اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه عواملی باعث می شود میکرو AVR دیگر پروگرام نشود و راه حل چیست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چه عواملی باعث می شود میکرو AVR دیگر پروگرام نشود و راه حل چیست؟

خوب می تونید اینجا تجربه هاتون در این مورد بگذارید و راهی رو که باهاش تونستید میکرو رو احیا کنید

خوب ساده ترینش اینه که فیوز بیت های میکرو رو روی کریستال خارجی پروگرام کنیم اونوقت دیگه پروگرام نمیشه
    مگر کریستال براش بگذاریم

سوالات : اگر لاک بیت ها پروگرام شوند؟(خواهش می کنم jtag رو بیخیال شید با همین spi معمولی راه حل ارائه بدید)
    اگر روی کریستال خارجی تنظیم شود ولی کریستال در رنج فرکانسی دیگری قرار دهیم چطور؟
    www.tehranelec.com

پاسخ : چه عواملی باعث می شود میکرو AVR دیگر پروگ&#

معمولا پروگرامر های یونیور سال همه ایسی ها رو تو هر حالت کلاک پروگرم میکنن و اگه کریستال ایکسترنال گزاشتی یه کریستال 1 مگا رو پایه های xtal بزار پروگرام میشه دیگه بلد نیستم
    اهاااااااا یه تجربه دیگه :wow:
    من یه مگا 8 رو روی کلاک خروجی نظیم کردم ینی کریستال میزاشتم بازم کار نمیکرد ینی اسیلاتور میخواست
    با یه مگا 8 دیگه احیا شد
    به این صورت :

یه مگا هشت سالم رو با این برنامه پرو گرم کردم
    set porta.0
    waitms 1
    reset porta.0

بعد به هر دو ایسی تغذیه دادم
    هم اون مرده هه :mrgreen: هم اون تنفص مصنویی بعد خروروجی تنفص مصنویی رو به xtal 1 وصل کردم ایسی مرده بلند شد ازم تشکر کرد :mrgreen: بعد رفتم فیوز بیتشو درست کردم خودش سر پا واستاد با همون پرو گرمر 200/300 :wow: :nerd:
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

پاسخ : چه عواملی باعث می شود میکرو AVR دیگر پروگرام نشود و راه حل چیست؟

کسی راه دیگه ای بلد نیست؟
      www.tehranelec.com

دیدگاه

پاسخ : چه عواملی باعث می شود میکرو AVR دیگر پروگ&#

تا جاییکه یادم میاد و اگه اشتباه نکنم پروگرمر های HV هم میتونند فیوزبیت ها رو برگردونند.
        البته این نظر منه که به این خاطر میتونند چون ولتاژی که اعمال میکنند از ولتاژ تریشهولد گیت شناور ترانزیستور که بیشتر باشه میتونی تغییرش بدی.
        بازم میگم این چیزیه که تو ذهن من مونده باید برم دفتر دستکمو بیارم ببینم اشتباه نکرده باشم.
        در ضمن ساختن پروگرمر HV سخت نیست ولی ندیدم با usb تو اینترنت باشه در واقع اصلا نگشتم.
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...