اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راندازی آی سی های رادیو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راندازی آی سی های رادیو

نوشته اصلی توسط h_namazian66
    سلام.خب نمیشه حالا i2c نباشه.یه FM درست کن فرکانسش با یه میکرو و یه PLL که تو فیدبکش یه تقسیم کننده فرکانس دیجیتال باشه تغییر کنه.میکرو هم می تونی تو کارای دیگه ازش استفاده کنی.
    با سلام
    آقای h_namazian66 میشه یکم بیشتر توضیح بدی من تو تمام جستجو هام فقط یا با i2c پیدا کردم یا با خازن ، سلف دستی که میشه با خازن ، سلف دیجیتال عوضش کرد ولی این جوری که شما میگید رو ندیدم یا نفهمیدم که اینجوریه فکر کنم مداری که آقای dixing پیدا کردن طبق این خاصیت باشه ؟؟؟ oo:
    موفق باشید
    روی هر پله که باشی ، خدا یک پله از تو بالاتر است ،
    نه به خاطر اینکه خداست ، به خاطر اینکه دست تورا بگیرد .

باران به دلیل استمرارش سنگ را سوراخ می کند ،
    نه به خاطر قدرتش !!!
    این که چه کسی باشی و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد . ( دکتر شریعتی )

دیدگاه

خب منظورم این بود که از سینت سایزر پارالل استفاده کن که البته این نقشه رو ندیده بودم.این مدار چیزه خوبیه.همه چیزش هم گیر میاد.فقط باید صبر داشته باشی چون جواب گرفتن از مدارات RF یه خورده سخته.اگه وقت داشتم و کنکور نبود حتما کمکت می کردم.موفق باشی.

دیدگاه

با سلام
        تشکر از دوستان بابت پاسخاشون .
        من دارم روی همون نقشه ای که آقای Dxing معرفی کردند کار می کنم اگه جواب بده نتیجه اش را اعلام میکنم .
        نوشته اصلی توسط Dxing
        با سرچ در سایت میتونی جند رادیو پیدا کنی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=33081.msg160354#msg160354
        البته بازم دنبال یک روش برای طراحی مدار با روشی که آقای Hossein.N گفتن میگردم اگه اونم نتیجه داد در خدمت عموم میزارم .
        نوشته اصلی توسط Hossein.N
        خب منظورم این بود که از سینت سایزر پارالل استفاده کن که البته این نقشه رو ندیده بودم.این مدار چیزه خوبیه.همه چیزش هم گیر میاد.فقط باید صبر داشته باشی چون جواب گرفتن از مدارات RF یه خورده سخته.اگه وقت داشتم و کنکور نبود حتما کمکت می کردم.موفق باشی.
        روی هر پله که باشی ، خدا یک پله از تو بالاتر است ،
        نه به خاطر اینکه خداست ، به خاطر اینکه دست تورا بگیرد .

باران به دلیل استمرارش سنگ را سوراخ می کند ،
        نه به خاطر قدرتش !!!
        این که چه کسی باشی و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد . ( دکتر شریعتی )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X