اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرفتن شماره تلفن با میکرو atmega16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرفتن شماره تلفن با میکرو atmega16

مشکل شما عدم تنظیم فیوز بیت های مربوط به آی سی تون هست
    چون می خواین از فرکانس 8 مگاهرتز استفاده کنین(به صورت اینترنال یعنی احتیاجی به گذاشتن کریستال برای میکرو نیست)
    بعد از اینکه برنامه رو کامپایل کردی دکمه f4 رو بزن تا قسمت پروگرم آی سیت باز بشه بعد به تب LOCK AND FUSE BIT برو و فرکانس رو 8 ماگاهرتز انتخاب کن و بعد روی دکمه WRITE FUSE کلیک کن

حالا روی پایه ی خروجیت نگاه کنی می بینی داره شماره گیری می کنه(هم داخل برنامه باید کریستال رو مشخص می کردی هم فیوز بیتها رو تغییر)
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

دوستان کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

با سلام
        آقا با اینکار امکان داره پروگرامر میکرو منو نشناسه وخطا بده.چون چند با ر این طوری چند تا میکرو خراب کردم
        آخه پروگرامر من هستش stk 200/300

اگه میشه در مورد فیوز بیتها منو راهنمایی کنید چون چیز زیادی نمیدونم از ترس خراب شدن میکروهام نتونستم دستکاریشون بکنم لطفا
        کمکم کنید یاد بگیرم ترسم بریزه بهشون دست بزنم
        خیلی خیلی ممننون
        در ضمن ببخشید متوجه نشدم سوال قبلی رو جواب دادید عذر میخوام :redface:

دیدگاه

با سلام خدمت دوست عزیزمbaby_1

آقا واقعا دستت درد نکنه خیلی ممنون همون طور که فرموده بودین من فقط تو برنامه 8 مگا رو میدادم ولی خود میکرو به صورت پیش
          فرض روی 1 مگا تنظیم شده بود وهمونطوری که شما گفتین باید فیوز بیت رو تنظیم میکردم که کردم
          خب الان مهندس شماره مورد نظرم رو شماره گیری میکنه ولی وقتی از گوشی تلفن گوش میکنم آهنگ شماره اشتباه رو پخش میکنه ویا بعد یکم صوت بلند پخش میشه مثل زمانی که گوشی تلفن بیخودی
          زمین بمونه پخش میشه
          خلاصه که الان دقیقا رو 8 مگ تنظیمه برنامه هم درسته شماره گرفته میشه ولی فکر کنم اون قسمتی که با خازن به خط وصل میشه اشکال داره

من یه چوک هم استفاده کرده بودم ولی وقتی طبق شکل به خط وصل میشه کلا خط قطع میشه
          اونو گذاشتم کنار مستقیم با خازن این کارو کردم اونم شماره میگیره آخرش ولی آخرش صوت خطا تلفن به معنی
          کم بودن تعداد شماره های گرفته شده وبیا مکس در شماره گیری" پخش میشه

حالا می فرمایید چیکار بکنم ؟؟؟؟؟؟

مهندس چند بار تو برنامه فاصله شماره گیری کم زیاد کردم از 50 تا 500 پایین بالا کردم ولی بازم تماس برقرار نشد
          منتظر کمکت هستم خیلی ممنون

با سلام خدمت دوست عزیزمbaby_1

آقا واقعا دستت درد نکنه خیلی ممنون همون طور که فرموده بودین من فقط تو برنامه 8 مگا رو میدادم ولی خود میکرو به صورت پیش
          فرض روی 1 مگا تنظیم شده بود وهمونطوری که شما گفتین باید فیوز بیت رو تنظیم میکردم که کردم
          خب الان مهندس شماره مورد نظرم رو شماره گیری میکنه ولی وقتی از گوشی تلفن گوش میکنم آهنگ شماره اشتباه رو پخش میکنه ویا بعد یکم صوت بلند پخش میشه مثل زمانی که گوشی تلفن بیخودی
          زمین بمونه پخش میشه
          خلاصه که الان دقیقا رو 8 مگ تنظیمه برنامه هم درسته شماره گرفته میشه ولی فکر کنم اون قسمتی که با خازن به خط وصل میشه اشکال داره

من یه چوک هم استفاده کرده بودم ولی وقتی طبق شکل به خط وصل میشه کلا خط قطع میشه
          اونو گذاشتم کنار مستقیم با خازن این کارو کردم اونم شماره میگیره آخرش ولی آخرش صوت خطا تلفن به معنی
          کم بودن تعداد شماره های گرفته شده وبیا مکس در شماره گیری" پخش میشه

حالا می فرمایید چیکار بکنم ؟؟؟؟؟؟

مهندس چند بار تو برنامه فاصله شماره گیری کم زیاد کردم از 50 تا 500 پایین بالا کردم ولی بازم تماس برقرار نشد
          منتظر کمکت هستم خیلی ممنون
          http://www.irfreeup.com/images/tztb404zax2n9eerykhe.jpg

http://www.irfreeup.com/images/0xw6ty1j2ux0wmm7e7yz.jpg

دیدگاه

از مدار زیر برای شماره گیری و اتصال به خط تلفن استفاده کنین

http://www.ecapic.ir/image2/ECA-100924121310.png
            هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

یاد آوری کنم نسبت ترانس دورش باید 600:600 باشه (صرفا یک نوع ترانس ایزولاسیون هست)

دیدگاه

سلام
                دو سر ثانویه چک رله بزارید تا وقتی خواستید شماره گیری کنید رله را وصل کنید که خط مشغول نشه.
                موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                  سلام
                  دو سر ثانویه چک رله بزارید تا وقتی خواستید شماره گیری کنید رله را وصل کنید که خط مشغول نشه.
                  موفق باشید
                  ببخشید اما باید می گفتید دو سر اولیه ، چون اختلاف پتانسیل و مقاومت سلف اولیه باعث اشغال شدن خط می شه

ایده بسیار جالبی بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X