اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

pollup چیست ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

pollup چیست ؟

با سلام خدمت اساتید گرامی

چند سوال داشتم :

1- اساسا pollup چیست و چرا ورودیهای میکرو را باید pollup کنیم ؟
    2- چگونه می توان pollup داخلی میکرو را فعال کرد ؟

با تشکر

پاسخ : pollup چیست ؟

نوشته اصلی توسط vahid_vzc
    با سلام خدمت اساتید گرامی

چند سوال داشتم :

1- اساسا pollup چیست و چرا ورودیهای میکرو را باید pollup کنیم ؟
    2- چگونه می توان pollup داخلی میکرو را فعال کرد ؟

با تشکر
    والا من میکرو کار نیستم ولی با اجازه بقیه دوستان جواب می دم

پول پ یعنی ولتاژ نقطه ای از مدار رو high کنی ، یعنی به مقدار یک منطقی برسونی

با وصل کردن یه مقاومت و یه منبع ولتاژ به اون نقطه این اتفاق می افته.

پول پ داخلی میکرو هم از طریق برنامه کدویژن مثلا و به صورت نرم افزاری اتفاق می افته.
    انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
    انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

فکر کنم اگه ورودی باشه با یک کردن هر کدام از بیت های رجیستر PORT مربوطه میتونید فعال کنید

دیدگاه

سلام
        پوال پ یعنی این:

تا زمانی که کلید باز است جریان از مسیر قرمز میگزرد. بنابراین Vout برابر vcc می شود. زمانی که کلید بسته می شود (چون جریان همیشه مسیری با کمترین مقاومت عبور میکند) جریان از مسیر آبی میگزرد و درنتیجه Vout برابر gnd می شود.

این مدار زمانی استفاده می شود که یه پایه در میکرو (یا هر مداری) آزاد هست که در اینصورت هم میتونه vcc بشه وهم grand.

در avr هم (codevision) در ویزاد در قسمت PORT بعد از انتخاب به صورت ورودی، اگه پین به صورت T انتخاب شود یعنی Triger و اگر P انتخاب شه یعنی pollup.

موفق باشید
        تشکر لازم نیست!

دیدگاه

برای وصل کردن مثلا یه کلید به ورودی برای اینکه بتونی 1 منطقی روو به میکرو بفهمونی ورودی رو با یه مقاومت 100k میتونی پول اپ کنی.البته برای سطح منطقی صفر هم pull down میکنن.
          نرم افزاری هم تو کدویژن هم از طریق کد ویزاد راحت میتونی انجام بدی.(قسمت port)
          تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

پول پ کردن به معنیه اینه که ولتاژ یه نقطه از مدار رو خودت به سطح 1 منطقی برسونی مثلا با وصل کردن یه مقاومت به منبع تغذیه. و معمولا در ورودی میکرو استفاده میشه.
            خب حالا این به چه درد میخوره. فرض کن شما یه کلید داری که با اون میتونی فقط پایه میکرو رو به یه وضعیت منطقی وصل کنی مثلا وصلش میکنی به صفر. اونوقت وقتی کلید قطع است سطح منطقی پایه نامشخص خواهد بود که با پول پ مشکل حل میشه.
            یه نکته دیگه هم اینه که ما نباید پایه های میکرو رو رو هوا رها کنیم یعنی باز بذاریم . خب از اونجایی که ما همیشه به تمام پایه های میکرو احتیاج نداریم بعضی از اونها بلا استفاده میمونن و بهتر است که با پول پ یک بشن تا یه وقت با نویز تحریک نشن

دیدگاه

آقای SEY 22 مطمئنی مقاومت 100 کیلو :surprised:میخواد ؟
              من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

دیدگاه

معمولا از 1 تا 10 کیلو استفاده میشه ولی من از 100 کیلو استفاده میکنم
                مطمئن باش بزن جانم خیالت راحت
                تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X