اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرکانس AVR

آقا داخل دیتاشیت مشخص شده که مثلا آی سی atmega32 با فرکانس کاری 0-16 مگاهرتز کار می کنه حالا یعینی من بهش هر فرکانسی داخل رنج 0-16 بدم کار می کنه(مثلا 10 مگاهرتز ، 2.4576 مگاهرتز و ....)؟ داخل PIC چجور؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

پاسخ : فرکانس AVR

نوشته اصلی توسط baby_1
    آقا داخل دیتاشیت مشخص شده که مثلا آی سی atmega32 با فرکانس کاری 0-16 مگاهرتز کار می کنه حالا یعینی من بهش هر فرکانسی داخل رنج 0-16 بدم کار می کنه(مثلا 10 مگاهرتز ، 2.4576 مگاهرتز و ....)؟ داخل PIC چجور؟
    در مورد AVR که آره. کار می کنه. ولی خوب بیشتر بخش های داخلیش مثل A/D یا USART و از اینجور چیزا با یه سری فرکانس های خاص، بهتر از بقیه کار می کنن. تازه برای هر فرکانسی هم کریستال نداریم. بنابراین یه کم محدودی!
    تازه می تونی از این حد بالاتر هم بری. من روی atmega32L که نوشته تا 12 مگ، 16 گذاشتم و خیلی خوب کار کرد
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X