اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط شبکه TCP/IP با میکرو کنترل AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط شبکه TCP/IP با میکرو کنترل AVR

سلام

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز .
    گفتم یک موضوع جدید را راه اندازی کنم که بتوان با میکروAVR از طریق IP به سوئیچ های شبکه وصل شد و دیتا را ارسال و دریافت کرد .
    یا مثلا بتوانیم : یک هاب سوئیچ با یک میکرو کنترل AVR را طراحی و پیاده سازی کنیم .

من تو سایت www.mcselec.com که با زبان بسکام است یک چیزهای در باره "Configures the TCP/IP W3100A chip" پیدا کردم و همچنین یک سری توضیحات که مثلا : چه میشه یک میکرو کنترل AVR را CONFIG TCPIP کرد.
    لینک زیر یک سری توضیحات با زبان بسکام در سایت mcselec :
    http://avrhelp.mcselec.com/index.html

کسی تا به حال با میکرو کنترل AVR چه به زبان بسکام یا کدویژن IP را داده و دیتا از طریق شبکه دریافت و ارسال کنه ؟؟؟

اگر کسی هست لطفا کمک کنه !؟

اگر تا به حال کسی کار نکرده دوستان اگر علاقه دارید بیان روی این موضوع شروع به کار کنیم .

فکر کنم چیزه جالبی باشه .

" اگر کسی حاضر روی این موضوع شروع به کار کنیم لطفا همین جا اعلام آمادگی کنه "

با تشکر فراوان.
    خداوندا
    از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
    فراموشش کن
    دکتر علی شریعتی

پاسخ : ارتباط شبکه TCP/IP به میکرو کنترل AVR

دوستان قبلا اینکارو با ENC28J60 انجام دادن. میتونین برای سورس هم به سایت میکرو چیپ سر بزنین. کل اطلاعاتشم موجوده.

دیدگاه

پاسخ : ارتباط شبکه TCP/IP به میکرو کنترل AVR

نوشته اصلی توسط avr1083
      سلام

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز .
      گفتم یک موضوع جدید را راه اندازی کنم که بتوان با میکروAVR از طریق IP به سوئیچ های شبکه وصل شد و دیتا را ارسال و دریافت کرد .
      یا مثلا بتوانیم : یک هاب سوئیچ با یک میکرو کنترل AVR را طراحی و پیاده سازی کنیم .

من تو سایت www.mcselec.com که با زبان بسکام است یک چیزهای در باره "Configures the TCP/IP W3100A chip" پیدا کردم و همچنین یک سری توضیحات که مثلا : چه میشه یک میکرو کنترل AVR را CONFIG TCPIP کرد.
      لینک زیر یک سری توضیحات با زبان بسکام در سایت mcselec :
      http://avrhelp.mcselec.com/index.html

کسی تا به حال با میکرو کنترل AVR چه به زبان بسکام یا کدویژن IP را داده و دیتا از طریق شبکه دریافت و ارسال کنه ؟؟؟

اگر کسی هست لطفا کمک کنه !؟

اگر تا به حال کسی کار نکرده دوستان اگر علاقه دارید بیان روی این موضوع شروع به کار کنیم .

فکر کنم چیزه جالبی باشه .

" اگر کسی حاضر روی این موضوع شروع به کار کنیم لطفا همین جا اعلام آمادگی کنه "

با تشکر فراوان.
      درود به شما
      به این تاپیک نگاهی بیاندازید :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29428.msg142276
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

پاسخ : ارتباط شبکه TCP/IP با میکرو کنترل AVR

سلام.
        توی کتاب" 11پروژه با AVR " هم چندتا تراشه رو معرفی و توضیح داده و هم یه پروژه ساخته.
        تشکر لازم نیست!

دیدگاه

پاسخ : ارتباط شبکه TCP/IP با میکرو کنترل AVR

اقا خیلی مرسی از این راهنمائی عالی که کردین . :applause: :applause:

الان شروع کردم دارم مدارات رو میبندم . اگه اشکال داشتم دوباره خبر می کنم .

بازم خیلللللللللللللللللللی ممنون.
          خداوندا
          از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
          فراموشش کن
          دکتر علی شریعتی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X