستقیما به آیسی متصل شده ولی هیچ مشکلی برای آن ایجاد نکرده است.
چند سالی هم هست که روشن است.
حتی میتوانید خروجی هر پین خروجی آیسی را با یک ترانزیستور تقویت و سپس به لامپ یا LED های بیشتری متصل کنید.
در آن بیشتر از 15 مدل مختلف رقص نور بسیار زیبا لحاظ شده است.

برای دانلود فایل (شماتیک و HEX) اینجا را کلیک کنید. ( حجم461کیلوبایت)

من تا آخر ماه هر چند روز یک بار یک پروژه متفاوت قرار میدهم.برای شروع از این رقص نور ساده شروع میکنیم.
این اولین پروژه ای بود که خودم برنامه آن را نوشتم :nerd:
3روز طول کشید! 1870خط برنامه!! 99% حافظه MEGA8 پر شد!!!

خوب تازه کار بودم دیگه برای همین از دستورات بسیار ساده برای نوشتن برنامه رقص نور استفاده کردم اینقدر ساده که حتی خجالت میکشم که کسی اون برنامه رو ببینه :redface:
ولی چیز قشنگی از آب در اومد و با اینکه 22LED*2 مستقیما به آیسی متصل شده ولی هیچ مشکلی برای آن ایجاد نکرده است.
چند سالی هم هست که روشن است.
حتی میتوانید خروجی هر پین خروجی آیسی را با یک ترانزیستور تقویت و سپس به لامپ یا LED های بیشتری متصل کنید.
در آن بیشتر از 15 مدل مختلف رقص نور بسیار زیبا لحاظ شده است.

برای دانلود فایل (شماتیک و HEX) اینجا را کلیک کنید. ( حجم461کیلوبایت)
دیدگاه