اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبیه سازی پایه rxd و txd روی پایه های دیگر میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شبیه سازی پایه rxd و txd روی پایه های دیگر میکرو

من مدارتون رو تازه الان دیدم
    واقعا همه تاون قطعات لازمه استفاده بشه؟ نیازی با همه اونا هست؟
    میشه یه کم توضیح بدید .........
    Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

من مدارتون رو تازه الان دیدم
      واقعا همه تاون قطعات لازمه استفاده بشه؟ نیازی با همه اونا هست؟
      میشه یه کم توضیح بدید
      اون دو تا گیت and و دو تا گیت not به همراه دو تا دویود طبقه آخر(به جای or ازشون استفاده کردم) میشه یک مدار مولتی پلکسر 2 به 1 که میشه آیسی معدلشو گذاشت.
      ردیف پایین هم یک دی مولتی پلکسر هستش به همراه دوتا or که در ردیف آخر قرار گرفته . این مدار مشکلی نداره.

بچه ها این دو تا پایه باید حتما مستقیم وصل بشه من یه مشکل دارم اونم اینه که میخوام دو قسمت از لحاظ dc جدا از هم کار کنه بین دو تا ایسی از خازن 104 استفاده کردم مشکلی ندارم ولی میخوام بازم از شما سوال کنم این کار مشکلی پیش نمیاره ؟
      والا من تا حالا جایی ندیدم که اتصال این دوتا رو از هم جدا کنند. نیازی هم نیستش. شما برای چی میخوای این کار رو بکنی؟ یه جاهایی مثلا وقتی که ارتباط سریال برای یک لحظه قطع میشه و مثلا بعد از یه مدتی دوباره شروع به فرستادن میکنه خروجی فرستنده حتما باید یک باشه حالا ممکنه این خازن مانع از این کار بشه.

اگه اجباری به ارتباط با سیستمی که پیاده سازیش دست شما نیست یا نمیتونین پروتکلش رو تغییر بدین ندارین میتونین از rs485 یا rs422 استفاده کنین. تا 32 تا میکرو رو میشه با هم شبکه کرد.
      مداری که من دارم روش کارمیکنم یه gps هستش ویه بلوتوث و یک میکرو دیگه (به این میکرو حتما باید با سریال وصل بشه) . که هر سه تاش uart هستند. شما روش بهتری سراغ دارین؟
      یه سوال : آیا میشه با استفاده از یک رابط سریال با هر 3 تا ارتباط داشت ؟ یعنی مثلا با همین rs422 میشه سریع روی هرکدوم سوییچ کرد تا اینطوری میکروی ارزونتری هم استفاده کرد؟

ممنون

"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
      در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

اینجوری که شما میگین بنظر میاد که اگر ماجول بلوتوث و GPS شما نتونه (از نظر نرم افزاری) با پروتکل 422 یا 485 کار کنه استفاده از این دو پروتکل سخت افزاری به هیچ دردی نمیخوره. اما شما میتونین کانالی رو که کمتر باهاش کار دارین بین مثلا GPS و اون یکی میکرو share کنین. (البته با مدار دوستمون اونها رو بین هم سوئیچ کنین). ایضا میشه از مکانیسمی استفاده کرد که اون یکی میکرو در صورت نیاز به میکروی شما اطلاع بده که باهاتون کار داره تا سر فرصت بهش سرویس بدین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tictactoe
          اون دو تا گیت and و دو تا گیت not به همراه دو تا دویود طبقه آخر(به جای or ازشون استفاده کردم) میشه یک مدار مولتی پلکسر 2 به 1 که میشه آیسی معدلشو گذاشت.
          ردیف پایین هم یک دی مولتی پلکسر هستش به همراه دوتا or که در ردیف آخر قرار گرفته . این مدار مشکلی نداره.
          والا من تا حالا جایی ندیدم که اتصال این دوتا رو از هم جدا کنند. نیازی هم نیستش. شما برای چی میخوای این کار رو بکنی؟ یه جاهایی مثلا وقتی که ارتباط سریال برای یک لحظه قطع میشه و مثلا بعد از یه مدتی دوباره شروع به فرستادن میکنه خروجی فرستنده حتما باید یک باشه حالا ممکنه این خازن مانع از این کار بشه.
          مهندس جان خب چرا از اول نداشتی mux رو ؟ اینطوری نیازی به کلید هم نبود
          Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

گفتم شاید آی سی اون پیدا نشه گفتم همشو با and و not درست کنم که ارزون تر هم هستش ولی فکر کنم که دی مولتی پلکسر 1 به 2 به این راحتی پیدا نشه. از لحاظ تعداد آی سی فرقی نمیکنه.

شاید اگه بین بلوتوث و اون میکرو که به دستگاه وصل میشه سوییچ کنم خوب باشه
            "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
            در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

چرا از یک میکرو با تعداد کافی usart استفاده نمی کنی!؟
              مثل Atmega2560
              ATXMEGA128A1 و .... 10 ها مدل دیگه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X