اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بگید که می دونید lcd t6963 من چش شده :(

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بگید که می دونید lcd t6963 من چش شده :(

سلام .
    من یه t6963 240 در 128 داشتم که به خوبی کار می کرد و مشکلی نبود ! تا اینکه در حالی که روشن بود تصمیم گرفتم برم و مهتابی اتاق رو خاموش کنم ( نمی دونم چرا ) همزمان یه اس ام اس برام اومد و گوشی موبایلم با ال سی دی 10 سانت فاصله داشت . از اون به بعد دیگه ال سی دی چیزی جز برفک نشون نمی ده ! چکارش کنم :(( 60 تومن پولش بود ! oo:
    خواهشن بگید چی شده ! و هر احتمالی رو در نظر بگیرید
    :cry2:
    هدفهای بزرگ مردان بزرگ می خواهد .

پاسخ : بگید که می دونید lcd t6963 من چش شده :(

سلام دوست عزیز
    متاسفانه قطعات الکترونیکی که به دست ما می رسند از کیفیت خوبی برخوردار نیستند
    حتی در جایی خواندم که اکثر قطعات مردودی ، ایراد دار و یا تعمیری برای کشور های جهان سوم ارسال می شود
    احتمالا LCD شما معیوب شده ولی بعضی وقتها این قطعات بدون دلیل هم خراب میشود که بر می گردد به کیفیت ساخت آنها
    موفق باشد

دیدگاه

تجربه ای که شخصا در مورد LCD های Techstar مشاهده کرده ام که منجر به ایجاد شرایط مشابه ( برفکی شدن صفحه) شده بود، قطع شدن کریستال 4 مگاهرتز روی برد LCD بود و با تعویض آن مشکل برطرف شد.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
        تجربه ای که شخصا در مورد LCD های Techstar مشاهده کرده ام که منجر به ایجاد شرایط مشابه ( برفکی شدن صفحه) شده بود، قطع شدن کریستال 4 مگاهرتز روی برد LCD بود و با تعویض آن مشکل برطرف شد.
        چندی پیش من هم دقیقا با همین مشکل برفکی شدن LCD مدل techstar با رزولوشن 240x128 روبرو شدم که بعد از بررسی دیدم کریستال روی برد آن کنده شده است!
        با قرار دادن یک کریستال 6MHz مشکل برطرف شد.
        چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

خیلی متشکر از جواباتون ! تازه این longtech بود ! :applause: ( الکی خوشحال )
          حالا همین کارو می کنم ببینم چی میشه ! فک کنم رزوناتور باشه ! آخه 3 پایه هست :eek:
          هدفهای بزرگ مردان بزرگ می خواهد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X