اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت ولوم صدا ی دیجیتال بسیار ساده
Collapse
X
-
پاسخ : ساخت ولوم صدا ی دیجیتال بسیار ساده
نوشته اصلی توسط ghzare نمایش پست هاسلام مجدد دوستان
من خودم یه مدار درست کردم با sc9153 که بردش اماده بشه عکساشو می فرستم
در ضمن IC رو از کجا خریدی؟جدیدترین ویرایش توسط Jahaan; ۲۳:۰۹ ۱۳۹۸/۰۹/۲۰.
دیدگاه
-
پاسخ : ساخت ولوم صدای دیجیتال بروشی ساده
نوشته اصلی توسط jimbo54 نمایش پست هاسلام دوستان عزیز . من امروز موفق شدم یه قطعه ای بسازم که کار ولوم صدا رو در مدار انجام بده .البته خیلی طرحش ساده و ابتکاریه . ایدشو از یه جائی گرفتم که با تغییر اندک اونو تبدیل کردم به چیزی که بدردکار بخوره .
من اومدم یه دونه از این ال ای دی های نور سفید (از توی یدونه ال سی دی خراب شده بود در آوردم ) رو با چسب دوقلو روی یدونه مقاومت نوری چسبوندم بصورتی که هیچ نور دیگه ای به مقاومت نرسه .بعدشم PWM میکرو رو با یه خازن 1000 میکرو وصل کردم به ال ای دی . خوب نتیجه این شد که با کم و زیاد کردن نور ال ای دی مقدار مقاومت از چندین مگا اهم تا 300 اهم تغییر میکنه و در نتیجه با استفاده از پایه های این مقاومت در ورودی مدار آمپلی فایر، صدا رو کم و زیاد میکنیم . من این طرح و آزمایش کردم جوابش تا حد زیادی قابل قبول بود و فکر میکنم ساختن یه ولوم دیجیتال با حد اقل قطعات و هزینه برای کارهای ساده خیلی بدرد بخوره .
نظرتونو در این رابطه بنویسید .
حالا درسته با این روش یک فیلتر به وجود اومده که کلی فرکانس باند صوتی را حذف می کند ولی همین که این ایده را استفاده کردی عالی بود
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط antipa نمایش پست هاافرین ایده ی خیلی خوبی به ذهنت رسیده
حالا درسته با این روش یک فیلتر به وجود اومده که کلی فرکانس باند صوتی را حذف می کند ولی همین که این ایده را استفاده کردی عالی بود
این تکنیک تو پدال های FX مثلا برای گیتار الکتریک هم استفاده میشه. مثل optical wah. یا اپتیکال تریمولو
چون تو واه پدال، استفاده از پتانسیومتر، بخاطر محدودیت عمرش، خیلی مشکل زاس. واس همین میان از همچین ترکیبی به همراه یه صفحه ی شفاف گردینت استفاده میکنن.جدیدترین ویرایش توسط tiranoid; ۲۰:۴۰ ۱۳۹۸/۰۹/۲۲.Si vis pacem, para bellum
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط tiranoid نمایش پست هاچطور فیلتری شد که کلی فرکانس های باند صوتی رو حذف میکنه ؟ اینجور که گفته مدارها جدا از هم هستن. نتیجه ش با یه ولوم عادی دقیقا یه جوره. از طرفی بخاطر پاسخ کند مقاومت های نوری، نویز خاصی بخاطر PWM اون طرف رو مدار نمیفته.
این تکنیک تو پدال های FX مثلا برای گیتار الکتریک هم استفاده میشه. مثل optical wah. یا اپتیکال تریمولو
چون تو واه پدال، استفاده از پتانسیومتر، بخاطر محدودیت عمرش، خیلی مشکل زاس. واس همین میان از همچین ترکیبی به همراه یه صفحه ی شفاف گردینت استفاده میکنن.
اگر از نظر dc به طرح نگا کنیم همه چیز درست است حتی اگر از دید یک تک فرکانس بازم مدار مشکلی نخواهد داشت (البته موج سینوسی را خراب خواهد کرد قطعا )
اما چون قراره پهنای فرکانسی را عبور دهد به مشکل خواهیم خورد . یعنی اگر نور ثابت باشد مقدار مقاومت برای فرکانس 100 هرتر مثلا 1 کیلو اهم باشد برای فرکانس 21 کیلو هرتز مقاومت 24 کیلو اهم خواهد شد
اما این مشکلی خیلی بزرگی هست که قابل چشم پوشی هست !
مشکل اصلی زمانی که پالس های نوک تیز به این مدار وارد می شود قطعا خروجی نوک تیز نخواهد بود
سعی کردم ساده بگم
به خاطر همین تو توضیحاتش گفته :من این طرح و آزمایش کردم جوابش تا حد زیادی قابل قبول بود....
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط antipa نمایش پست هاسلام
اگر از نظر dc به طرح نگا کنیم همه چیز درست است حتی اگر از دید یک تک فرکانس بازم مدار مشکلی نخواهد داشت (البته موج سینوسی را خراب خواهد کرد قطعا )
اما چون قراره پهنای فرکانسی را عبور دهد به مشکل خواهیم خورد . یعنی اگر نور ثابت باشد مقدار مقاومت برای فرکانس 100 هرتر مثلا 1 کیلو اهم باشد برای فرکانس 21 کیلو هرتز مقاومت 24 کیلو اهم خواهد شد
اما این مشکلی خیلی بزرگی هست که قابل چشم پوشی هست !
مشکل اصلی زمانی که پالس های نوک تیز به این مدار وارد می شود قطعا خروجی نوک تیز نخواهد بود
سعی کردم ساده بگم
به خاطر همین تو توضیحاتش گفته :من این طرح و آزمایش کردم جوابش تا حد زیادی قابل قبول بود....
Si vis pacem, para bellum
دیدگاه
دیدگاه