اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

sdram

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : sdram

سلام دادا.
    من فکر کنم که شما در اصل برنامه مشکل دارید. من خودم با mmc و مگا 64 یه تابلو 7 رنگ 24*128 راه انداختم. مشکلی هم نداشت!
    یه راهنمایی میکنم شاید مشکلتون حل شه.
    شما تا جایی که میتونین باید برنامه رو realtime بنویسید. مثلاً استفاده از تایمرها، اینتراپت و .....
    مثلاً میتونین روتین برنامه تابلو رو در تایمر بنویسید و دیتاها رو توی while یا اینترابپ بخونین. یا برعکس. یا مثلاً در زمان تاخیر نمایش، اطلاعات رو از مموری بخونین.
    امید وارم مطلب رو رسونده باشم.
    موفق باشی.
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

علیکم دادا!!
      شرمنده! ربط زیادی به این تاپیک نداره ولی جسارتا مجبورم اشتباهی رو که شما دارین انجام میدین و بقیه هم اکثرا همین اشتباه رو نا خواسته انجام میدن برات درستش کنم. بالاخره همشهری به یه دردی باس بخوره.

realtime اونجوری که اغلب تعبیر میکنن یه چیزی معادل "خیلی سریع" هست. این طرز تفکر با اینکه برای همه به عنوان یک غلط مصطلح جا افتاده ولی خوب غلطه و این معنی رو نمیده. درست مثل لغت فاشیست که از نظر من معنی بدی نمیده فقط برای تفسیر یک عقیده خاص که خیلی هم زشت هست استفاده میشه. بگذریم. من پروسه هایی رو سراغ دارم که ساعتها طول میکشه تا انجام بشن ولی باز هم realtime هستن. پروسه هایی هم وجود دارن که در کسری از ثانیه اجرا میشن ولی realtime نیستن. میدونی یعنی چی؟ یعنی اینکه در معنی این کلمه یخده مشکل پیش اومده.

فرض کنین ما به عنوان یک کارفرما نیازی داریم که مثلا یک نامه برای تهران دو روزه ارسال کنیم. اگر کارمندمون این نامه رو سه روزه ارسال کنه ولو با جت اختصاصی بدرد ما نمیخوره. اما اگه یکی همینو با الاغ ببره ولی دو روزه برسه خیلی عالیه!

موضوع رو گرفتین؟ یک سیستم realtime سیستمی هست که به ازای هر درخواست بشه حداکثر زمانی که سیستم میتونه عمل مورد نیاز رو انجام بده پیش بینی کرد. این زمان حداکثر مشخص میکنه که آیا این سیستم برای نیاز ما realtime هست یا نه؟ در مثال بالا اون "الاغ" برای ما realtime هست ولی اون جمبوجت نیست. (جسارتا منظورم وسیله نقلیه هست نه خود فرد!!!)

با اینکه منظور شما رو میشه درک کرد که احتمالا چیزی در این حدوده ولی خوب بهتره از لغات صرف نظر از اینکه فارسی باشن یا نباشن درست استفاده کنیم.

بازم شرمنده.

دیدگاه

راستی یادم رفت. استفاده از منابع سخت افزاری سیستم الزاما سیستم رو realtime نمیکنه. فرض کنین همین کارو برای صد هزار led با AVR با کلاک کریستال 1 کیلو هرتز انجام بدیم. مطلقا نمیشه با کد بهینه و بقول شما تایمر و وقفه هم طبق همون غلط مصطلح realtime اش کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-63

مثلاً میتونین روتین برنامه تابلو رو در تایمر بنویسید و دیتاها رو توی while یا اینترابپ بخونین. یا برعکس. یا مثلاً در زمان تاخیر نمایش، اطلاعات رو از مموری بخونین.
          امید وارم مطلب رو رسونده باشم.
          سلام
          بله منظورتونو فهمیدم راهنمایی خیلی خوبی بود . ولی برنامش یکم سخت میشه باید روش وقت بذارم .
          خبرشو میدم .
          سپاسگزارم

دیدگاه

سلام
            بلاخره تابلو بدون sram و چشمک زدن (البته باکمک آقا ایمان و آقا رضا) کار کرد .
            نکته جالبی که من دلیلشو نفهمیدم این بود که هنگامی که با دستور get ( دستور فت در بسکام) به صورت پشت سرهم آدرس میدادم و دیتا میگرفتم مشکلی ایجاد نمی شد اما اگر یک دفعه آدرسی میدادم که با آدرس قبلی فاصله زیادی داشت سرعت دادن دیتا از mmc افت زیادی می کرد .
            از آقا ایمان و آقا رضای عزیز به خاطر پاسخهاشون سپاسگزاری میکنم.
            موفق باشید.

دیدگاه

میدونین مشکل از کجاست؟ ترتیب دسترسی به اطلاعات بایستی از جدول FAT استخراج بشه و خود همین این یعنی دسترسی به سکتور دیگری از mmc. مادامی که شما این سکتور ها رو بصورت ترتیبی استفاده میکنین دسترسی به FAT (با در فرض fragmented نبودن mmc) روی حداکثر سرعت انجام میشه. ولی با دسترسی به سکتوری که اطلاعات FAT اون در حافظه قرار نداره بایستی یکبار دیگه اطلاعات FAT خونده بشه که از نظر شما میشه کار اضافه. راه حل عمده اینکار هم استفاده از حافظه نهان یا همون cache هست که البته اینجا هم حجم sram میکرو کمه و هم عملیات روی cache برای حجمهای پایین تقریبا باعث کاهش سرعت میشه نه افزایش.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X