اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اولین دوره مسابقه علمی سایت ECA

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اولین دوره مسابقه علمی سایت ECA

نوشته اصلی توسط amirsadeghi
    مهلت ثبت نام تموم شده؟ oo:
    منم میخوام شرکت کنم :sad:
    با وجود تمام شدن مهلت ثبت نام، نام شما در فهرست شرکت کنندگان قرار داده شد.

نوشته اصلی توسط Majid AD
    مهلت مسابقه تمدید نمیشه!؟
    نمی دونم بقیه چه قدر پیشرفت کردن ولی من خودم درگیر مسابقات امیرکبیر بودم......
    یه پیشنهاد دیگه هم داشتم به نفر اول چند تا ستاره بدید! :mrgreen:
    شما تا هفته دیگر تلاش خود را انجام دهید و در صورتی که برای اکثر شرکت کنندگان مشکل زمان وجود داشته باشد، مهلت آن قابل تمدید است.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام به تمام دوستان گرامی
      منم پیشنهاد میکنم لااقل یه دو سه روزی زمان ارسال پاسخ ها طولانی تر بشه
      سخت تر از اون چیزی هست که فکر میکردم اونم با این حجم رم و فلش :angry:
      فکر میکنم اگه زمان طولانی تر باشه نتیجه نهایی بهتر کار بچه ها بهتر از آب در بیاد، مثلا خود من کلی زمان برای تحقیق گذاشتم :read: و در واقع وقت اجرایی کم اوردم هر چند که چیز زیاد بدرد بخوری هم دستگیرم نشد :cry: همش از این چیزای معمولی بود

دیدگاه

مهلت ارسال پاسخ ها مسابقه مطابق اعلام قبلی جمعه آینده است و تاکنون فیدبک چندانی از فعالیت های ثبت نام کنندگان در این مورد وجود نداشته است. با توجه به درخواست دو نفر از شرکت کنندگان برای افزایش مهلت مسابقه اگر دوستان دیگری هم در این باره احتیاج به زمان بیشتر دارند، اعلام کنند. در غیر اینصورت اگر بقیه در مهلت مقرر پاسخ های خود را به نتیجه برسانند، به دلیل درخواست دو نفر نمی توان مهلت مسابقه را افزایش داد.
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

سلام

اگه مهلت مسابقه تمدید بشه :job: ، منم شاید بتونم کاری بکنم :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
            مهلت ارسال پاسخ ها مسابقه مطابق اعلام قبلی جمعه آینده است و تاکنون فیدبک چندانی از فعالیت های ثبت نام کنندگان در این مورد وجود نداشته است. با توجه به درخواست دو نفر از شرکت کنندگان برای افزایش مهلت مسابقه اگر دوستان دیگری هم در این باره احتیاج به زمان بیشتر دارند، اعلام کنند. در غیر اینصورت اگر بقیه در مهلت مقرر پاسخ های خود را به نتیجه برسانند، به دلیل درخواست دو نفر نمی توان مهلت مسابقه را افزایش داد.
            سلام جناب مهندس کی نژاد خسته نباسید
            من منظور شما رو از جمعه آینده متوجه نشدم که آیا همین جمعه مورخه 89/8/7 است یا واقعا جمعه آینده به معنی 89/8/14 ؟

دیدگاه

باز سلام
              خواهش مند است نام کاربری من رو توی لیست شرکت کنندگان تصحیح فرمایید
              که به اشتباه apage نوشته شده
              agape به معنای عشق افلاتونی یا به تعبیری دیگر عشق الاهی و عقلانی است و عشق به خداست :agree:
              با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط agape
                خواهش مند است نام کاربری من رو توی لیست شرکت کنندگان تصحیح فرمایید
                با پوزش از شما به خاطر اشتباه سهوی در ذکر نام شما

نوشته اصلی توسط agape
                من منظور شما رو از جمعه آینده متوجه نشدم که آیا همین جمعه مورخه 89/8/7 است یا واقعا جمعه آینده به معنی 89/8/14 ؟
                مطابق اعلام قبلی مهلت ارسال پاسخ ها تا آخر وقت فرداست و تا این لحظه ظاهرا این زمان برای اکثریت شرکت کنندگان مناسب بوده است.

نوشته اصلی توسط تیزرو
                اگه مهلت مسابقه تمدید بشه :job: ، منم شاید بتونم کاری بکنم :redface:
                مهلت ثبت نام مسابقه مدت زیادی است که تمام شده است. اما اگر در مهلت مقرر (که به احتمال زیاد فردا و شاید هم در تاریخ دیگری باشد) قصد شرکت در مسابقه را دارید، می توانید پاسخ خود را ارسال کنید تا مورد داوری قرار بگیرد.

دیدگاه

1) من به دلیل شرکت در این مسابقه، در مورد ساخت بازی با میکرو و GLCD کاملا وب را جستجو کردم. خوشبختانه نسبت به موضوع های دیگر به این موضوع بسیار بسیار کم پرداخته شده، به طوریکه می توان آن را موضوعی تقریبا بکر و کم کار شده نامید (تشکر دوباره بابت برگزاری همچین مسابقه ای). در صورت انجام با کیفیت و موفقیت آمیز این پروژه توسط اکثر شرکت کننده ها و قرار گرفتن طرح ها به صورت اپن سورس در سایت و گذاشتن تگ های انگلیسی در صفحه؛ این سایت به عنوان مرجعی غنی و با کیفیت در این مورد به دنیا معرفی خواهد شد (یک موفقیت دیگر برای سایت). فکر می کنم زمان دو هفته برای انجام با کیفیت چنین پروژه ای بسیار کم است.

2) این مسابقه یک مسابقه ی جایزه بزرگ است(با توجه به تخصیص مبلغ جایزه از منابع شخصی، بدون دریافت مبلغی اولیه از ثبت نام کنندگان، برگزاری مسابقه بدون اسپانسر و اولین بار بودن آن). اگر فرض کنیم که این کار به عنوان برنامه ی دائم مسئولان سایت در برنامه ریزیشان قرار گرفته باشد؛ آیا در سال حداکثر بیشتر از دو یا سه بار، از این نوع مسابقه در سایت برگزار می شود؟ با توجه به این موضوع، سهم زمانی هر مسابقه می تواند بسیار بیشتر از دو هفته باشد.

3) یکی از معیار های سنجش سطح این دست مسابقات، تعداد پروژه هایی است که با موفقیت به اتمام رسیده است. طبعا تخصیص زمان بیشتر برای انجام مسابقه نه تنها ضرری را متوجه فرد خاصی نمی کند، بلکه امکان به ثمر رسیدن تعداد پروژه های بیشتری را نیز میسر می سازد.

4) دلیلی کاملا شخصی و قابل صرف نظر کردن(در صورتی که این دلیل قابل انتصاب به دیگر شرکت کنندگان نباشد):
                  شخص من، برای کارهای متفرقه، در هفته یک روز و نیم وقت خالی دارم (نیمی از پنج شنبه و تمام جمعه). مدت زمان دو هفته ای برای افرادی چون من بسیا کم است.
                  (به دلیل موضوع بسیار جالب مسابقه و علاقمند شدن به آن در این مسابقه شرکت کردم. و در صورت نرسیدن به زمان قانونی انجام پروژه، حتما فارغ از محدودیت زمانی آن را دنبال می کنم. اما رقابت با دیگران و مورد قضاوت قرار گرفتن توسط داوران هم بسیار لذت بخش است که امیدوارم با تخصیص زمانی مناسب برای ارسال طرح ها، این امکان فراهم شود)
                  It's your attitude, not your aptitude,that makes your altitude

<< اللهم عجل لولیک الفرج >>

دیدگاه

salam
                    man netam moshkel dare
                    alanam ba mobilam onam vase haminam farsi neminevisam
                    khili khob mishod age modate mosabeghe tamdid mishod
                    albate man ye chizi sar ham kardam vase khali nabodan arize
                    hala chetor bayad ersal konam vase davari?

کد HTML:
                    <abbr=طبق قوانین انجمن شما فقط مجاز به تایپ فارسی می باشید . لطفاً پست خود را ویرایش نمایید .></abbr>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fule
                      1) من به دلیل شرکت در این مسابقه، در مورد ساخت بازی با میکرو و GLCD کاملا وب را جستجو کردم. خوشبختانه نسبت به موضوع های دیگر به این موضوع بسیار بسیار کم پرداخته شده، به طوریکه می توان آن را موضوعی تقریبا بکر و کم کار شده نامید (تشکر دوباره بابت برگزاری همچین مسابقه ای). در صورت انجام با کیفیت و موفقیت آمیز این پروژه توسط اکثر شرکت کننده ها و قرار گرفتن طرح ها به صورت اپن سورس در سایت و گذاشتن تگ های انگلیسی در صفحه؛ این سایت به عنوان مرجعی غنی و با کیفیت در این مورد به دنیا معرفی خواهد شد (یک موفقیت دیگر برای سایت). فکر می کنم زمان دو هفته برای انجام با کیفیت چنین پروژه ای بسیار کم است.

2) این مسابقه یک مسابقه ی جایزه بزرگ است(با توجه به تخصیص مبلغ جایزه از منابع شخصی، بدون دریافت مبلغی اولیه از ثبت نام کنندگان، برگزاری مسابقه بدون اسپانسر و اولین بار بودن آن). اگر فرض کنیم که این کار به عنوان برنامه ی دائم مسئولان سایت در برنامه ریزیشان قرار گرفته باشد؛ آیا در سال حداکثر بیشتر از دو یا سه بار، از این نوع مسابقه در سایت برگزار می شود؟ با توجه به این موضوع، سهم زمانی هر مسابقه می تواند بسیار بیشتر از دو هفته باشد.

3) یکی از معیار های سنجش سطح این دست مسابقات، تعداد پروژه هایی است که با موفقیت به اتمام رسیده است. طبعا تخصیص زمان بیشتر برای انجام مسابقه نه تنها ضرری را متوجه فرد خاصی نمی کند، بلکه امکان به ثمر رسیدن تعداد پروژه های بیشتری را نیز میسر می سازد.

4) دلیلی کاملا شخصی و قابل صرف نظر کردن(در صورتی که این دلیل قابل انتصاب به دیگر شرکت کنندگان نباشد):
                      شخص من، برای کارهای متفرقه، در هفته یک روز و نیم وقت خالی دارم (نیمی از پنج شنبه و تمام جمعه). مدت زمان دو هفته ای برای افرادی چون من بسیا کم است.
                      (به دلیل موضوع بسیار جالب مسابقه و علاقمند شدن به آن در این مسابقه شرکت کردم. و در صورت نرسیدن به زمان قانونی انجام پروژه، حتما فارغ از محدودیت زمانی آن را دنبال می کنم. اما رقابت با دیگران و مورد قضاوت قرار گرفتن توسط داوران هم بسیار لذت بخش است که امیدوارم با تخصیص زمانی مناسب برای ارسال طرح ها، این امکان فراهم شود)
                      مهلت تعیین شده برای ارسال پاسخ از ابتدای اعلام مسابقه در حدود یکماه و نه دو هفته بوده است. اما به هر حال با توجه به در خواست حداقل 3 نفر از شرکت کنندگان و با امید به بالا رفتن هرچه بیشتر سطح پاسخ ها و ایجاد خروجی هایی با بار علمی زیاد توسط افرادی مانند جناب Fule، بدینوسیله مهلت ارسال پاسخ ها برای دو هفته تمدید می گردد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                        مهلت تعیین شده برای ارسال پاسخ از ابتدای اعلام مسابقه در حدود یکماه و نه دو هفته بوده است. اما به هر حال با توجه به در خواست حداقل 3 نفر از شرکت کنندگان و با امید به بالا رفتن هرچه بیشتر سطح پاسخ ها و ایجاد خروجی هایی با بار علمی زیاد توسط افرادی مانند جناب Fule، بدینوسیله مهلت ارسال پاسخ ها برای دو هفته تمدید می گردد.
                        با تشکر بابت تمدید مهلت ارسال پاسخ ها.
                        _ زمان مسابقه_تا قبل از تمدید_ برای افرادی مانند بنده که اطلاعیه ی مسابقه را دیرتر دیده و ثبت نام کردند تقریبا همان دو هفته بود.
                        _ امیدوارم اگر موفق به اتمام این پروژه شدم، خروجی کار نظر افراد با تجربه را جلب کند.
                        It&#039;s your attitude, not your aptitude,that makes your altitude

&lt;&lt; اللهم عجل لولیک الفرج &gt;&gt;

دیدگاه

بله - و آخر مهلت تمدید شد !
                          خیلی خوشحال شدم - انشاء الله که نتیجه های کار بچه ها هرچه پر بار تر و ارزنده تر باشه
                          منم که قصد دارم با تمام قوا بشینم و برنامه بنویسم!
                          و به مناسبت اولین سالگرد ازدواجم اونو تقدیم کنم به همسرم (و حتما میدونید که آدم چیز بد به همسرش هدیه نمیده)

دیدگاه

منمنون جناب طراح راستش منم نرسیدم کار خاصی کنم ان شا ا... توی این 2 هفته بتونم یه بچه PS3 درست کنم. :icon_razz:
                            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

جمعه آینده مهلت نهایی برای ارسال پاسخ های مسابقه است و هنوز یک هفته دیگر برای نهایی کردن نتایج کار فرصت وجود دارد. این امیدواری هست که نتایج قابل توجهی از تلاش دوستان حاصل شود و شرایط و انگیزه ای برای برگزاری مسابقات بعدی فراهم گردد.

دیدگاه

سلام به تمام دوستان
                                فردا آخرین روز ارسال پروژه هاست
                                کسی هم تونسته کاری کنه ؟ :nerd:
                                من که فردا نیستم - جاتون خالی دارم میرم طبیعت گردی! ولی هر طوری بود امروز پروژه رو به یه جاهایی رسوندم و ارسال کردم !
                                امیداورم مورد قبول باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X