بله دوست عزیز میشه وصل کرد ولی نه به صورت سخت افزاری یعنی باید برنامش رو بنویسی اگه دیتاشیت آیسی sramرو داشته باشی حتی میتونی sramهای 512کیلو بایت هم استفاده کنی .
سلام
نمیشه
mega64 به بالا این امکان رو داره
من به mega128 یکی وصل کردم .زیادم سخت نیست
میشه شماره ic و قیمتش رو بگید
نوشته اصلی توسط esmaeil21
بله دوست عزیز میشه وصل کرد ولی نه به صورت سخت افزاری یعنی باید برنامش رو بنویسی اگه دیتاشیت آیسی sramرو داشته باشی حتی میتونی sramهای 512کیلو بایت هم استفاده کنی .
شما روی m32 عملا امتحان کردین؟
یک دونه eep
نوشته اصلی توسط iman-63
سلام
چرا از mmc ویا sd استفاده نمیکنید. حتی خود atmel هم یه سری مموری داره که تا 2m ظرفیت داره مثل: AT45DB642B, AT45DB312B, AT45DB161B
اینارو با SPI راه می ندازن. با تمام سری ها هم مشه راش انداخت
یک دونه eeprom دارم که سرعتش برای نوشتن اطلاعاتم کمه می خواستم یک رم بگذارم که این مشکل حل شه
حالا این چیپ هایی که میگین توی ایران هست ؟سرعتش چه قدره ؟ قیمتش چی؟
یک دونه eeprom دارم که سرعتش برای نوشتن اطلاعاتم کمه می خواستم یک رم بگذارم که این مشکل حل شه
حالا این چیپ هایی که میگین توی ایران هست ؟سرعتش چه قدره ؟ قیمتش چی؟
1- eeprom ها معمولاً سریع هستند. مگه میخواهید چیکار کنید باهاش.
2- بله. این مموری ها در بازار هست. قیمتشو زیاد نمیدونم اما نباید 3-4 بیشتر باشه. شاید هم کمتر!!!
دوست عزیز همانطور که گفتم میکرو به صورت سخت افزاری تا 64kb رو بیشتر نمیتونه ساپورت کنه ولی شما میتونید برنامشو خودتون به هر زبانی که دوست دارید بنویسید.
62256 _ 32kb
w24512 _ 64kb کمیابه ولی گیر میاد
HM628512B 512kb آرزوالکترنیک داره فکر کنم جوان هم داشته باشه
معمولا استفاده از اسرم در میکرو هایی که پایه های ALE ، WR ، RD رو دارن و پورت سخت افزاری روشون هست خیلی راحت تره و من یه بار یه 64 کیلو وصل کرده بودم ولی مشکلش اینه که نمیتونستم روش آرایه تعریف کنم.
البته تعریف میشد ولی اطلاعات عوضی بود.
دیدگاه