پاسخ : کمک درباره ساخت ولوم صدا ازطریق مگا16
خوب به نظرم چندتا راه میرسه. می گم:
یکی اینکه از مقاومت دیجیتال استفاده کنی. که توی سایت مدلای مختلفش خیلی زیاده. هم مدلایی که با SPI کار می کنه و هم اونایی که خیلی عادین و با تغییر ولتاژ مقاومتشون تغییر می کنه. شرمندم اما اسماش رو یادم نیست. آخه کلاً حافظم ضعیفه :redface:
دوم اینکه بیا از یه Op amp به شکل جمع کننده استفاده کن و ورودی که داری رو مثلاً با یه سینوسی جمع کن که کم و زیاد بشه.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت ولوم صدا ی دیجیتال بسیار ساده
Collapse
X
-
آقا حامد کمو زیادشدنش توسط یک کلید انجام بگیره و کم بشه برسه به صفر بعد دوباره بره روی حداکثر و تکرار موضوع.
البته من میتونم از چندتا پایه میکرو استفاده کنم و بصورت 10 استپ این کارو انجام بدم ولی پورتام همشون پرشدن و بفکرم زد که ازهمونی که گفتم استفاده کنم .البته اگه بشه.
یک دیدگاه بنویسید:
-
اون وقت این کم وزیاد شدن قراره اتوماتیک انجام بشه؟ یعنی مثلاً قراره صدا از یه حدی شروع بشه و بعد کم شه؟
چون با ترانزیستور انجام این کار سخته. ترانزیستور اگه تو حالت فعال باشه بیشتر نقش منبع جریان می گیره تا مقاومت. باید ببریش تو ناحیه غیر خطی.
تازه توی اون ناحیه هم مقاومت چیزی نیست که بشه راحت ازش استفاده کرد. مقدارش انقدر عوض نمیشه که.
یک دیدگاه بنویسید:
-
باتشکر از دوستانی که جواب میدن :rolleyes:
خدمتتون عرض کنم که میخواستم مدارم با حد اقل هزینه درست بشه .البته سوای اینکه من وسط آب های خلیج فارس دستم به هیچی نمیرسه
من خودم فکر کردم (البته تنهائی) برای کنترل ورودی صدا به آمپلی فایر بایک ترانزیستور معمولی بشه بیس اون ترانزیستورو توسط PWM کنترل کرد به این صورت که ترانزیستور مثل یک پتانسیومتر عمل کنه و با کم و زیاد شدن جریان عبوری از اون ولتاژ منفی یا همون گراندمون درورودی آمپلی فایر باعث کم وزیاد شدن میزان ورودی صدا ودر نهایت صدای خروجی از بلندگو بشه .ضمنا چون مداری که دارم میسازم فقط میخواد صدای آلارمی رو پخش کنه کیفیت زیادی انتظار نمیره . فقط قابلیت کم و زیاد شدن داشته باشه کافیه.
حالا با این توضیحات کسی میتونه مداری برام طراحی کنه؟
یک دیدگاه بنویسید:
-
میتونین با استفاده از یه فت و تغییر بایاس اون که با استفاده از خروجی pwm یه میکرو میاد یه مقاومت متغیر بسازین و اونو بعنوان ولوم بکار ببرین اما ممکنه بدلیل اختلاف بین مشخصات فت های مختلف در مدار استریو با مشکلاتی مثل بالانس نبودن صدا مواجه بشیه .
حالا که میکرو دارین چرا از آی سی های کنترل صوت مثل pt2395 استفاده نمیکنین که توش ولوم و تنظیم زیر و بم و .. .داره
یک دیدگاه بنویسید:
-
نوشته اصلی توسط javad1354سلام کسی میتونه کمک کنه تا از طریق خروجی pwm وکنترل یه ترانزیستور صدای ورودی به یک آمپلی فایرو کنترل کنیم. اصلا امکان پذیر هست!؟
یعنی می خوای چی کار کنی؟ می خوای بتونی دامنه صدا رو کم و زیاد کنی؟
یک دیدگاه بنویسید:
-
ساخت ولوم صدا ی دیجیتال بسیار ساده
سلام کسی میتونه کمک کنه تا از طریق خروجی pwm وکنترل یه ترانزیستور صدای ورودی به یک آمپلی فایرو کنترل کنیم. اصلا امکان پذیر هست!؟
------------------------------------------------------------------------
در پایان تاپیک روش ساخت این ولوم توضیح داده شده است
یک دیدگاه بنویسید: