چطور میتوان یک عدد چهار رقمی را با کی پد بر روی یک ال سی دی نمایش داد(با کد ویژن)
ممنون میشم کامل توضیح بدید چند وقته هر چی روش فکر میکنم جواب درست نمیگیرم
من رقص دختران هندی را بیش از نماز پدر و مادرم دوست دارم چون آنها از روی عشق و علاقه میرقصند و پدر و مادرم از روی عادت نماز میخوانند.
دکتر شریعتی
سلام دوست عزیز.
شما میتونید از فرمول زیر استفاده کنید :
مثلا اگر عدد شما 5432 (پنج هزار و چهار صد و سی و دو) باشه به صورت زیر عمل کنید :
این عدد تشکیل شده از 2+30+400+5000 . فکر کنم دیگه روش کار رو فهمیدی
عدد اول که 5 هست رو میگیری و ضربدر 1000 میکنی و تو یه ریجستر میریزی.تا اینجا عدد 5000 رو داری
عدد دوم که 4 هست رو میگیری و ضربدر 100 میکنی و تو یه ریجستر میریزی. تا اینجا هم عدد 400 به دست اومد
عدد سوم رو که 3 هست میگیری و ضربدر 10 میکنی و تو یه ریجستر میریزی. تا اینجا عدد 30 به دست اومده
و آخرین عدد هم که 2 هست رو میگیری و تو یه ریجستر ذخیره میکنی و این هم عدد 2.
حالا اگر این چهار ریجستر رو با هم جمع کنی عدد 5432 به دست میاد
به همین راحتی :agree:
سلام دوست عزیز.
شما میتونید از فرمول زیر استفاده کنید :
مثلا اگر عدد شما 5432 (پنج هزار و چهار صد و سی و دو) باشه به صورت زیر عمل کنید :
این عدد تشکیل شده از 2+30+400+5000 . فکر کنم دیگه روش کار رو فهمیدی
عدد اول که 5 هست رو میگیری و ضربدر 1000 میکنی و تو یه ریجستر میریزی.تا اینجا عدد 5000 رو داری
عدد دوم که 4 هست رو میگیری و ضربدر 100 میکنی و تو یه ریجستر میریزی. تا اینجا هم عدد 400 به دست اومد
عدد سوم رو که 3 هست میگیری و ضربدر 10 میکنی و تو یه ریجستر میریزی. تا اینجا عدد 30 به دست اومده
و آخرین عدد هم که 2 هست رو میگیری و تو یه ریجستر ذخیره میکنی و این هم عدد 2.
حالا اگر این چهار ریجستر رو با هم جمع کنی عدد 5432 به دست میاد
به همین راحتی :agree:
این چه کاریه دوست عزیز این همه دنگ و فنگ که نداره oo:
شما اول ی متغیر از نوع رشته ای تعریف کن و ی متغیر هم از نوع ورد تعریف کن
بعدش اعداد اولیه داخل متغیر رشتهای قرار بده و بعد اونو بریز تو متغیر ورد ولی باید به عدد ثابت تبدیل کنی
مسعود جان این کار را خودم کردم ولی نتیجه نگرفتم با ارایه به این شکل
DDRA=0x0f;
PORTA=0xf0;
a=PINA;
delay_ms(100);
DDRA=0xf0;
PORTA=0x0f;
a=(a|PINA);
if(j<4){
if(a!=0xff){
for(i=0;i<16;i++){
if(a==b[i]){
c[j]=i;
j++;}}}}
s=c[0]*1000+c[1]*100+c[2]*10+c[3];
sprintf(buff,"%d",s);
lcd_clear();
lcd_puts(buff);
من رقص دختران هندی را بیش از نماز پدر و مادرم دوست دارم چون آنها از روی عشق و علاقه میرقصند و پدر و مادرم از روی عادت نماز میخوانند.
دکتر شریعتی
دیدگاه