اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با فرستده گیرنده ASK / RFTM1-315

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با فرستده گیرنده ASK / RFTM1-315

سلام.......
    من با ماژول فرستنده و گیرنده ASK / RFTM1-315 یک کنترل از راه دور ساختم میخوام یکم پروژه را گسترش بدم و به جای یک فرستنده گیرنده از چند تا از این فرستنده گیرنده ها در کنار هم استفاده کنم کسی میتونه کمک کنه که چطور میشه کاری کرد که دیتاهای ارسالی قاطی نشن!!!یعنی فرتنده یکی برای دیگری نفرسته!؟
    ایا میشه فرکانس هاشون رو عوض کرد و چطوری؟
    در دزدگیر ماشین ها از چه روشی استفاده میکنند که تداخل پیش نمیاد ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ : مشکل با فرستده گیرنده ASK / RFTM1-315

کسی نمیتونه کمک کنه؟ :cry2: :cry2: :angry:

دیدگاه

چطور میشه از تداخل امواج وقتی چند فرستنده و گیرنده در کنار هم داریم جلوگیری کرد؟
      آیا اصلا تداخلی رخ می ده؟!!!
      :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nta_xyz
        سلام.......
        من با ماژول فرستنده و گیرنده ASK / RFTM1-315 یک کنترل از راه دور ساختم میخوام یکم پروژه را گسترش بدم و به جای یک فرستنده گیرنده از چند تا از این فرستنده گیرنده ها در کنار هم استفاده کنم کسی میتونه کمک کنه که چطور میشه کاری کرد که دیتاهای ارسالی قاطی نشن!!!یعنی فرتنده یکی برای دیگری نفرسته!؟
        ایا میشه فرکانس هاشون رو عوض کرد و چطوری؟
        در دزدگیر ماشین ها از چه روشی استفاده میکنند که تداخل پیش نمیاد ممنون میشم راهنماییم کنید
        اگه همزمان دو فرستنده شروع به کار کنند حتما تداخل پیش میاد چند راه حل دارین
        اول اینکه اطلاعات رو چند بار بفرستین
        دوم میتونین از روش lbt استفاده کنین (listen befor talk) به این صورت که بجای ماژول های فرستنده از ماژولهای فرستنده و گیرنده استفاده کنین و قبل از هر ارسالی وضعیت رو بررسی کنین اگه فرستنده ای مشغول به کار نبود ارسال را شروع کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
          اگه همزمان دو فرستنده شروع به کار کنند حتما تداخل پیش میاد چند راه حل دارین
          اول اینکه اطلاعات رو چند بار بفرستین
          دوم میتونین از روش lbt استفاده کنین (listen befor talk) به این صورت که بجای ماژول های فرستنده از ماژولهای فرستنده و گیرنده استفاده کنین و قبل از هر ارسالی وضعیت رو بررسی کنین اگه فرستنده ای مشغول به کار نبود ارسال را شروع کنین
          دوست من روش lbt!! که گفتین فکر میکنم فایده نداره چون هر فرستنده از کجا میتونه بفهمه که فرستنده گیرنده ی دیگه ای الان اطلاعات نمی فرستن!!!
          روش دیگه ای به نظرت نمیرسه؟مثلا با تغییر فرکانس یا همچین چیزی؟!!
          ممنون از کمکت

دیدگاه

میتونی برای هر فرستند و گیرنده یه میکرو بزاری و برای هر میکرو یه کد رو در نظر بگیری مثلا برای اینکه شما عدد "5" رو به میکرو شماره 1 بفرستی باید اول عدد 1 رو ارسال کنی و پش بندش عدد 5 رو ارسال کن منظورم اینه که شما دیتا برای تمام میکرو ارسال میکنه ولی اون ور تو میکرو دیتا های موردنظر انتخاب میشن نمیدونم منظورم خوب رسوندم یا نه

با کمی برنامه نویسی میشه در اورد برای شروع هم فکر این کار خوب باشه :
            شما دوتا میکرو رو با ارتباط USART بهم وصل کن که اگه مثلا کلمه "portb1" رو (که حروف ها پشت سره هم دریافت بشن) دریافت کرد پین 1 از پورت B میکرو دریافت کننده 1 بشه
            کلا منظورم اینه که دیتا بصورت کد شده برای میکرو مقصد ارسال میکنی بازم میگم دیتا رو تمام میکرو ها دریافت میکنم ولی فقط یه میکرو اجازه عبور دیتا رو میده نمیدونم منظورم خوب گفتم یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
              میتونی برای هر فرستند و گیرنده یه میکرو بزاری و برای هر میکرو یه کد رو در نظر بگیری مثلا برای اینکه شما عدد "5" رو به میکرو شماره 1 بفرستی باید اول عدد 1 رو ارسال کنی و پش بندش عدد 5 رو ارسال کن منظورم اینه که شما دیتا برای تمام میکرو ارسال میکنه ولی اون ور تو میکرو دیتا های موردنظر انتخاب میشن نمیدونم منظورم خوب رسوندم یا نه

با کمی برنامه نویسی میشه در اورد برای شروع هم فکر این کار خوب باشه :
              شما دوتا میکرو رو با ارتباط USART بهم وصل کن که اگه مثلا کلمه "portb1" رو (که حروف ها پشت سره هم دریافت بشن) دریافت کرد پین 1 از پورت B میکرو دریافت کننده 1 بشه
              کلا منظورم اینه که دیتا بصورت کد شده برای میکرو مقصد ارسال میکنی بازم میگم دیتا رو تمام میکرو ها دریافت میکنم ولی فقط یه میکرو اجازه عبور دیتا رو میده نمیدونم منظورم خوب گفتم یا نه
              از کمکت ممنون دوست من ولی من فکر می کنم سیگنال ها با هم تداخل پیدا می کنن!!
              حالا تست میکنم خبرشو میدم :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nta_xyz
                دوست من روش lbt!! که گفتین فکر میکنم فایده نداره چون هر فرستنده از کجا میتونه بفهمه که فرستنده گیرنده ی دیگه ای الان اطلاعات نمی فرستن!!!
                روش دیگه ای به نظرت نمیرسه؟مثلا با تغییر فرکانس یا همچین چیزی؟!!
                ممنون از کمکت
                بله فرستنده به تنهایی نمیتونه
                در توضیحاتم هم گفتم که بجای فرستنده از فرستنده گیرنده استفاده کنین و شرط lbt رو برقرار کنین

دیدگاه

می تونی از ای سی های دیکدر استفاده کنی pt2272,pt2262
                  قم الکترونیک

دیدگاه

تو اینجا تنها راه باقی مانده همون استفاده از کانالهای فرکانسی متفاوت هست ولی برای اینکه تداخل نداشته باشی بهتر اینه که یک فرستنده داشته باشی و یک پکت ارسالی برای گیرنده هات اینطوری تو یک کانال فرکانسی n تا گیرنده میتونی داشته باشی
                    همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

میشه بگید کانال های فرکانسی چیه ؟ فرکانس ماژول ها که تقریبا ثابته تغییر دادنش هم کار حضرت فیله روش pt اصولی ترین روش توی همه ریموت کنترلر های آماده از این روش استفاده میشه
                      قم الکترونیک

دیدگاه

منظور من همون کانال های فرکانسی استانداردی که معمولا برای ماژول های وارداتی در نظر گرفته می شن هست نه اینکه فرکانس رو عوض کنیم مثلا 315 433 915 مگارهرتز و امثالهم و الا خیلی از ماژول ها از SAW فیلتر استفاده می کنن که اصلا نمیشه فرکانس رو عوض کرد دوست عزیز
                        همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

سلام می خواستم بدونم که میشه این ماژول را به usart میکرو وصل کرد و از فرستنده های pt2264 استفاده کرد ؟
                          چون من در مدارم باید میکرو داشته باشم و می خوام pt2272 رو حذف کنم . اگر میشه boud rate رو رو چند باید تنظیم کنم و چطور اطلاعات رو دریافت کنم .

دیدگاه

این ماژولها رو میشه به uart میکرو وصل کرد ولی فکر نکنم در اون صورت بتونین اطلاعات آی سی های سری pt رو باهاش دیکد کنین چون بیت ریت آی سی های سری pt بیت ریت استاندارد نیست و همچنین کدینگ اون از نوع منچستره ، میتونین خروجی ماژول گیرنده رو به یکی هر پورتی از میکرو بزنین و یک روتین برای دیکد اطلاعات براش بنویسین .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X