اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن ساعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن ساعت

ببین دوست گرامی باید sda ,scl تغییر بدی توی دیتا شیت mega32 بیبن پایه ایc.0وc.1هست اینی که مگی یعنی چه؟ مگه با صفحه کلید نمی خوای کار کنی پس اینایی که مگی یعنی چییییی؟ :surprised:

دیدگاه

شما می تونی این دو تا پایه رو که مربوط به ارتباط 2WIRE هست رو به صورت دلخواه و نرم افزاری تغییر بدی.
      آره دیگه من دارم با کی پد به ساعت مقادیر میدم .روش دیگه داری بهم پیشنهاد بده.
      انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

دوست گرامی زوار برنامه ای که دادی داخل do loop من وقتی gosup get key می گذارم ساعت کار نمی کنه اما وقتی این دستور بر می دارم ساعت کار می کنه اما صفحه کلید دیگه کار نمی کنه کمکم کنید :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kAHKESHANE RAHE SHIRI
          چرا همه تون این صفحه رو می بینید اما کمکم نمی کنیددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرااااااااااااااا ااااااااااااااا
          اقای شاهین واسه شما همه کاری کردن
          اینجا واسه کمک کردنه نه اینکه چروژتون زو بگیم و ما انجام بدیم
          اینجا شما کار میکنید ما کمک
          اگر میحواین کارتون راه بیفته بدون اینکه به خودتون تکون بدین باید برین سفارش پروژه بدین دوست من
          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

آقای حبیبی عزیز.شما مثه اینکه دچاره سوتفاهم شدین :rolleyes:
            اصلا این پروژه و درخواست جدید مال من نیست :agree:
            من مدتها پیش این تاپیک رو مطرح کردم و چند صفحه قبل هم موفق شدم با کمک دوستان به نتیجه برسم
            دوست ما kAHKESHANE RAHE SHIRI از من کمک خواستن و من از امروز صبح تا الان دارم بهشون کمک می کنم.

دیدگاه

چرا همه تون این صفحه رو می بینید اما کمکم نمی کنیددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرااااااااااااااا ااااااااااااااا
              چون به نظر من الاف کردن یک کی پد در یک ساعت غیر معقولانست
              در ضمن مشکل برنامه نویسی به ما مربوط نمیشه :redface:
              هر کی یه جوری برنامه می نویسه
              من در مورد برنامه شما نمیتونم کمک کنم
              شما هم نمیتونین در باره برنامه من کمک کنید
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام دوست عزیز آقای kAHKESHANE RAHE SHIRI جناب shshin-shargh خیلی کمک کردن و کمکشون هم واقعا مفید بود من که گفتم بیایید روی برنامه ایشون کار کنیم زودتر مشکلتون حل میشه چون برنامه خوبیه حالا بگو مشکلت چیه تو این برنامه؟

دیدگاه

دوست عزیز اون برنامه دقیق جواب نمیده. برنامه ای براتون فرستادم اصلاحش کردید ساعتش درست کار میکنه فقط الان مشکل صفحه کلید هست من داخل do loop اصلی برنامه 2تاgosub گذاشتم یکی برای صفحه کلید یکی برای تایم اما کار نمی کنه.ولی وقتی یک دونه gosub هست مال تایم درست کار می کنه goto رای صفحه کلید گذاشتم بازم حل نشد

دیدگاه

با سلام و شب بخیر به همه آقای رحیمی عزیز ایشون خودش زحمت کشیده و یک برنامه نوشته و من یکم دستکاریش کردم آقای shahin-shargh هم زحمت کشیده یه برنامه خوب گذاشته اما به نظرم به جای این حرفها کمک کنیم مشکل این دوست عزیز حل بشه حالا هر کسی در حد توانش

دیدگاه

دوست عزیز اون برنامه دقیق جواب نمیده. برنامه ای براتون فرستادم اصلاحش کردید ساعتش درست کار میکنه فقط الان مشکل صفحه کلید هست من داخل do loop اصلی برنامه 2تاgosub گذاشتم یکی برای صفحه کلید یکی برای تایم اما کار نمی کنه.ولی وقتی یک دونه gosub هست مال تایم درست کار می کنه goto رای صفحه کلید گذاشتم بازم حل نشد
                      دوست عزیز اون برنامه خوب و اصولی نوشته نشده و اگر هم روش کار کنیم وقت تلف کردنه بهتره رو برنامه آقای shahin-shargh کار کنیم الان با این برنامه مشکلتون چیه؟

دیدگاه

با این برنامه فقط ساعت نشون میده و صفحه کلیدو نمیشناسههههه

دیدگاه

به به آقا حامد رحیمی :bye:
                          مبارک باشه به سلامتی کاربر فعال شدی.مبارکه :applause: :nice:
                          یادش بخیر چه دورانی داشتیم توی این تاپیک!!

آقای زوار عزیز.از شمام متشکرم.برنامه شما واسم جدیده وباید درش دقیق بشم. :bye

و اما kAHKESHANE RAHE SHIRI محترم.
                          برنامه من الان جلوی چشمم داره کار می کنه.هم از کی پد می خونه و هم کوک میشه و زنگ میزنه.
                          برید دنبال اشکال خودتون و تلاش بیشتری کنید.

دیدگاه

دوست گرامی شاهین شرق از اینکه امروز من را همراهی کردی ممنون وخسته نباشید می گم اما این برنامه رو برد بورد جواب نمی دهد بازهم ممنون

دیدگاه

دوست عزیز آقای زوار از این که لطف کردید وخطای برنامه ام را رفع کردید و همراهی نمودید ممنونم

دیدگاه

با سلام جواب گرفتید؟من آماده ام اگر مشکلی دارید کمک کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X