اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فوری و اساسی برای دستور dtmf میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک فوری و اساسی برای دستور dtmf میکرو

مهندس جان کیفیت عکسآ‌هات خیلی پاینه و حجمشون خیلی زیاد
    مراعات حال ما رو بکن. دهنمون سرویس میشه تا عکس هاتو باز کنیم
    حداقل یه بار ببرش تو فتوشاپ اندازه و حجمشو کم کن.

دیدگاه

[quote author=حمیدرضا رضائی link=topic=45117.msg240309#msg240309 date=1293429802]
      مهندس جان کیفیت عکسآ‌هات خیلی پاینه و حجمشون خیلی زیاد
      مراعات حال ما رو بکن. دهنمون سرویس میشه تا عکس هاتو باز کنیم
      حداقل یه بار ببرش تو فتوشاپ اندازه و حجمشو کم کن.

شرمنده حجم عکس گرفتن دوربینش بالا است اما تلاش کردم که هم حجمش کم کنم و هم کیفیت اون را بالا ببرم انشا الله واضح باشه
      ممنون از کمکتون
      http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101227102011.jpg
      http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101227102532.jpg
      علامت فلش جهت نما روی عکس دومی چیست ؟
      اون عددا روی عکس اول چی است ؟
      پایه رله چطوری است ؟
      کویر همیشه تنهاست ... پس باران باش و بر کویر ببار .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electera
        این شماتیکی که جواب داده:

همین طور که در شماتیک مشخص شده OC1A رو با ترانزیستور مناسب به چوک وصل کنید.
        کریستالی که من استفاده کرده بودم 8Mhz بود، دقت کنید که Rc داخلی میکرو برای اینکار مناسب نیست و حتماً کریستال خارجی رو باید بزارین.
        خط ورودی به پایه یک رله از خط 1 تلفن امده یا از خط 2 تلفن این عکس یکم شک بر انگیز است .
        لطف می کنید رفع ابهام کنید ؟!

دیدگاه

عکست که افتضاح بود. نتونستم چیزی تشخیص بدم
          چوک آبی من 5 پایه هست. به هر حال پایه های وسطی رو بیآ‌خیال شو از دو تا های کناری استفاده کن.
          این چوک یه جور ترانس 1:1 هست . پس جهتش فرقی نمیآ‌کنه

در مورد رله:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=46059.msg235787#msg235787

در مورد شکل بالا:
          رله در مسیر سیم 2 قرار گرفته و سری شده
          R10 وریستوره میآ‌تونی حذفش کنی
          c5 , Q2 ,R6 هم قابل حذفن
          اگه حذفشون کردی ، به جای R5 یه خازن 220 نانو بزار و مستقیم به همون سر چک وصل کن

دیدگاه

آقا مرتضی اون "دفترچه تلفن با اتمگا 8 " که برات گذاشتم رو دانلود کردی؟
            اگه اونو دانلود کردی جواب همه سئوالهاتو داره.
            ضمنا حتما باید خط تلفن (ولتاژ خط) از مدارت ایزوله باشه و اون چکی که توی مدار است یک وظیفش اینه و وظیفه بعدیشم القای فرکانس تن تولیدشده به خط تلفن و درنتیجه شماره گرفته میشود.ضمنا من لینک اون مدارو توی صفحه اول تاپیکت برات گذاشتم
            وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
            نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
              آقا مرتضی اون "دفترچه تلفن با اتمگا 8 " که برات گذاشتم رو دانلود کردی؟
              اگه اونو دانلود کردی جواب همه سئوالهاتو داره.
              ضمنا حتما باید خط تلفن (ولتاژ خط) از مدارت ایزوله باشه و اون چکی که توی مدار است یک وظیفش اینه و وظیفه بعدیشم القای فرکانس تن تولیدشده به خط تلفن و درنتیجه شماره گرفته میشود.ضمنا من لینک اون مدارو توی صفحه اول تاپیکت برات گذاشتم
              آقا جواد اون را دانلود کردم و بکار بستم اما یک مشکل همانطور که گفتم خط آزاد می شد اما شماره گرفته شده در طرف مقابل تلفن زنگ نمیخورد . برای همین بود که دوباره تاپیک را راه اندازی کردم . همین نقشه را هم راه انداختم درست 10 دقیقه قبل جواب نگرفتم نمی دانم مشکل کار کجاست کلا گیج شدم چون این بار خط هم آزاد نشد . پس پایه های رله و یا چوک اشتباه بوده اند .
              عکسها مشخص هستند که درست مانند دفترچه تلفن و مدارات مشابه آن عمل کرده ام ولی نتیجه ای در بر نداشته است من عکس جدیدی از چوک می گذارم انشا الله کسی بتواند کمک ام کند تا پایه های صحیح را تشخیص دهم چون دیتاشیت اون را هم تو نت پیدا نکردم .
              http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101227221510.jpg

http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101227221558.jpg
              ژhttp://www.ecapic.ir/image2/ECA-101227222217.jpg این حجمش بالاست
              :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

خوب شما اگه به تلفن های قدیمی دسترسی داری میتونی از بوبین بکار رفته در مدار آنها استفاده کنی. من فکر میکنم بوبینیکه به شما دادند مقاومت بالائی داره و بهمین خاطر جواب کارتو نمیده. کلا بوبین های قرمز و یا آبی کوچک هستند و مقاومت سیم پیچ اولیه و ثانویشون زیر 500 اهمه و هردوطرفشون اندازه همه . فقط ممکنه یطرفشو سه پایه گذاشته باشند یعنی از وسط سیم پیچ ثانویه یه پایه جداکرده باشند. مثل ترانسهای دوبل.
                حالا مقاومت بوبینت رو اندازه بگیر ببین چقدره.
                از تو رادیوهای قدیمی هم میتونی این بوبین آبی یا قرمز رو پیدا کنی.البته من از فروشگاه ها هم راحت گیرم اومد.
                وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354

حالا مقاومت بوبینت رو اندازه بگیر ببین چقدره.
                  البته من از فروشگاه ها هم راحت گیرم اومد.

همان طور در تصویر می بینید مقاومت 2 پایه اول طرفی که نوشته 1614 برابر با 2.3 است و طرف دوم ترانس روبروی آن دو پایه 3.1 است ( واحد ها اهم اند ) پایه سوم ها 2.5 اهم مقاومت دارند و با پایه های طرف خودشان هیچ ارتباطی ندارند .
                  درضمن من هم این چوک را از فروشگاه تهیه کردم که اینطوریه.

دیدگاه

آقا حمید ، حالا فکر کنم عکس ها واضح شده باشند چون با حالت ماکرو دوربینم گرفتم

اون ارسال رله را هم قبلا دیده بودم اما جوابی در خور کار من نداشت. متاسفانه

دیدگاه

فکر میآ‌کنم چک آبی تون مشکل داره
                      مال من 320 اهمه
                      در حالی که شما گفتید چک تون 3 اهمه. این دیگه یعنی خطتون اتصال کوتاه میآ‌شه.
                      پیشنهائ میآ‌کنم چک رو عوض کنید

در مورد رله(اگه رله 5 پایه باشه)

در ردیفی که 3 پایه وجود داره، دو پایه کناری مربوط به بوبین(تحریک رله) و پایه وسطی ، پایه مشترک هست.
                      در سمت دیگه رله که 2 پایه وجود داره، یکی NC و دیگری NO است. یعنی یکی از پایه ها به طور عادی با پایه مشترک، اتصال داره. و پایه دیگه در حالت تحریک رله ، اتصال پیدا میآ‌کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                        فکر میآ‌کنم چک آبی تون مشکل داره
                        مال من 320 اهمه
                        در حالی که شما گفتید چک تون 3 اهمه. این دیگه یعنی خطتون اتصال کوتاه میآ‌شه.
                        پیشنهائ میآ‌کنم چک رو عوض کنید
                        چوک را تست کردم و فهمیدم اگر دو پایه هایی که مقاومتشون را گذاشتم قرار بدهم بوق مدار قطع می شه اما هر کدامشون را که با پایه سوم بزارم مشکلی پیش نمی آید انشا الله امتحانش را روی مدار اصلی انجام بدم و رویش کار کنم ببینم چی پیش می آید شاید خراب نباشه ، با این شرایط که جواب داد .
                        رله هم تستش کردم و پایه هاش را پیدا کردم ممنون
                        یک سوال : بدون اسکوپ چطوری میشه تغییر سطح سیگنال دیجیتال را پیدا کرد ؟
                        یک مدار داریم رویش سیگنال 48 ولت dc سواره تحت شرایطی ولتاژ ac بالایی هم سوار میشه . مداری داریم برای کاهش این مطالب که در انتهای آن 48 ولت را تبدیل به صفر می کند و سیگنال ac را تا 14 ولت کاهش می دهد. میخواستم بدانم این مقدار ac برای میکرو مشکلی پیش نم آرد ؟ و همین را تغییر سطح سیگنال دیجیتال می گویند نه ؟!
                        ممنون

دیدگاه

تغییر سطح سیگنال دیجیتال یعنی تغییر از حالت صفر منطقی به یک یا یک به صفر منطقی
                          در منطق های مختلف، این سطح ولتاژ فرق میآ‌کنه
                          برای مثال در TTL سطح ولتاژ صفر منطقی، 0-.3 (سه دهم ) ولته و یک منطقی 3.5 تا 5 ولت
                          در Cmos این مقادیر فرق میآ‌کنه
                          شما باید کلا میکرو رو از خط تلفن جدا کنید. اگه میآ‌خواید که تعداد زنگآ‌های خورده تشخیص داده بشه، باید از اوپتوکوپلر استفاده کنید. برای حذف DC هم فکر کنم که از خازن استفاده کردید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی

شما باید کلا میکرو رو از خط تلفن جدا کنید. اگه میآ‌خواید که تعداد زنگآ‌های خورده تشخیص داده بشه، باید از اوپتوکوپلر استفاده کنید. برای حذف DC هم فکر کنم که از خازن استفاده کردید
                            آقا حمید
                            من می خواهم برای اینکه ای سیستم را از خط تلفن جدانکنم و از اون خط بتونم استفاده کنم و زنگ خوردن خط هم برای سیستم اشکار باشه و میکرو هم آسیب نبینه . یک مدار آشکار ساز زنگ هم کنار هم کنار مدار شماره گیر بگذارم تا وقتی تلفن زنگ می خوره شماره گیری نشه تا از ارسال اطلاعات اطمینان بیشتری باشه. بنابراین توضیحات باتلا هم برای همین بود چیزی که نتیجه گرفتم تبدیل -48 ولت dc خط به صفر ولت و ولتاژ بالای sc خط زمان زنگ خوردن به 13.9 ولت در انتها بود چیزی که خوندم و بررسی کردم بایستی تبدیل سطح سیگنال دیجیتال می شد برای وصل به میکرو حالا می خواستم از این امر اطمینان پیدا کنم یک . و اینکه چون اپتوکوپلرم هم مثل چوک آبی ام یکم نا معقول بود می خواستم یک طوری ببینم صحیح کار انجام داده یا نه ؟
                            حالا این 13 ولتد برای میکرو خطر داره یا نه؟! و تبدیل سطح شده ( فکر کنم شده . نه ؟؟؟؟!!!!!!).

دیدگاه

اگه کلکتور اپتو کوپلر (با یه مقاومت) به +5 ولت وصل بشه، محدوده تغییرات ولتاژش بین 0-5 میشه.
                              اوپتوکولر تو شکلی که گذاشتید درست وصل شده ولی پل دیودتون مشکل داره ، باید 90 درجه به سمت راست بچرخونیدش

مقادیر مقاومت ها و خازن ها دقیق نیست و خودت باید به صورت تجربی به دست بیاریشون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X