اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره ساخت سیستم مدیریت 7 خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره ساخت سیستم مدیریت 7 خط تلفن

با سلام
    چرا مسئله رو پیچیده میکند؟چرا اینتراپت خارجی؟ساده ترین راه اینه که از یک تایمر استفاده کنی!تایمر رو جوری کانفیگ کن که مثلا هر 10 میلی ثانیه ایتراپت بده ، تو روتین تایمر هم پورت رو بخون!
    البته با این فرض که شما گفتی سیگنال زنگ بصورت سطح میاد.(بنظر من فرض شما درست نیست!چون اگه یادم مونده باشه ، قدیما که با خط تلقن کار کرده بودم سیگنال زنگ بطورت سینوسی میاد ، حالا چه مثل سیستم شما بوق ممتد باشه که بصورت سینوسی ممتد هست یا مثل بوق تلفن های شهری که بصورت سینوسی ... دی سی ... سینوسی ... دی سی ....... هست میاد )
    اگه شما ساختار تلفن های قدیمی که زنگ موزیکال نداشتن رو ببینید ساختاری مثل زنگ اخبار دارن ، که با اگه زنگ طبق فرض شما دی سی باشه ، اصلا زنگ نمی زنن!!!من قبلا برای تبدیل سیگنال سینوسی زنگ به پالس از اپتو کوپلر و یک خازن 22 میکرو استفاده کرده بودم.
    در ضمن باید پلاریته خط تلفن را هم در نظر بگیرید.

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dash Mahmoud
      با سلام
      چرا مسئله رو پیچیده میکند؟چرا اینتراپت خارجی؟ساده ترین راه اینه که از یک تایمر استفاده کنی!تایمر رو جوری کانفیگ کن که مثلا هر 10 میلی ثانیه ایتراپت بده ، تو روتین تایمر هم پورت رو بخون!
      البته با این فرض که شما گفتی سیگنال زنگ بصورت سطح میاد.(بنظر من فرض شما درست نیست!چون اگه یادم مونده باشه ، قدیما که با خط تلقن کار کرده بودم سیگنال زنگ بطورت سینوسی میاد ، حالا چه مثل سیستم شما بوق ممتد باشه که بصورت سینوسی ممتد هست یا مثل بوق تلفن های شهری که بصورت سینوسی ... دی سی ... سینوسی ... دی سی ....... هست میاد )
      اگه شما ساختار تلفن های قدیمی که زنگ موزیکال نداشتن رو ببینید ساختاری مثل زنگ اخبار دارن ، که با اگه زنگ طبق فرض شما دی سی باشه ، اصلا زنگ نمی زنن!!!من قبلا برای تبدیل سیگنال سینوسی زنگ به پالس از اپتو کوپلر و یک خازن 22 میکرو استفاده کرده بودم.
      در ضمن باید پلاریته خط تلفن را هم در نظر بگیرید.

موفق باشید
      تشکر میکنم از داش محمود گل :biggrin:
      ببین داداش اینی که گفتم فرض نیست واقعیته . وقتی یه تلفن معمولی از همونائی که گفتی کاسه زنگ داره ، بهش وصل میکنیم بصورت یکسره زنگ میزنه واین تازمانی ادامه داره تا گوشی رو برداری و صحبت کنی . در واقع زنگش ممتده . البته فرکانس زنگ 25 هرتز و ولتاژشم 60 ولته .
      من اومدم از طریق مدار زیر زنگو آشکار کردم و تازمانیکه زنگ قطع نشه خروجی اپتوکوپلر صفر میمونه و مشکل دقیقا همین جاست :angry:

وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
      نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

من بلاخره متوجه شدم قضیه چیه!!!!!!! :redface:
        خازن C3 رو حذف کن ببین چی میشه
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354

تشکر میکنم از داش محمود گل :biggrin:
          ببین داداش اینی که گفتم فرض نیست واقعیته . وقتی یه تلفن معمولی از همونائی که گفتی کاسه زنگ داره ، بهش وصل میکنیم بصورت یکسره زنگ میزنه واین تازمانی ادامه داره تا گوشی رو برداری و صحبت کنی . در واقع زنگش ممتده . البته فرکانس زنگ 25 هرتز و ولتاژشم 60 ولته .
          من اومدم از طریق مدار زیر زنگو آشکار کردم و تازمانیکه زنگ قطع نشه خروجی اپتوکوپلر صفر میمونه و مشکل دقیقا همین جاست :angry:
          شما در توضیحات قبلی که نوشته بودین نگفتین خروجی رو دارین از اپتوکوپلر می گیرید.من با این دید گفتم فرضتون غلطه که شما مستقیم دارید خط رو به میکرو وصل می کنید.
          من تو توضیحاتم گفتم که از اپتو کوپلر و خازن استفاده کردم!
          استفاده از ایتراپت خارجی برای اینکار مناسب نیست.بنظر من برای هر 7 خط این مدار رو ببندیدن و خروجی 7 اپتوکوپلر رو به یک پورت میکرو وصل کنید.بعد با یک تایمر در مد اینتراپت ، مثلا هر 10 میلی ثانیه ، پورت رو چک کنید و مقدار رو بریزید رو پورتی که به led ها وصله.
          بنظر من این کار رو بدون میکرو هم میشه انجام داد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
            من بلاخره متوجه شدم قضیه چیه!!!!!!! :redface:
            خازن C3 رو حذف کن ببین چی میشه
            خازن C3 اگه حذف بشه خوب چیکار میشه ؟ قراره دیود اپتوکوپلر پرپر کنه؟ اون کمک به صاف شدن ولتاژ میکنه.

نوشته اصلی توسط Dash Mahmoud
            شما در توضیحات قبلی که نوشته بودین نگفتین خروجی رو دارین از اپتوکوپلر می گیرید.من با این دید گفتم فرضتون غلطه که شما مستقیم دارید خط رو به میکرو وصل می کنید.
            من تو توضیحاتم گفتم که از اپتو کوپلر و خازن استفاده کردم!
            استفاده از ایتراپت خارجی برای اینکار مناسب نیست.بنظر من برای هر 7 خط این مدار رو ببندیدن و خروجی 7 اپتوکوپلر رو به یک پورت میکرو وصل کنید.بعد با یک تایمر در مد اینتراپت ، مثلا هر 10 میلی ثانیه ، پورت رو چک کنید و مقدار رو بریزید رو پورتی که به led ها وصله.
            بنظر من این کار رو بدون میکرو هم میشه انجام داد.
            ببین خیلی چیزارو میشه بدون میکرو ساخت واینوهم میشه ، ولی اینجوری حالش بیشتره .
            پیشنهادی که دادی هم جالبه باید روش کار کنم . البته الان پورتو توی یک حلقه گذاشتم و مین برنامه کارش خوندن پورته ولی پیشنهاد شما خیلی بهتره.
            ضمنا الان یه تایمر دارم که کارش فلش کردن LED هاست و از تایمر صفر استفاده کردم . مشکلی نداره یدونه دیگه هم درست کنم برا خوندن پرتها ؟

وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
            نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

من در جواب این حرفتون گفتم!
              اینجوری موج سینوسی زنگ رو میتونین تشخیص بدین
              در مورد تعداد تایمر هم در مگا 16 و مگا 32 تعداد 3 عدد تایمر وجود داره که روی کار هم هیچ تاثیری ندارند و همه رو هم میتونید با هم فعال کنید
              درضمن اگر یک LED با LED اوپتو کوپلر (بهتره یک مقاومت سری کنید)موازی کنید هم میتونید زنگ رو ببینید و نیاز به پورت میکرو نیست
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

ببین خیلی چیزارو میشه بدون میکرو ساخت واینوهم میشه ، ولی اینجوری حالش بیشتره .
                بله.اگه موضوع تولید انبوه نباشه و جنبه تفریحی داشته باشه ، با میکرو راحت تره.طراحی با گیت های منطقی یه مقدار فکر و کار بیشتر میبره ولی بجاش مطمئن تر هست(مشکل پریدن برنامه میکرو در محیط پر نویز ، مخصوصا AVR رونداره)

ضمنا الان یه تایمر دارم که کارش فلش کردن LED هاست و از تایمر صفر استفاده کردم . مشکلی نداره یدونه دیگه هم درست کنم برا خوندن پرتها ؟
                هم میتونی از همون تایمر استفاده کنی (بصورت نرم افزاری) ، هم اینکه از یه تایمر دیگه استفاده کنی.
                mega32-16 دارای 3 تایمر مجزا از هم هست که میتونی از هر 3تاش استفاده کنی!میتونی کلید هارو هم با یه تایمر دیگه بخونی! :nice: :rolleyes:

دیدگاه

ممنون از آقای حسنی و داش محمود عزیز .برم با این راهنمائیاتون کارو دنبال کنم و نتیجه رو خدمتتون عرض میکنم . بازم تشکر از لطفتون
                  نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

باتشکر از همه دوستان خصوصا آقای حسنی و داش محمود. :applause:
                    مشکل حل شد و دستگاه من کامل شد . :wow:
                    لینک دانلودشم برای دوستانیکه بخوان گذاشتم. :bye
                    http://www.4shared.com/file/3-ewXWCg...r_7_Lines.html
                    نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X