اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس کاری در ارتباط سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس کاری در ارتباط سریال

نوشته اصلی توسط amir master
    :applause: :applause:
    آقا محسن با راهنمایی های شما این فکر به ذهن من رسید:
    یک سیکل از شکل موج رو برای میکرو ارسال کنیم و بعد میکرو این داده ها رو توی یه آرایه ذخیره کنه و بعد محتوای آرایه رو با فرکانس بالا روی یکی از پورتها بفرسته و بعد DAC هم تبدیل رو انجام بده.
    حالا به نظر شما این ایده جواب میده؟
    این دقیقا همون چیزی بود که من گفتم فقط باید به ماکزیمم فرکانسadc توجه کنی که یه وقت تو تبدیل کم نیاره و دیتات از بین نره
    www.tehranelec.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمد خانی
      فقط باید به ماکزیمم فرکانسadc توجه کنی که یه وقت تو تبدیل کم نیاره و دیتات از بین نره
      من از دیجیتال به آنالوگ R2R استفاده میکنم، فکر میکنم بتونه فرکانسهای در حد چند مگا هرتز رو پشتیبانی کنه، نظر شما چیه؟
      یه موضوع دیگه که ذهنمو مشغول کرده اینه که وقتی که داده های شکل موج روی یکی از پورتها توی یه حلقه ارسال مکنیم و بعد کاربر یه شکل موج دیگه رو انتخاب میکنه چه طور باید متوجه دریافت داده جدید شد؟

دیدگاه

خوب قبل از پکت دیتات مثلا اعداد 55 90 87 34 28 رو بفرست هر وقت این 5 تا عدد (اینا رو همینجوری خیلی تصادفی گفتم) اتفاق افتاد مثلا 400 بایت بعدی اطلاعات جدید هست
        و امکان نداره دیتات همین 5 تا عدد باشه(احتمالش خیلی کمه)
        www.tehranelec.com

دیدگاه

اول باید یه سری داده رو خونده بشه بعد توی یه حلقه این داده ها روی یه پورت فرستاده بشه تا شکل موج روی اون پورت ایجاد بشه، توی این حلقه که دیگه نمیشه منتظر داده جدیدی از پورت سریال بود!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir master
            اول باید یه سری داده رو خونده بشه بعد توی یه حلقه این داده ها روی یه پورت فرستاده بشه تا شکل موج روی اون پورت ایجاد بشه، توی این حلقه که دیگه نمیشه منتظر داده جدیدی از پورت سریال بود!!

چرا نمیشه از اینتراپت استفاده کن!
            www.tehranelec.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X