اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال صفحه لمسی به AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال صفحه لمسی به AVR

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.من یک صفحه لمسی 64*128 دارم و میخوام که اون رو به میکروی ATMEGA32 وصل کنم. برای کار با صفحه لمسی باید اون رو به مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو وصل کنم.آیا ADC میکرو تغذیه دارد یعنی من باید به غیر از اتصال 4 پایه صفحه لمسی به port a پایه دیگری از میکرو را به جایی وصل کنم یا نه.فکر کنم که باید از پایه های شماره 30 و 31 و 32 استفاده کنم.لطفا من رو کمک کنید.

پاسخ : اتصال صفحه لمسی به AVR

حامد جان سلام اگه میخوای از port A میکرو استفاده کنی که هیچ ولی اگه میخوای از این پورت به عنوان مبدل آنالوگ به دیجیتال استفاده کنی باید تغذیه مبدل A/D رو هم وصل کنی ولی یادم نیست کدوم پایه ها اما دیتا شیتش که همین الان که تو نت هستی تو گوگل سرچ بزن میاره که!!! اگه هم نشد خوب شکل خودش یا ATMEGA16 که تو هر کتابی هست داداش :read:این 2 تا عین همه پایه هاشون.موفق باشی :nerd:
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

دوست عزیز تو همین سایت بگردی دو تا pdf خیلی کامل و خوب داره نیاز به ایجاد تاپیک جدید نبودا ..................
      Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

سلام خدمت شما حامد جان . من یه پروژه دفتر نقاشی توی پروژه های تکمیل شده گذاشتم . ببینی کاملا جوابت رو میگیری .
        [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X