اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

wave player با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

wave player با AVR

سلام من میخوام توسط میکرو و mmc صدا پخش کنم یا همون پروژه wave player که تا به حال راجع به این موضوع زیاد بحث شده اما همه این مدار ها کفیت پخش خوبی ندارن من سوالم اینه که آیا با avr میشه یک wave player با کفیت بالا ساخت که خروجی صدا به آمپلی فایر داده بشه؟ ممنون میشم اگه را هنمایی کنید

پاسخ : wave player با AVR

سلام
    از مبدل دیجیتال به انالوگ avr استفاده کنی کیفیت صدا پایین میاد.احتمالا باید از ایسی های سری vs استفاده کنی.مثل vs1003
    من هنوز کار با avr را شروع نکردم(در حال آموزشم).اگه جواب اشتباه دادم ببخشید

دیدگاه

سعید خان تو که میگی دیپلمی!!! avr هم یاد نگرفتی!!!! خوب پس این IC ها رو از کجا میشناسی؟!!!!! :eek:
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

این سوالتو با یک سرچ پیدا می کردی
        و نیاز به تاپیک نبود چارت همون vs هست
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

با اجازه ی اساتید...

من همین کار رو با مبدل آنالوگ به دیجیتال R2R هم انجام دادم و اگر مقدار مقاومت ها دقیق باشه میتونید کیفیت خوبی هم ازش بگیرید

دیدگاه

میشه راجع به این vs1003 ونحوه اتصال این آ ی سی به میکرو توضیح بدین این پروژه خیلی ضروریه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BAMDAD 86
              میشه راجع به این vs1003 ونحوه اتصال این آ ی سی به میکرو توضیح بدین این پروژه خیلی ضروریه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
              جستجو...

دیدگاه

میشه لطف کنید یک سورس قرار بدین

دیدگاه

Wave Player : http://www.mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 98&Itemid=57

MP3 Player : http://www.mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 214&Itemid=57

دیدگاه

جناب آقای اسدی شما خودتون از این سورس ها استفاده کردین؟ جواب میده این مدار ها؟ من در این باره جستجو کردم حتی در همین سایت هم راجع به این موضوع بحث شده ولی راجع به نحوه اتصال به میکرو توضیحی داده نشده و شماتیکی هم نیست اساتید اگه ممکنه لطف کنید راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام,
                      من از این سورس ها استفاده نکردم ولی تضمینی هستن. برای اتصال MMC به میکرو هم اگر منظورتون هست میتونید از مدار زید استفاده کنید.

http://up.iranblog.com/Files73/05b066a1d6e84f8ea943.png

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون آقای اسدی ولی یکی از اشخاصی که این مدار را به صورت ماژل میفروشه می گفت که برای این کار بسکام جوابگو نیست و فقط یاید با c برنامه این مدار را نوشت این موضوع صحت داره؟

دیدگاه

سلام,
                          فکر نمی کنم ربطی به زبان برنامه نویسی یا محیط برنامه نویسی داشته باشد چون در نهایت میکرو کار هارو انجام میدهد. اگر برنامه درست باشد با همین مدار هم با BASCOM کار میکند.

دیدگاه

از شما ممنونم که جواب سوال منو میدین فقط یک سوال من در دیتا شیت پیدا نکردم که کیفیت VS1001 چند کیلو بیت هست البته زبان انگلیسیم هم خوب نیست کیفیتش چقدره؟

دیدگاه

سلام,
                              این چیپ میتونه تمام کیفیت هارو پخش کنه و محدودیتی در این رابطه نداره. (این طور که دیتا شیت من میگه).

راستی فکر کنم برای پخش فایل های Wave باید از VS1003 استفاده کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...