اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدامیک arm یا avr ??

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدامیک arm یا avr ??

سلام به همه ی دوستان
    من یک تازه واردم ! می خوام کار عملی کنم ! سوالم از همه ی پیشکسوتان اینه که avr بخونم یا arm ؟؟؟
    در ضمن بگم که هیچ گونه تجربه و اطلاعاتی در این زمینه ندارم ! و میخوام از زیز صفر شروع کنم ! لطفا بهم بگید که اگر خواستم هر کدوم رو بخونم چرا و چقدر طول می کشه و از چه منبعی بخونم
    منتظر پاسخ هاتون هستم

با نهایت تشکر و سپاس

پاسخ : کدامیک arm یا avr ??

اول avr
    البته اگه حوصله داری اول 8051 وگرنه با avr شروع کن اصلا بدونی بازی بین کی با کیه بعد گاماس گاماس ............ :nice:
    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
      ضمن خوش آمد به شما باید بگم که نمیشه گفت Arm بهتره یا AVR. هر کدومشون کاربردهای خودشون رو دارن. مثلاً توی کارای پر سرعت معمولاً از ARM استفاده میکنن و از AVR برای پروژه های رایج استفاده میکنن.
      اما اگه شما قصو شرع کردن میکرو را دارین بهترین گزینه همون AVR هست. چون هم پروژه های زیادی داره (مثال) و هم کتابهای بسیار زیاد و متنوع در بازار.
      موفق باسید.
      تشکر لازم نیست!

دیدگاه

ARM یه کم برای شروع سخت و پیچیدست. بهتره اول با AVR شروع کنی تا یه کم میکور بیاد دستت
        باور کن همین AVR هم یه دنیای بزرگی برای خودش داره :read:
        دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام
          اگر اصلا با میکرو آشنایی ندارید من پیشنهاد میدم با AVR و به زبان بیسیک کار کنید چون از نظر نوشتن و ساختار برنامه نویسی ساده تر از C است.
          کامپایلرش هم بسکام است.
          ولی اگر با میکرو و زبان برنامه نویسی آشنایی دارید می توانید هر زبانی که دوست دارید C یا بیسیک رو برای AVR انتخاب کنید.
          البته ASM (اسمبلی) هم هست که برای AVR خیلی دشوار است ولی زبان پایه است.
          موفق باشید

دیدگاه

دوستان همه چیز رو گفتن دیگه ماهم برای خالی نبودن عریضه جواب میدیم AVR .

دیدگاه

دوستان دوباره سلام
              بسیار بسیار از پاسخ هاتون ممنون و سپاس گزارم :rolleyes:
              این طور که شما پیشکسوتان فرمودید avr برای شروع بهتره ! با توجه به این نظر من هم قصد دارم شروع کنم به avr خوندن
              خب
              اگر میشه لطف کنید منبع معرفی کنید و پیش نیاز هایی که می خواد بهم بگید
              من چیز خاصی بلد نیستم
              لطف کنید راهنمایی ام کنید
              با نهایت احترام

دیدگاه

پیشنهاد من کتاب مهندس ره افروزه. مال انتشارات نص. کتاب خیلی خوب و کاملیه و توضیحات اضافه هم نداره. به زبون c هم هست.
                برای اینکه راحتتر یاد بگیری بهتر با مفهومایی مثل رجیستر و دیجیتال آشنا باشی. اگه درس مدار منطقی رو خونده باشه که دیگه خیلی خوبه.
                دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

پیشنهاد من PDF آقای سپاسیار هست...

"آموزش سریع میکروکنترولر های AVR " (در دانلود سنتر سایت موجود هست)

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد مهری

"آموزش سریع میکروکنترولر های AVR " (در دانلود سنتر سایت موجود هست)

موفق باشید
                    این خیلی جالب بود. من ندیده بودمش. مرسی
                    اما یه کم سطحش برای کار مقدماتی زیاد بالا نیست؟
                    اول از همه از فیوزبیت ها شروع کرده!

دیدگاه

خودآموز سریع codevision AVR
                      انتشارات ناقوس
                      نوشته مهندس بهداد دالوندی

دیدگاه

پیشنهاد من کتاب مهندس ره افروزه. مال انتشارات نص. کتاب خیلی خوب و کاملیه و توضیحات اضافه هم نداره. به زبون c هم هست.
                        برای اینکه راحتتر یاد بگیری بهتر با مفهومایی مثل رجیستر و دیجیتال آشنا باشی. اگه درس مدار منطقی رو خونده باشه که دیگه خیلی خوبه
                        اینو هستم! تاحالا خیلی به من کمک کرده.

اینم عالیه.
                        تشکر لازم نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
                          این خیلی جالب بود. من ندیده بودمش. مرسی
                          اما یه کم سطحش برای کار مقدماتی زیاد بالا نیست؟
                          اول از همه از فیوزبیت ها شروع کرده!
                          نه اتفاقا ، من خیلی از دانشگاها رو دیدم که از روی همین PDF درس میدند...

دیدگاه

اگه هیچی اطلاعات نداری اموزش avr به زبان ساده تو سایت است که به زبان بیسیکه ولی برای شروع خیلی خوبه با اون شروع کن بعد گوله برو سراغ یادگیری با زبان سی :nice:
                            تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

سلام رها جان خوش اومدی :agree:و به نظر من اول باید از AVR شروع کنی که خودش یه دنیا ریزه کاری و قابلیت داره و سعی کن یه آزمایشگاه کوچک بسازی و رو بردبورد ببندی نه کار با بورد آموزشی اه اه.من ARM بلد نیستم ولی دربارش خوندم که چقدر قدرتمنده البته الان XMEGA شاخ شده به نظر من هم با بیسیک هم با C برنامه نویسی یاد بگیر PDF هست همه جا.تازه دوستان گفتن مال آقای سپاس یار رو دانلود کن و همچنین کتاب میکروکنترلرهای avr از مهندس علی کاهه و مرجع کامل avr از پرتوی فر.البته خیلی در این باره منبع خوب هست ولی منبعی بخر که توش پروژه های خوبی هم باشه :agree:
                              جانم به فدای ائمه اطهار
                              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X