اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ارتباط سریال 3 میکرو با هم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل ارتباط سریال 3 میکرو با هم

سلام،من 3 تا میکرو کنترلر رو از طریق ADM485 بهم وصل کردم، یکی MEGA128 و 2 تای دیگه MEGA32، اولی رو به عنوان masTER و 2 تای دیگر رو به عنوان SLAVE انتخاب کردم، وقتی سیستم شروع به کار میکنه تا چند دقیقه همیه چیز آرومه :redface: و رو به راهه، ولی بعد چند دقیقه یکی از SLAVE ها به MASTER جواب نمیده، من با بسکام نوشتم، کسی هست که همچین مشکلی داشته و بدونه دوای درد چیه؟ ، من مجبور میشم هر سه تارو ریست کنم، دستوری هست که بشه تو بسکام ارتباط سریال رو ریست کرد بدون ریست کردن میکرو؟ممنونم از توجه شما

پاسخ : مشکل ارتباط سریال 3 میکرو با هم

سلام :smile:

دستوری هست که بشه تو بسکام ارتباط سریال رو ریست کرد بدون ریست کردن میکرو؟
    آقا مجید فکر نمیکنم مشکل شما ریست کردن ارتباط سریال میکرو باشه
    احتمالا شما تو پروتکلی که برا تبادل اطلاعات بین میکروها استفاده کردی به مشکل میخوری
    شما باید برنامترو جوری بنویسی که میکروها هیچ وقت برا گرفتن دیتای سریال منتظر نمونن یعنی پورت رو چک کنن و اگه دیتایی نبود به بقیه کارها برسن
    در مورد پروتکل ارتباطی هم یه راهش اینه که مستر شما هر وقت که نیاز به دیتا داشت slave مورد نظر رو صدا بزنه و در این حالت slave دوم هیچ عکسالعملی نشون نده

اگه یه الگوریتم کوچولو از برنامت رو بذاری کمک بیشتری میشه کرد

:bye

دیدگاه

حاج مجید ممنون که جواب دادی، این سیستم برای کنترل دستگاه تزریق پلاستیکه و واسه دریافت دیتای سریال از وقفه سریال استفاده کردم یعنی هیچکدوم درانتظار دریافت نمیمونن، برنامه زیاده نمیشه اینجا بگزارم

دیدگاه

بازم سلام
        جونم بهت بگه نیاز نیست همه کد رو بذاری میخواستم بدونم الگوریتم ارتباط میکرو ها با هم چه شکلیه؟
        راستش من یکی 2 تا پروژه شبیه مال تو داشتم که اوایل کار کلی اذیتم کرد
        تو پروژه من یه میکرو مستر با 20 میکر SLAVE ارتباط داشت
        راههای زیادی رفتم تا بالاخره به این نتیجه رسیدم که مستر آدرس node میکروهای دیگه رو یکی یکی صدا بزنه و به ترتیب ازشون دیتا بگیره حالا این وسط به هر دلیل اگه یه میکروی slave جواب نمیداد master میرفت سراغ بعدی

البته شاید این روش به کار شما نیاد برا همین گفتم اگه الگوریتم بدی با توجه به سواد ناقصم شاید بتونم بیشتر کمکت کنم
        :agree:

دیدگاه

این دستگاه های تزریق پلاستیک باهم شبکه میشن ؟؟؟
          قالبهاشون چی؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X