اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور رطوبت خازنیHS1101

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور رطوبت خازنیHS1101

سلام . خوبید .
    می خواستم بدونم کسی با این سنسور کار کرده میتونید کمکم کنید راش بندازم.
    اگه سنسور دیگه ای برام دارید معرفی کنید به شرط اینکه حداکثر قیمتش 10 تومن بیشتر نباشه :mrgreen: :redface:

این عکس سنسور رطوبت خازنیHS1101

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

پاسخ : سنسور رطوبت خازنیHS1101

سلام . من با این سنسور کار کردم کار کردن باهاش خیلی راحته . با توجه به اینکه این سنسور خازنی هستش شما باید یک مدار rc ببندید و با توجه با تغییر خازن این سنسور در رطوبت های مختلف میزان فرکانس موج خروجی تغییر می کند شما خروجی مدار رو به میکرو متصل کنید و فرکانس اون رو اندازه بگیرید . در دیتا شیت این سنسور (من دوتا دیتاشیت ازش دیدم) مدار زیر پیشنهاد شده با آیسی 555 . شما خروجی رو به میکرو بده و فرکانس اون رو اندازه بگیر . مقدار فرکانس بین 6000 تا 7500 هستش البته با مقادیر مقاومت های در شکل . بعدش هم باید رگولش کنید یعنی خودتون مدار وسنسور رو ببرید مثلا حمام ببینید فرکانس چقدر می شه و از این کارها .راستی بگم که این سنسور و اکثر این قبیل از سنسور ها به صورت درصد میزان رطوبت رو نشون می دند .

دیدگاه

تشکر بابت جوابتون
      شما که با هاش کا ر کردید یه نمونه برنامه برام میزارید که ببینم و با هاش کار کنم.
      بعد این رگوله یعنی چه :question:
      تو حموم ببرم بازم چه فرقی داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط haji125
        تشکر بابت جوابتون
        شما که با هاش کا ر کردید یه نمونه برنامه برام میزارید که ببینم و با هاش کار کنم.
        بعد این رگوله یعنی چه :question:
        تو حموم ببرم بازم چه فرقی داره.
        رطوبت مثل دما قاعده ی خاصی نداره که ببینی چند درجه ست آخه رطوبت فکر نکنم مقیاس داشته باشه (تا من می دونم) و همون طور که گفتم به صورت درصد بیان می شه هرچه رطوبت بیشتر درصد بیشتر . منظورم اینه که خودت باید سنسورت رو ببری یه جای پر از رطوبت (مثلا حموم) و ببینی که مدار چه فرکانسی رو نشون می ده و با توجه به محلی که می خوای رطوبتش رو اندازه بگیری نسبت بگیری که ببینی که میزان رطوبت اون محلی چند درصد میزان رطوبت مثلا حموم پر بخار و یا ... هستش و خودت تنظیمات رو و مقیاس بندی رو انجام بدی . برنامه میکرو هم باید برنامه ی فرکانس متر باشه
        اینم برنامه فرکانس متر (گرفته شده از مقاله آقای سپاس یار)
        http://www.4shared.com/file/wFRE0nix/prj7.html

دیدگاه

سلام دوستان
          دوست من دست درد نکنه بابت جواب :applause:
          ولی من نمی خوام که مثلا رطوبت یه مغازه رو با رطوبت حموم خونمون مقایسه کنم :mrgreen:
          شاید درصد رطوبت حموم مون کم بود
          دوستان اگه من سنسور sht11 استفاده کنم چی میشه خودش درصد بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط haji125
            سلام دوستان
            دوست من دست درد نکنه بابت جواب :applause:
            ولی من نمی خوام که مثلا رطوبت یه مغازه رو با رطوبت حموم خونمون مقایسه کنم :mrgreen:
            شاید درصد رطوبت حموم مون کم بود
            دوستان اگه من سنسور sht11 استفاده کنم چی میشه خودش درصد بده
            یکم کمکم کنید
            برای خریدن این سنسور سایتی میشناسید

دیدگاه

دوست عزیز این سنسور SHT11 خروجیش I2C هستش از خازنی هم خیلی راحت تره.از سایت ROBOEQ.com می تونی تهیه اش کنی !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma-bah
                سلام . من با این سنسور کار کردم کار کردن باهاش خیلی راحته . با توجه به اینکه این سنسور خازنی هستش شما باید یک مدار rc ببندید و با توجه با تغییر خازن این سنسور در رطوبت های مختلف میزان فرکانس موج خروجی تغییر می کند شما خروجی مدار رو به میکرو متصل کنید و فرکانس اون رو اندازه بگیرید . در دیتا شیت این سنسور (من دوتا دیتاشیت ازش دیدم) مدار زیر پیشنهاد شده با آیسی 555 . شما خروجی رو به میکرو بده و فرکانس اون رو اندازه بگیر . مقدار فرکانس بین 6000 تا 7500 هستش البته با مقادیر مقاومت های در شکل . بعدش هم باید رگولش کنید یعنی خودتون مدار وسنسور رو ببرید مثلا حمام ببینید فرکانس چقدر می شه و از این کارها .راستی بگم که این سنسور و اکثر این قبیل از سنسور ها به صورت درصد میزان رطوبت رو نشون می دند .

سلام یک سول داشتم
                حداکثر درجه حرارت محیط این سنسور چند درجه سانتیگراد میتونه باشه؟........
                یعنی در رطوبت های مثلا 100 درجه سانتیگراد هم کاربرد داره؟؟؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز بفرما اینم چندین رطوبت سنج با این سنسور
                  http://wle.ir/category/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%86%D8%AA%D 8%B1%D9%84%D8%B1/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%B7%D9%88%D8%A8%D8%AA-%D8%B3%D9%86%D8%AC/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X