اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتسال سگمنت با کابل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتسال سگمنت با کابل

من میخام سه تا سگمنت بزرک رو تو فاصله 1.5 متری از میکروم وصل کنم میخاستم ببیتنم تواین 1.5 متر که از کابل شبکه استفاده میکنم تا اطلاعات یک پورت رو سگمنتام بریزم مشکلی برای اطلاعاطم پیدا نمیشه؟ 1.5 متر زیاد نیست؟

تعداد گره های شبکم زیاد نمیخام بیشتر ازاین شبکم رو شلوغ کنم برای همین نمیخام از پروتوکل خاصی استفاده کنم
    A-Hosseini

پاسخ : اتسال سگمنت با کابل

سلام
    من یه پروژه ساعت داشتم با 4 سگمنت معمولی که فاصلش تا مدارم نزدیک 4 متر بود و برای ارتباط بین میکرو و مدارم از کابل آیفون استفاده کردم و البته سرم به سنگ خورد :angry:
    چون با توجه به مولتی پلکس بودن ساعتم . یه نویز عجیب و غریب رو سگمنتام میفتاد به این صورت که LED هایی که نباید روشن میبودن با یه نور الکی همیشه در حال نورافشانی بودن و البته وقتی برا آزمایش طول کابلم رو به 10 سانتیمتر رسوندم این نویز برطرف شد.
    در نهایت یه میکروی دیگه کنار سگمنتام نصب کردم و با یه سیم txd مجازی رو میکروی master دیتا رو به میکروی سگمنتها ارسال کردم و شکر خدا یه چند سالیه بدون مشکل کار میکنه

یکی از خواص LED که تو کار شما ایجاد اشکال میکنه اینه که LED ها با جریانهای خیلی پایین هم یه نور قابل رویت میدن و اگه اشتباه نکنم با توجه به این که نوشتی از یه پورت برا روشن کردن سگمنتها استفاده شده پس حتما از مالتی پلکس استفاده کردی که این خودش با توجه به طول کابل برات ایجاد دردسر میکنه البته شاید اگه امپدانس تک تک سیمها تو با مقاومت پایین بیاری این مشکل رو نداشته باشی

به نظر من شما که بجای اینکه یه پورت رو به اینکار اختصاص بدی بیا و با یدونه پین دیتات رو به میکروی دومت بفرست
    تا اون بنده خدا هم سگمنتاتو روشن کنه :job:

دیدگاه

جالبه من هم این مشکل رو داشتم با این که کل مدارم روی برد بورد بود و از دو تا بافر 74245 برای تقویت جریان 7سگمنت ها استفاده میکردم یه نور کم رنگ همیشه روی 7 سگمنت های خاموش میفتاد آخرش هم علتش رو نفهمیدم ولی به صورت تجربی به این نتیجه رسیدم که فرکانس رو هر چی با لاتر ببری اثر این نورهای مزاحم کمتر و تقریبا صفر میشه

دیدگاه

نه روش روشن کردن سگمنتام مالتی پلکسی نیست با لچ این کارو میکنم . باز هم این احتمال وجود داره ؟

قطعاط مورد استفاده در گیرنده :
        7447
        74HC573
        A-Hosseini

دیدگاه

سلام
          آقا بی ادبی که من نظر بدم اما شاید کمکی کنم :rolleyes:
          فکر کنم مقاومتی را که به سون سگمنت وصل کردید کم است اگه بیشترش کنید نور های اضافی از بین میرود :wow: :nerd:

دیدگاه

:NO:
            خوب اگه مولتی پلکس نیست که دیگه نباید مشکلی باشه
            فقط یه نکته که خودتم حتما میدونی اگه امپدانس خطوط ارتباطی رو پایین بیاری بهتره (مثلا با مقاومت 470 اهم تا 1K)

ضمنا بجای آی سی های HC که مقاومت ورودی زیادی دارن بهتره از نوع LS استفاده کنی.
            موفق باشی
            راستی قربون دستت نتیجه رو حتما بذار :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X