اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلی در رلبطه با مبدل آنالوگ به دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکلی در رلبطه با مبدل آنالوگ به دیجیتال

سلام
    در پروژه ام می خواهم از یک(مبدل آنالوگ به دیجیتال ) ADC استفاده کنم .مشکل من این است که ولتاژ ورودی این ADC از 5 ولت بیشتر است . و باید با یک ضریب مشخصی کاهش پیدا کند تا ماکزیمم آن 5 ولت شود که بتوان از ADC استفاده کرد.
    چطور می توانم این ولتاژ را کاهش دهم. آیا استفاده از روش مقسم ولتاژ مناسب است؟
    شما چه روشی را پیشنهاد می کنید.
    دنیا دو روز است:
    یک روز با تو و یک روز علیه تو
    روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.

پاسخ : مشکلی در رلبطه با مبدل آنالوگ به دیجیتال

بهتره که با پ امپ ولتاژت رو بافر کنی و از مدار مقسم با مقاومت ورودی زیاد استفاده کنی. (در حد 100کیلو اهم. بالاتر ممکنه نویزپذیری مدارت رو زیاد کنه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sangesaria
      سلام
      در پروژه ام می خواهم از یک(مبدل آنالوگ به دیجیتال ) ADC استفاده کنم .مشکل من این است که ولتاژ ورودی این ADC از 5 ولت بیشتر است . و باید با یک ضریب مشخصی کاهش پیدا کند تا ماکزیمم آن 5 ولت شود که بتوان از ADC استفاده کرد.
      چطور می توانم این ولتاژ را کاهش دهم. آیا استفاده از روش مقسم ولتاژ مناسب است؟
      شما چه روشی را پیشنهاد می کنید.
      سلام
      شما باید ماکزیمم ولتاژی که داری در نظر بگیرید بعد با تقسیم مقاومتی ولتاژ را به 5 ولت کاهش دهید به عنوان مثال تغییرات ولتاژ شما از 0 تا 10 ولت است شما باید 10 ولت را به 5 ولت تبدیل کنید بعد مقدار ولتاژ را که توسط ADC خواندید دو برابر کنید تا به ولتاژ واقعی برسید.
      موفق باشید

دیدگاه

آقایون ممنون از کمکتون
        دنیا دو روز است:
        یک روز با تو و یک روز علیه تو
        روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X