اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

usb

سلام.میخوام بدونم کسی با تراشه at91sam کار کرده؟
    آیا واسه کار با کامیوتره؟میخوام یه ام ام سی رو از طریق پورت یو اس بی به میکرو وصل کنم ولی
    بدون کامپیوتر.این تراشه بدرد میخوره؟اگه کسی یه برنامه داره لطفن بزاره.کارم میلنگه.
    ممنون.با سی کار میکنم.

پاسخ : usb

اگه میخوای mmc رو با میکرو راه اندازی کنی نیازی به ایسی واسط ناری فقط چند تا مقاومت برای تطبیق ولتاژ3.3 و 5 میزاری خیلی راحت هست من با زبان سی بلد نیستم عنوانو عوض کن بنویس برقراری ارتباط mmc با میکرو به زبان c جواب میدن من با مگا 8 هم دیدم راه اندازی کردنشو ولی سعی کن از میکرو ای استفاده کنی که sram زیاد داشته باشه :bye
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
      اگه میخوای mmc رو با میکرو راه اندازی کنی نیازی به ایسی واسط ناری فقط چند تا مقاومت برای تطبیق ولتاژ3.3 و 5 میزاری خیلی راحت هست من با زبان سی بلد نیستم عنوانو عوض کن بنویس برقراری ارتباط mmc با میکرو به زبان c جواب میدن من با مگا 8 هم دیدم راه اندازی کردنشو ولی سعی کن از میکرو ای استفاده کنی که sram زیاد داشته باشه :bye
      سلام.ممنون از اینکه جواب دادید.من این کاری که شما گفتیدو قبلن انجام دادم.میخوام با پورت یو اس بی ارتباط برقرار بشه .نمیدونم چه کار کنم؟؟؟؟ایا این ای سی بدرد میخوره؟یا نه.

دیدگاه

چند وقت پیش هم همچین موضوعی مطرح شد اما به جوابی نرسید. ما avr هایی داریم که usb رو ساپورت کنه (مثل at90usb ) اما اینکه مستقیماً بشه بهش اینترفیس mmc متصل کرد و ازش خوند رو بعید میدونم.
        تشکر لازم نیست!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X