اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه سوال در مورد shift lcd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه سوال در مورد shift lcd

سلام
    میخواستم ببینم آیا راهی هست که بتونم سطر اول را ثابت نگه دارم ولی سطر دوم رو شیفت بدم؟؟ یعنی فقط سطر دوم جابجا بشه و سطر اول ثابت بمونه :question:
    مرسی
    The harder I work, the luckier I get

پاسخ : یه سوال در مورد shift lcd

کسی نبود کمک کنه... :angry:
    من هر کاری میکنم کل lcd شیفت پیدا میکنه یعنی دو سطرش با هم چپ و راست میشن :angry: :angry:

دیدگاه

اگه راهی نداره حداقل بگید نداره خودمو راحت کنم... :cry2:

دیدگاه

آقاجون. واسه چی حرص میخوری؟ یه کار راحت میتونی بکنی. یک بافر مثلا 2 در 16 یا بطور کلی اندازه LCD خودت بگیر. اطلاعات رو توی اون بریز و عملیات شیفت دادن رو خودت دستی توی این بافر انجام بده. بعد یکباره کل این بافر رو روی lcd خالی کن. برخلاف تصور اصلا هم کند نیست. طبق دیتا شیت این مورد تنها 1.6 میلی ثانیه برای یک lcd با سایز 2 در 16 طول میکشه. برای 4 در 40 میشه 8 میلی ثانیه. که خیلی سریعتر از اینه که بشه دیدش.
        تازه این با کد پشت سر همه. اگه یک بایت در میلی ثانیه هم بخوایین update کنین که اختلالی در اجرای برنامه تون ایجاد نکنه باز هم برای 4 در 40 میشه 160 میلی ثانیه. (البته برای وقفه زمانی 1 میلی ثانیه) که بازم سریعه.

دیدگاه

می تونی صفحه lcd رو به دو خط تقسیم کنی یکی از 0x00 تا 16 (اگه 16 *2 استفاده می کنی)
          و خط دوم برنامتو از 0x80 تا 16 . حالا اگه خواستی بالای ثابت پایینی حرکت کنه یا حتی برعکس یا باهم :nerd:
          تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
            می تونی صفحه lcd رو به دو خط تقسیم کنی یکی از 0x00 تا 16 (اگه 16 *2 استفاده می کنی)
            و خط دوم برنامتو از 0x80 تا 16 . حالا اگه خواستی بالای ثابت پایینی حرکت کنه یا حتی برعکس یا باهم :nerd:
            ببخشید که دیر جواب میدم چند روزی دسترسی به اینترنت نداشتم
            مرسی از پاسختون ولی من منظورتون و نفهمیدم این عدد ها که گفتید یعنی چی؟؟(0x80، ... ) چطور خط پایینی رو شیفت بدم؟؟
            راستی من بسکام کار میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X