اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

avr میسوزد!؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

avr میسوزد!؟

سلام :mrgreen:
    من یه آی سی atmega16 دارم اشتباها زمان تنظیم کردنCKSEL3.0 را بر 0000 گذاشتم :rolleyes:بعد از آن دیگه ای سی پرگرم نشد :surprised:و همش می گهchip Enable Program Error :angry: حالا اگه کسی راه حلی کمکی بلده دریق نکنه :cry2:
    باز هم از کمکتون ممنون :biggrin:

پاسخ : avr میسوزد!؟

نوشته اصلی توسط محمد3000
    سلام :mrgreen:
    من یه آی سی atmega16 دارم اشتباها زمان تنظیم کردنCKSEL3.0 را بر 0000 گذاشتم :rolleyes:بعد از آن دیگه ای سی پرگرم نشد :surprised:و همش می گهchip Enable Program Error :angry: حالا اگه کسی راه حلی کمکی بلده دریق نکنه :cry2:
    باز هم از کمکتون ممنون :biggrin:
    تنظیم شده رو کریستال خارجی
    یک کریستال 16 بذار دو تا خازت 22 پیکو بعد دوباره فیوز هارو به حالت اولش بر گردون
    درست می شه
    www.tehranelec.com

دیدگاه

یک پروگرامر بنام avreal هست که خودش کلاک هم میده. اگه روی stk200 پایه led رو به xtal1 وصل کنی.

دیدگاه

ببین اگه بر روی پروگرمر ت دکمه ی های و لو (HIGH LOW ) داره بگذار بر روی LOW و با فرکانس پایین امتحان کن

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
          آقا این کریستال را چطوری به پروگرامر وصل کنم و خازن! :surprised:
          دوستی که در مورد های و لو صحبت کردن هم باید بگم من امتحان کردم روی پروگرامر من فقط سوکت اسپید هست که اون هم بر می دارم جواب نمی ده! :angry:
          آقا دارم ناامید می شم یعنی 12 تومن بی زبون را باید بریزم دور؟! :sad:
          خیلی ممنون که کمک کردید اما اگه کسی راه بهتر سراغ داره لطفا دریغ نکنه :cry:
          باز هم ممنون

دیدگاه

کریستال رو به پایه های xtal1 و xtal2 وصل کنید. هر کدوم از این پایه ها رو با یه خازن حدود 22PF به زمین مدار وصل کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
              کریستال رو به پایه های xtal1 و xtal2 وصل کنید. هر کدوم از این پایه ها رو با یه خازن حدود 22PF به زمین مدار وصل کنید.
              با سلام و عرض خسته نباشی به همه ی دوستان
              مشکل اینه که من اصلا نمیتونم در میکرو برنامم را بریزم :cry2:
              منظور شما اینه که من کریستال و خازن ها را در پروگرمر بزارم و بعد پروگرم کنم؟ L-) :-? اگه می شه یه کم بیشتر توضیح بدید تا من متوجه شوم oo:
              بازم ممنون که جواب دادید :applause:
              اگه کسی راهی سراغ داره دریغ نکنه

دیدگاه

لازم نیست حتما خازن هم بذاری فقط کافیه هنگام پروگرم یه کریستال رو به پایه هایی که آقا حمید گفت وصل کنی. مثلا تو مگا 16 و 32 پایه های 12 و 13 میشه . فقط انگشتت نباید بین دو پایه باشه.
                حالا وقتی میکروت شناخته شد سریع فیوزبیت ها رو بذار روی 0001 تا کلاک داخلی بشه!
                It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

همه دوستان درست میگن اما خیلی موردها این کارها جواب نمی ده . اگه جواب نگرفتی باید از پروگرمر های پارالل استفاده کنی پیشنهادم اینه که ببری برات تنظیمش کنن(اگه انصاف داشته باشن پولم ازت نمیگیرن).
                  می بینیم و نادیده می گیریم!

دیدگاه

آقا جون پروگرامرت چیه؟ اگر stk200 هست برنامه avreal رو دانلود کن و پایه XTAL1 رو به پین LED از پروگرامر وصل کن. بعد سرعت avreal رو روی صفر تنظیم کن تا خودش کلاک بده. اینجوری میتونی فیوز بیت هاشو تنظیم کنی و زنده اش کنی.

دیدگاه

سلام
                      از همه دوستان که دارن کمک می کنن ممنونم :redface:
                      پرو گرامرم از این کاسپین هاست یا همون دو تیکه ها و با یو اس بی کار می کنه
                      اینی که گفتید خازن را بزارم پروگرم کنم کردم نشد یا بدون خازن مشکل اینه که اصلا پروگرمرم این میکرو را نمی شناسه و ارور می ده به مرحله بعد هم نمی کشه :angry: :cry:
                      یکی از دوستان گفته بود ببرم بیرون و بدم پارالل پرو گرم به نظر فکر خوبیه :agree:اگه جایی را سراغ دارید بگید ممنون می شم
                      باز هم از همه ممنون
                      اگه دیر می یام اینترنت در دسترس نیست دیگه دایال اپ و هزار درد :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد3000

یکی از دوستان گفته بود ببرم بیرون و بدم پارالل پرو گرم به نظر فکر خوبیه :agree:اگه جایی را سراغ دارید بگید ممنون
                        دوست عزیز من شهرستانم نمی تونم جایی رو پیشنهاد بدم .
                        اما هر جایی که پروژه انجام میدن ببری احتمال اینکه پروگرمر یونیورسال داشته باشن خیلی زیاده.
                        می بینیم و نادیده می گیریم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X