اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ریست شدن اتمگا 8 در مدار تایمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل ریست شدن اتمگا 8 در مدار تایمر

سلام . من یه دستگاه تایمر دارم که از یه اتمگا 8 و یه ال سی دی توش استفاده کردم . یه ساعته که از آر تی سی میکرو استفاده میکنه و یه رله داره که در طول روز سر هرساعتی که تنظیم باشه روشن و سر یه ساعتیم خاموش میشه . ضمنا برای روشن کردن یه اجاق خوراک پزی استفاده میشه .
    مشکلم اینه که هر دو سه روزی یه بار آی سی ریست میشه و باید دوباره ساعتشو تنظیم کنم . البته چند ساعت قبل از ریست شدن روی ال سی دی کاراکترهای نا مفهوم شروع میشه و کم کم میره تا ریست میشه . هرکاریش کردم نتونستم مشکلشو برطرف کنم .
    کسی میتونه کمک کنه؟
    وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
    نرمن وینسنت پیل

ً

احتمالاً تغذیت چیه؟ ایراد از اون نیست؟ مثلاً کم بیاره؟
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

پاسخ : مشکل ریست شدن اتمگا 8 در مدار تایمر

نه تغذیه مشکلی نداره 12 ولت ترانسو بعد از یکسوکردن با یک رگلاتور 5 ولتی رگوله کردم و خازن هم بتعداد لازم گذاشتم. مطمئنم کم نمیاره . خودم فکر میکنم شاید میکرو نویزی بشه . آخه این دستگاه کنار فندک گاز قرار داره .یابهتر بگم شعله برقی گازو روشن میکنه. فکر میکنم نویز فندک کاز بمرور روش اثر میزاره . نظر شما چیه؟
      وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
      نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

خوب اگه جرقه فندکت قوی باشه چرا که نه. اونم AVR که خاصه عامه با این حساسیت به نویزش.
        راه تستش خیلی سادست که. یه کم سیمی که به رله وصل کردی رو طولانی کن تا میکرو از گاز دور بشه.
        البته اینم بگم که معمولاً نویز ناگهانی تاثیر میذاره، نه تدریجی. اما ممکنه بعضی اوقات نویز جرقه یهو شدید بشه.
        دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

الان یه 2متری حدودا فاصله داره ولی برام این سئوال پیش اومده که نویز از چه راهی وارد میکرو میشه؟ آیا از راه منبع تغذیه و یا از طریق سیمهائی که به مدار وصل هستند . ویا از طریق امواج الکترو مغناطیسی.
          آیا اصلا نویز باعث ریست شدن میکرو میشه؟
          نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

خب ببین نویز میتونه از هر راهی وارد بشه. منتها اون طوری که تو گفتی همه راهها رو به جز جرقه زن بستی. و این نویز اگه وارد بشه میتونه خیلی کارا بکنه، مثلاً ریست رو تحریک کنه و از این حرفا.

دیدگاه

تا حالا برای خودت پیش اومده که ال سی دی کاراکترهای درهم برهم نمایش بده؟
              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
                تا حالا برای خودت پیش اومده که ال سی دی کاراکترهای درهم برهم نمایش بده؟
                آره. اما وقتی که یا برنامه اشکال داشته، یا اینکه اطلاعات از فرستنده بد می رسید. البته بعضی اوقات هم بی دلیل بود که مثلاً ورمیداشتم میکرو رو دوباره پروگرم می کردم و درست میشد.
                توی برنامه هیچ جا مشکلی نیست که باعث ریست شدن بشه؟

دیدگاه

من توی برنامه زیاد ازاینبر به اون بر پروندم میکرو رو یعنی زیاد از دستور گوساب استفاده کردم و قبل از اینکه دوباره برگرده از اون سابی که فرستادمش به سر خط قبلی برنامه با دستور گو تو باز بردمش به لیبل های دیگه . راستش برنامش خیلی شلوغه و خارج از حوصله دوستانه . بهمین خاطر فکر نکنم کسی حال داشته باشه یه نگاهی بهش بندازه . البته توقع هم ندارم وقت دوستانو بگیرم .
                  میشه بگی چه مشکلاتی دربرنامه نویسی باعث ریست شدن میتونه بشه؟
                  ضمنا با بسکام نوشتم.
                  نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

والا من زیاد بیس کام یادم نیست. خیلی وقته فقط با c می نویسم :redface:
                    اما یه سری مشکلات رایج وجود داره. مثلاً اینکه توی برنامه یه سری پیچ و خم وجود داشته باشه که برنامه بعضی اوقات توش گیر کنه و watchdog فعال شه. که خوب برای یه برنامه تو در تو مثل مال شما احتمالش بیشتر هم میشه. یا مثلاً یه سری حلقه ها که بعضی اوقات بهشون مقادیر null برسه و حلقه بیفته تو لوپ، که بازم واچ داگ فعال میشه. البته بعضی اوقات نویز هم می تونه نقش تریگر کردن برای یه مقدار null رو ایفا کنه ها!
                    البته این مورد آخر رو هم خودم به چشم ندیدم، اما در موردش شنیدم.

دیدگاه

آقا حامد من تقریبا مطمئن شدم که نویز از فندک گاز روش تاثیر میذاره . وقتی از فندک گاز بصورت مکرر استفاده میکنم همین حالت بهم ریختگی ال سی دی پیش میاد و اگه ادامه بدم ریست میکنه . دوشاخه برق دستگاهو از پریز نزدیک به اجاق گاز در آوردم و به یه پریز دور تر زدم و هرچی از فندک استفاده کردم دیگه مشکل پیش نیومد. حالا میخوام ببینم که چطوری میتونم منبع تغذیه رو دربرابر نویزی که روی اون میفته محافظت کنم . یعنی میشه یه فیلتر گذاشت که نویزو بگیره ؟
                      اگه مبشه جطوری و کجای منبع تغذیه بزارم ؟
                      الان از یک ترانس 12 ولت و یک پل و خازن و رگولاتور 5 ولت و دوباره خازن استفاده کردم.
                      نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
                        آقا حامد من تقریبا مطمئن شدم که نویز از فندک گاز روش تاثیر میذاره . وقتی از فندک گاز بصورت مکرر استفاده میکنم همین حالت بهم ریختگی ال سی دی پیش میاد و اگه ادامه بدم ریست میکنه . دوشاخه برق دستگاهو از پریز نزدیک به اجاق گاز در آوردم و به یه پریز دور تر زدم و هرچی از فندک استفاده کردم دیگه مشکل پیش نیومد. حالا میخوام ببینم که چطوری میتونم منبع تغذیه رو دربرابر نویزی که روی اون میفته محافظت کنم . یعنی میشه یه فیلتر گذاشت که نویزو بگیره ؟
                        اگه مبشه جطوری و کجای منبع تغذیه بزارم ؟
                        الان از یک ترانس 12 ولت و یک پل و خازن و رگولاتور 5 ولت و دوباره خازن استفاده کردم.
                        والا معمولاً راه مناسب برای این جور مشکلا ایزوله کردنه منابع تغذیست، که خوب این منبع شما رو نمیشه ایزوله کرد!
                        اما یه چیزی، توی خروجی یه سلف سری بذار، بین خروجی رگولاتور و خازن. فکر می کنم بتونه تمام نویز جریان رو بگیره. البته در مورد مقدار سلفش درست مطمئن نیستم، اما فکر کنم 100 میکرو یا 150 میکرو هانری باید کافی باشه. حالا هر چی توی همون رنج پیدا کردی! اگه درست کار نکرد یه کم عددش رو بیار پائین تر، مثلاً حول و حوش 20 میکرو.
                        امیدوارم اینجوری درست بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X