اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه مشکل با RS232 لطفا کمک!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه مشکل با RS232 لطفا کمک!

سلام، من یه ماژول دارم که از طریق کابلrs232 به کامپیوتر وصل میشه و بوسیله یه نرم افزار از روی کامپیوتر مدیریت میشه و ههیچ مشکلی هم نداره و همه چی کاملا درست و حسابی کار میکنه. حالا من این وسط چی کار میکنم؟ من میخوام این ارتباط با کامپیوتر رو بردارم و به جاش با avr یا fpga این ماژول را مدیریت کنم.
    چیا داریم: پروتکل ارتباطیrs232، نحوه بسته بندی اطلاعات(start byte,stop byte ,...)، باد ریت(9600). چیکار کردم: یه مگا32 گذاشتم و سعی میکنم هر چی کامپیوتر با هر فرمان واسه ماژول میفرسته رو به صورت موازی بدم سر میکرو، تا دستوراشو بخونم و بعدا بتونم خودم اونا رو بدم به ماژول کذایی!
    نتیجه: اولا معلوم نیس هر دستور دقیقا چند بایته! اصولا باید13 بایت باشه ولی گاهی چیزای دیگم میفرسته که سر در نمیارم. دوما نمیدونم واسه اجرای هر کاری باید چند تا دستور فرستاد. هر چند تا که من بتونم بگیرم کامپیوتر میفرسته! اصلا سر در نمیارم!
    خلاصه کلی پروتکلشو زیرو رو کردم ولی جوابی دستم نیومد.
    چی میخوام:
    از حضرات خواهش دارم بگن اصلا کارم دسته که با مگا32 میخوام این کارو کنم یا نه؟ دیگه این که چه راههای دیگه ای هست؟
    یه چیز دیگه این که ماژوله پروسسسورش DSP هستش که ازش سر در نمیارم ولی همونطور که گفتم پروتکل ارتباطیشو دارم.
    خواهش میکنم اگه کسی چیزی میدونه یا تا حالا از این کارا کرده یه جوابی بده!
    مرسیییی

پاسخ : یه مشکل با RS232 لطفا کمک!

کسی هست که تا حالا خواسته باشه یه همچین کاری بکنه؟هیشکی!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

چون خود تراشه دارای قسمت USART هست بدون هیچ گونه مشکلی همچین کاری رو انجام می ده اما فراموش نشه بین میکرو و اون دستگاه سریال جتما باز باید مبدل RS232 رو قرار بدی(چون اکثریت مواقع واتاژ این دستگاه ها در سطوح مختلف به سطح RS232 نمی رسه و شما باید منطق رو شبیه سازی برای میکرو کنید حتما به جای ma232 از آرایش ترانزیستوری چه برای ارسال و دریافت استفاده کن)
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

اصلا کارم دسته که با مگا32 میخوام این کارو کنم یا نه؟ دیگه این که چه راههای دیگه ای هست؟
        برا پیدا کردن فرمت دیتا بهتره به جای استفاده از avr از یه کامپیوتر استفاده کنی به این صورت که شما یه برنامه خیلی ساده رو کامپیوتر دومت مینویسی که دیتایی که از کامپیوتر اولت فرستاده میشه رو مانیتور کنی
        اینجوری دستت خیلی بازتر از استفاده از avr هستش و کلی دیتا رو میتونی همزمان رو مانیتورت داشته باشی
        بعد که پروتکول دیتا رو بدست آوردی اونوقت برو سر وقت avr
        البته اگه شما datasheet ماژولت رو داری که دیگه نباید نیاز به این کارا باشه oo:

کاش مینوشتی از چه ماژولی استفاده میکنی فکر میکنم اینطوری کمک بیشتری میشد کرد
        موفق باشی :bye

دیدگاه

سلام.
          مهم نیست که از چه میکرویی استفاده کنی یا ......
          مهم اینه که بفهمی دستورات چیه.
          مثلاً میکرو چه عددی یا کراکتر یا ..... ارسال میکنه و عکس العمل کامپیوتر شما برای این دستور چیه.
          تشکر لازم نیست!

دیدگاه

دوستان خیلی ممنون!دیروز همه چی حل شد و راه افتاد. با همون میکرو بش دستور میدم و اونم میگه چشم!:دی! بازم مرسی که توجه کردید و جواب دادید.

دیدگاه

این کارو میتونی با همون pc انجام بدی. فقط دو تا سریال اضافه میخوای تا اطلاعاتش رو کپچر کنی هم ارسال و هم دریافت. اگه میخوای میتونی اطلاعاتش رو برای من بفرستی شاید بشه فهمید چیه. من دیوونه اینجور کارها هستم. چند تایی هم از این کارها کرده ام.

دیدگاه

مرسی از همه دوستان!خودم حلش کردم!در واقع همون 13 بایته ولی یه جا یه وقفه ای ایجاد میشد تو برنامم که باعث میشد یه سری اطلاعات از دست بره و بعد وسطش من واسش دستور میفرستادم و کلا همه چی قاطی پاطی میشد.
                اون تاخیرو درستش کردم و راه افتاد و مشکل حل شد.

دیدگاه

با سلام
                  برای اتصال یک دستگاه آزمایشگاهی قدیمی به آردویینو از این ماژول استفاده کردم. دستگاه به این صورت کار می کنه که باید یک درخواست بهش بفرستم و در جواب به من عدد بده. به هر روشی تست کردم و کد نوشتم نتونستم جواب بگیرم.
                  یک کابل تبدیل RS232 به USB گرفتم که از CH340 استفاده می کنه، از طریق همون بخش سریال مانیتور IDE آردویینو و بدون هیچ برنامه ای به راحتی کد را می نویسم، ارسال می کنه و جواب را می فرسته.
                  از اونجایی که این یک بخشی از یک دستگاه هست و برنامه باید بتونه در زمان های خاصی عدد را بخونه و ذخیره کنه باید حتما درستگاه را به آردویینو متصل کنم و اتصال مستقیمش را لپ تاپ کارم را انجام نمی ده.
                  حالا دوستان پیشنهادی دارند ؟
                  نمی دونم چرا ماژول Max232 کار نمی کنه و نمی دونم می تونم مثلا کابل USB تبدیل را ببرم و مستقیم از خروجی CH340 به آردویینو متصل کنم که بخونه عدد ها را؟
                  با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Quantum. نمایش پست ها
                    با سلام
                    برای اتصال یک دستگاه آزمایشگاهی قدیمی به آردویینو از این ماژول استفاده کردم. دستگاه به این صورت کار می کنه که باید یک درخواست بهش بفرستم و در جواب به من عدد بده. به هر روشی تست کردم و کد نوشتم نتونستم جواب بگیرم.
                    یک کابل تبدیل RS232 به USB گرفتم که از CH340 استفاده می کنه، از طریق همون بخش سریال مانیتور IDE آردویینو و بدون هیچ برنامه ای به راحتی کد را می نویسم، ارسال می کنه و جواب را می فرسته.
                    از اونجایی که این یک بخشی از یک دستگاه هست و برنامه باید بتونه در زمان های خاصی عدد را بخونه و ذخیره کنه باید حتما درستگاه را به آردویینو متصل کنم و اتصال مستقیمش را لپ تاپ کارم را انجام نمی ده.
                    حالا دوستان پیشنهادی دارند ؟
                    نمی دونم چرا ماژول Max232 کار نمی کنه و نمی دونم می تونم مثلا کابل USB تبدیل را ببرم و مستقیم از خروجی CH340 به آردویینو متصل کنم که بخونه عدد ها را؟
                    با تشکر
                    سلام مهندس با MAX232 پایه های دیتا رو بافرش کردی به سطح منطقی UART میکرو؟
                    رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
                      سلام مهندس با MAX232 پایه های دیتا رو بافرش کردی به سطح منطقی UART میکرو؟
                      بله ، وقتی یک عبارت می فرستم کد ASCII را بر می گردونه! به نظرم که اتصالات درسته ولی نمی دونم چرا با دستگاه ارتباط نمی گیره ولی کابل آماده به راحتی ارتباط می گیره!
                      روشی به نظرتون می رسه که کابل آماده را به آردویینو متصل کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Quantum. نمایش پست ها
                        بله ، وقتی یک عبارت می فرستم کد ASCII را بر می گردونه! به نظرم که اتصالات درسته ولی نمی دونم چرا با دستگاه ارتباط نمی گیره ولی کابل آماده به راحتی ارتباط می گیره!
                        روشی به نظرتون می رسه که کابل آماده را به آردویینو متصل کنم؟
                        نه ، منظورم این بود که بدون استفاده از ماژول با MAX232 بیا یه ارتباط با UART میکرو برقرار کن از صحت و ولتاژ سطح منطقی دستگاهت با خبر شو، یکی دیگه اینکه ببین روی ماژولت MAX232 هست؟
                        رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
                          نه ، منظورم این بود که بدون استفاده از ماژول با MAX232 بیا یه ارتباط با UART میکرو برقرار کن از صحت و ولتاژ سطح منطقی دستگاهت با خبر شو، یکی دیگه اینکه ببین روی ماژولت MAX232 هست؟
                          ولتاژ منطقی دستگاه 9 ولت هست. خودش هم MAX232 نداره.
                          یه تست دیگه زدم، ماژول MAX 232 را با استفاده از یک رابط TTL to USB CH340 به لپ تاپ متصل کردم، ولی باز هم پاسخی نگرفتم.
                          جالبه که کابل تبدیل هم یک MAX232 هست که با استفاده از CH340 به USB تبدیل می شه و به راحتی جواب می ده.
                          چرا ؟

دیدگاه

ch340 مبدل usb به com هست با سطح منطقی TTL
                            برای RS232 باید سطح منطقی TTL رو هم تبدیل کنید . پرکاربردترین آیسی هم max231 , ST232

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X