اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ایسی ft232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ایسی ft232

بعد از هفته ها جستو جو برگشتم سلام :mrgreen:
    خوب متوجه شدم که اصلا جستو تو اینترنت وقتی نمیدونی دنبال چی میگرید معنی نداره پس یه راست میرم سر اصل مطلب
    خوب من پروژه کنترل متور با ای سی ft232 ورداشتم بدبختی اینه وقت پروژه گزشته و من نمیتومن کاری بکنم ینی بلد نیستم
    این مدارو که میبینید از اینترنت ورداشتم میتونید دانلودکنید مرجعو ننوشتم چون ویرایش میزنن
    این لینکش
    http://up.iranblog.com/Files/d46600e7de2a46bcb5ff.zip

شب ساغت 4 هست و من نشستم دارم دنبال اموزش برقراری ارتباط با 232 میگردم فیبرشو به زور چاپ کردم عالی شده فقط اگه کمک کنید این رو راه بندازم عالی میشه اگه ممکنه فایلو دریافت کنید من سر در نیاوردم تو مدار طراحی شده با مدار شماتیکی یه نفاوت هست ایسی 93c46
    نمی دونم این تفاوت به چه علته فلا ایسی قراره تا اخر هفته برسه دستم و تا اون موقع الافم گفتم تایپکو زود بزنم تا یه چیزایی یاد بگیرم بتونم سریع تر برم جلو
    زبان برنامه نویسی c باید باشه ولی من تا حالا اصلا با این زبان چشمک زن هم نساختم نمی دونم چی کار کنم خلاصه الان کلافه شدم

[move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

پاسخ : راه اندازی ایسی ft232

من با FT232BL کار کردم چیز سختی نیست کد ویژن هم کار میکنم ولی با نرو افزارهای کامپیوتری کار نکردم
    ولی میتونم با هایپر برات راه بندازمش
    حالا بگو کجاش مشکل داری سخت افزار یا فقط نرم افزار ؟
    A-Hosseini

دیدگاه

خوب اون هایپر همون نرم افزار رو خود ویندوز هست ؟ HyperTerminal
      به نظر شما کدوم بهتره ؟
      استادمون مثلا گفت میخوام مچ گیری کنم گفت با لپ تاب خودت راه اندازی نمیکنی
      هر چی داره هر درایوری داره رو یه سیستم دانشگاه راهاندازی می کنی مبادا کلکی تو کارت باشه
      نمی دونم فلا که تو هر دو قسمت مشکل دارم برنامه نویسی واسه میکرو با زبان C واسم یه معزله بچه ها قرار بود از تبریز واسم 232 بیارن امروز زنگ زده میگه تا اخر هفته اینده نمیام
      :cry2: منم ترم تابستون این پروژرو ورداشتم 2 ماه از زمان تحویل گذشته :cry2:
      میترسم بدبختم کنه
      فلا فکر کنم چون سخت افزار نداریم نمیشه کار خاصی کرد :NO:
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام آقا حامد

شماتیک زیر برای FT هست و شخصا امتحان کردم و کار داده
        اون آی سی eeprom رو هم که اشاره کردید رو نمیخواد بزارید ، مشکلی پیش نمیاد

دیدگاه

از ft232rl استفاده کنین راحتتره

دیدگاه

سلام دایی جان
            من هنوز متوجه نشدم تو این مدت چیکار می کردی؟!
            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام دایی جان تو کدوم مدت ما تو این مدت ماه مبارک رمضان هیچ کاری نتونستیم بکنیم چن از ساعت 10 صبح تا اذان مغرب در نان وایی مششغول بودیم :eek: :redface:
              و به دلیل فشردگی کاری نمی شد گذاشتو در رفت فلا هم ایسی تو شهر بی اب علف ما پیدا نمیشه
              داریم از تبریز میاریم :cry2:

دیدگاه

ماه رمضون رو نمی دونم یعنی چه! اما کوچیک هرچی نونوا هستم :biggrin:
                فقط بگو می خوای از چه موتوری استفاده کنی تا PCB و برنامه میکرو و برنامه PC رو برات بفرستم.

دیدگاه

کوچیکتیم داداش خدا خیرت بده خیلی ممنون
                  همین ft232 هست نه ؟
                  نمیدونم کدوم متور راحت تره ولی فکر کنم کار با استپ اسون تر باشه ؟

چون تو پروژه باید سرعت متور با توجه به دستور داده شده رو ال سی دی تغیر کنه
                  شما خودتون ساختید این پروژه رو ؟
                  با چه زبانی برنامه دادید ؟
                  به من گفت من به هیچ وجح بیسکامو قبول ندارم پس مجبورم با c کار کنم :angry:
                  شما یه زحمتی بکش همون برنامرو بزار من وردارم یه چیزاییش به درد میخوره ما هم دعات میکنیم انشالا خوش بخت شی :wow:
                  تو کام با کدوم نرم افزار کنترل میشه
                  ؟
                  دوتا کلید روصفحه باشه با یدونه جای عدد از 0 تا 100
                  درصد سرعت باشه
                  نمیدونم والا خودمم گیج شدم
                  اولین باره دارم با یه پروتوکول کامپیوتر برقراری ارتباط میکنم :nerd:
                  تنها پروژه برقراری ارتباط با پروتوکول من یدونه 1307 بود که 10 صفحه طول کشید :mrgreen:
                  والان خودم به بچه ها یاد میدم :nerd:
                  خلاصه ما منتظریم :bye

دیدگاه

دایی جان
                    نگران نباش
                    من همه چی ساختم!
                    فقط انگار هنوز صورت مسئله رو درست نمی دونی.
                    اگه قراره دور موتور با کامپیوتر کنترل بشه دیگه LCD و کیبورد می خوای چیکار؟!
                    اگه موتور دلخواهه خودم انتخاب می کنم.

دیدگاه

دایی جان مرسی نه فقط یه ال سی دی میزارم که چپ راست و سرعتو دور بر دقیقه روش نشون بده البته اونو بعدنم میتونم بزارم فکر کنم کار اسونی باشه
                      در هر صورت تشکر :applause: :redface:
                      تو متن بالا هر چی کیلید نوشتم ینی کلید مجازی تو صفحه مانیتور
                      اشتباه نوشتم شرمنده
                      نمی دونم حالا را اندازش گرافیکی هست یا با کد را ه اندازی میشه
                      بازم تشکر

دیدگاه

پس روی کامپیوتر چی نشون داده بشه دایی جان؟!

دیدگاه

دایی جان
                          برای اینکه فکر نکنی شوخی می کنم PCB مدار کنترل دور موتور توسط پورت USB رو اینجا گذاشتم.
                          این مدار رو من 450 تومن به مشتریم میفروشم و تابحال به LCDآ‌و کیبورد نیازی پیدا نکردم چون همه چی روی PC نمایش داده میشه.
                          موتور DCآ‌ با ولتاژ تا 40 ولت رو میشه باهاش کنترل دور و جهت کرد.

راستی این برد کوچیکتر از اونه که قرائت سرعت داشته باشه. اما اگه تو تعریف پروژت هست میشه روش گذاشت.
                          هزینه قطعات مدار حدود 10 تومن میشه و همگی در بازار موجودند.

دیدگاه

من خودمم هم نمیدونم چی کار کنم مدار 232 رو ساختم همون که تو یزد کیت هست ولی ایسی اون چهار طرفه است این ایسی 2 طرفه هست مگه چند نوع 232 داریم :cry2:

دیدگاه

سلام دوست عزیز اون ic که شما میگی ft232rl که مدارات زیادی تو دیتاشیتش برای راه اندازیش هست اما اون ic چهار طرفه ft232bl یا ft232bm که فرقی با هم ندارند .راه اندازی این ic ها بسیار راحته تنها کافیه مثل مدارات دیتا شیتو ببیندی یه نمونه مدار چاپی برای bl برات میزارم ببین اگه به دردت خورد کامل اپ کنم یا اگر نخواستی بسازی توسایت http://robomodule.com/product.php?id_product=12 با rl یه ماژول ساخته 5500 lمیده میتونی بخری. درایورشم تو cd بهت میده.

اگرم خواستی بسازی این برد همون مدار اقا مهدیه که قرار داده .فقط کافیه درایورشو از سایتش دانلود کنی نصب کنی بعد ماژولو به pc وصل کنی.بعد توسط یه میکرو و l298 به یک یا دو متور pwm بدی .حالا توسط هر برنامه ای مثل vb یا هایپر میتونی این pwm و در نتیجه سرعت متور رو با کامپیوتر کنترل کنی . از این راحت تر نمیشه :redface:
                              موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X